Geiranger


På fredag dro Mathilde, hennes søsken og jeg til Geiranger med buss som skulle ta 7 timer. Jeg elsker lange bussturer - og sammen med Mathilde fløy jo tiden som bare det! I Geiranger bodde vi hos bestemoren deres, i et utrolig fint og gammelt hus. Med den utsikten - det var som å se på et postkort hver gang jeg tittet ut av et vindu!


Jeg var der kun til tirsdag, da jeg måtte dra hjem litt tidligere, men de tre hele dagene der var kjempeavslappende, men også innholdsrike. Den første dagen gjorde vi ikke stort annet enn at vi tuslet ned i butikken og plukket med oss masse yummystuff, spiste en is, forsøkte å gå en liten tur (men plutselig ble det regnstorm) og tuslet hjem igjen. Deretter lå vi bare i senga og spiste og koste oss. De to andre dagene gikk vi i fjellet (1 mil!!) der vi gikk til et utsiktspunkt og der vi også gikk bak en foss. Det er også verdt å nevne at vi møtte på 3 LAMAER! Først trodde vi det var alpakkaer, men jammen viste det seg å være lamaer. 
JEG HAR SETT LAMAER ♥ hvor kult er ikke det!! hælledussen, se den hvite da

Vi tok også en times ferje i Geirangerfjorden, og den gikk til et sted som heter Hellesylt. Et fint, men skikkelig forlatt sted spør du oss haha - var ikke så mye å gjøre der for å si det sånn. Men vakkert var det! Ellers spilte vi yatzy, spiste, hørte på musikk, spiste litt mer og spilte candy crush. Det har vært noen finfine dager ♥


ps: hva synes dere om bildene? vært i Geiranger før?

Én kommentar

Ellen

10.08.2013 kl.12:37

åå så utrolig fint!! Sjalu, altså. Høres ut som dere hadde en super tur!

Skriv en ny kommentar

hits