the first and the last day of forever

Elsker denne sangen, den er så nydelig! Den passet perfekt i filmen.Det begynner å bli veldig lenge siden nå, men jeg husker da jeg begynte å lese Twilight, den første boka i Twilight Sagaen. Jeg ble helt fortryllet fra side 1, og slukte de neste bøkene. Og da filmene etterhvert kom, ble jeg helt hekta. FIlmene er så magiske! Det er noe med vampyrer som er så herlig, spennende, nydelig og fantastisk. I går var Mathilde og jeg i Oslo på Colosseum og så Breaking Dawn part 2; slutten på sagaen. Og filmen? Jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Perfekt slutt. Haha, jeg skal ikke spoile nå, men slutten er totalt uventet for dere som har lest boka. Det var umulig å holde tilbake tårene, så vi satt der og hylgråt. Men filmen var fantastisk, den hadde alt ♥

Noen andre "Twihards" der ute? Har dere sett Breaking Dawn part 2 enda?

 

7 kommentarer

HELGA STRANDÅ KRISTIANSEN

17.11.2012 kl.19:32

Åh, så fine bilder av dere!!

JA!! Så den i går, den var fantastisk!

Tuva Johanne

17.11.2012 kl.19:51

HELGA STRANDÅ KRISTIANSEN: aw, tusen takk! :-) IKKESANT! :D

Veronica

17.11.2012 kl.19:53

har sett den ja :D

Gilmakeup

17.11.2012 kl.22:50

Prøver å overtale mannen min til å være med for å se den! Fine bildet btw;)

Elise

18.11.2012 kl.00:12

har sett filmen jeg også, likte den faktisk! c: hele filmserien er veldig søt og fin, men jeg har lest alle 4 bøkene, og de var forfedelig dårlige, etter min mening. hun Meyer klarer ikke helt å skildre personer og miljø, bl.a., og etter å ha lest bøkene sitter jeg ikke igjen med et dypt inntrykk av karakterene, og ingen av dem har klare personlighetstrekk. Den eneste karakteren jeg klarer å sympatisere med og føle noe for, er Charlie, faren til Bella, for han er den eneste Meyer har klart å skildre ordentlig.

Men jeg skjønner at Twilight serien er en fin serie for mennesker som egentlig ikke liker å lese og mennesker som på en måte trer inn i litteraturens verden for første gang. Når man begynner å lese litt annen litteratur, skjønner man kanskje hva jeg snakker om når det kommer til Twilight.

Tuva Johanne

18.11.2012 kl.00:32

Elise: Er så absolutt ikke enig med deg at Meyer ikke klarer å gi ordentlig skildringer eller at twilight er en fin serie for folk som ikke liker å lese (?) - jeg elsker å lese, så det forsto jeg ikke helt. Men fint at du deler meningene dine - gøy å få ordentlig respons! ;-)

Lise

18.11.2012 kl.20:42

fiiine bilder! har ikke sett den, nei :)

Skriv en ny kommentar

hits