JUSTIN BIEBER

Den 18. april dro Mathilde og jeg med Bieberekspressen til Telenor Arena!!! Mathilde er ikke den største beliebern, men likevel ville hun være med meg (som er litt belieber, ja) på konsert. Jeg må være ærlig og si at jeg ikke har digget han siden han startet, men nå i ettertid har jeg fått dilla. Han var jo bare skjønn da han holdt på med Baby, men jeg digger den nye musikken! Uansett, vi kom til arenaen rundt kl 5, og vi sto i kø i ca en time tror jeg. Sykt mange folk, og syyykt søplete som dere ser over. Da vi kom oss inn, fant vi oss en grei plass i Golden Circle feltet og sto og ventet en stund. Til slutt kom det flere og flere folk, og vi fant ut at vi hadde en ganske bra plass! Vi kunne se scenen veldig bra. Så tok jeg et av mine dummeste valg så langt i livet. Jeg drakk en kopp cola, og det førte til at jeg måtte gå ut av mengden for å finne do. Da jeg var ute og sto i lang kø, begynte opparmingen, så jeg var sykt stressa. Da jeg kom inn igjen, var det blitt veldig mørkt, og selvom jeg snakket med Mathilde på telefon, klarte jeg ikke finne henne. Da jeg prøvde å forklare folka som sto i mengden at venninna mi sto inni der, ble noen av de sure og trodde ikke på meg. Dette førte til at Mathilde måtte gå ut og møte meg bak. Oooog det betydde at vi hadde mista den bra plassen vår. Drittsurt. Men vi klarte å lure oss litt lenger inn igjen etterhvert, så var ikke ille plasser da. SÅ KOM HAN FLYVENDE MED SVARTE VINGER!


omg, sjekk ut de to siste bildene. heldigvis var det akkurat de som ble de beste haha!

Det var veldig vanskelig å se noe der vi sto - vi så skjermene bra, men vi måtte stå på tå hvis vi ville få et glimt av selveste han. Jeg fikk låne pappas iphone til å ta bilder i håp om at det skulle bli noen bra, men som dere ser så var det ikke veldig vellykket. Men man ser at det er han på noen av de da!


siste bildet satt vi på bussen hjem igjen - såå trøtte haha (og veldig klare for tentamen dagen etter)

Fy søren for en sinnsykt kul opplevelseeee! Virkelig, det var fantastisk å høre og se han live, han er så utrolig talentfull. Favoritten min som han opptro var nok Baby - elsker sangen, og det var jo Biebs' første ordentlig gjennombrudd. Også var det såå stemning da han ba alle ta frem mobilen med lys på. Dette var min første konsertopplevelse, og det er såå noe jeg har lyst å gjøre igjen. Vi hadde det suuupert!!

Var dere på JB konsert i Norge?

haha, for et sykt gira tenåringsjente-innlegg - jeg har bare skrevet uten stopp her. men ahhhh SÅ BRA! 

Én kommentar

Linn Therese Sødal

05.05.2013 kl.12:55

så bra skrevet! Skulle ønske jeg kunne oppleve en konsert av han, selvom jeg ikke er så veldig fan :D

Skriv en ny kommentar

hits