SUMMER SNAPSUææ, tiden spurter ifra meg! 

Siden forrige innlegg har jeg vært to uker på en hytte ved sjøen, jeg har jobbet noen dager og jeg har vært på familiebesøk i Trondheim. Jeg liker egentlig å gjøre litt - reise, finne på noe, ikke bare være hjemme. Jeg tror jeg har blitt en litt rastløs person, nettopp fordi jeg gjør så mye hele tiden. For meg er det litt vanskelig å si nei til ting, og det er vanskelig å kjenne etter om jeg har godt av det eller ikke. Det som funker for meg er noen dager der jeg gjør noe, men også noen der jeg ikke gjør noe som helst. Det gjelder å finne en balanse, tror jeg.

Fremover skal jeg reise til Geiranger med Mathilde, og der skal vi være noen dager og kose oss MASSE. Geiranger er jo kjent for sin flotte natur og utsikter, så jeg gleder meg til å være litt turist i eget land! 

Ps: hva synes dere om bildene? Det er noen snaps fra de to herlige ukene mine ved sjøen ♥ Jeg var også på besøk på Ellen sin hytte, som ligger ganske nær vår. Nydelige dager med god mat, strålende sol og bading. Ingenting slår norsk sommer på sitt beste.

2 kommentarer

Kristin Sofie Nicolaysen

31.07.2013 kl.12:07

nyydelige bilder! skikkelig sommerstemning i dem!

Tuva Johanne

31.07.2013 kl.12:36

Kristin Sofie Nicolaysen: tuusen takk! utrolig koselig å høre

Skriv en ny kommentar

hits