mallorca, part one


Fredag 21. juni - siste skoledag egentlig, men vi var så heldige å få avspasere - tok jeg flyet til Mallorca, der vi videre tok bussen til Alcudia. Det er en by som ligger en times busstur fra Palma, og det er egentlig ganske mange turister der - spesielt nordmenn, svensker og dansker! Sykt hvor mange norske stemmer vi hørte rundt omkring. Alcudia ligger ved kysten, og strendene strekker seg laangt. Sinnsykt nydelige.


Nede ved havna lå det masse båter, og det var også mange restauranter rundt omkring der med den fineste utsikten utover mot havet. Tror vi spiste der 3 ganger eller noe.
Nede ved havna var det også karuseller og hoppeslott, så stemning var det.Den meste av tiden brukte vi ved bassenget på solstolene - slappet av, leste og slikket sol. Vi dro kun til stranda én dag og leide stoler, men da tittet sola kun frem mellom skyene hvert tiende minutt. Bassenget var definitivt diggest denne gangen!


blitt litt brun og da hehe

Likte dere bildene? Det var en kjempedeilig og avslappende uke på Mallorca, men alltid litt deilig å komme hjem igjen. Nå savner jeg så klart varmen, men jeg gleder meg til resten av sommerferie med en forhåpentligvis fantastisk norsk sommer!

Én kommentar

Silje Marie

07.07.2013 kl.23:32

Utrolig fine bilder! :)

Skriv en ny kommentar

hits