mitt 2013 | januar-juni

JANUAR


En fin vinter med både snø og sol - og røde lepper.


Ellen og jeg hadde photoshoot i det fineste lyset jeg noen gang har tatt bilder i, tror jeg. Bildene ble skikkelig vinteraktig og klare.

FEBRUAR


I februar skjedde det ikke så mye - jeg gikk rundt omkring ute og tok litt bilder, og jeg så også haugevis med friends-episoder fra boksen jeg fikk julen'12. Det var altså mye innekos for meg denne måneden med kakao og serier. (Helt sikkert noe lekser og regner jeg med, men det er ikke noe å fortelle).

MARS


Ah, jeg husker 1. mars. Det var strålende sol, og det var første dagen da jeg virkelig kjente våren i lufta. Jeg kasta vekk parkasen og dro på Operaen med klassen min. Ellen og jeg tok også masse bilder i sola med smoothiene våre, haha ♥
Noe jeg faktisk så vidt har nevnt her på bloggen er at jeg i mars dro til Dublin med Europaklassen! Av en eller annen grunn fikk jeg aldri meg selv til å sette med ned og skrive et innlegg. Turen var kjempefin - det var både kaldt og vind og vårlig og sol på de fem dagene vi var der. Kanskje jeg en dag deler noen bilder fra turen, for jeg vet at det er flere i mappen som jeg gjerne vil vise.


I 2014 var påsken i mars, og jeg dro som vanlig på fjellet og spiste godt fra påskeegget og taco, sto på ski og grilte pølser og marshmallows. Var HERLIG påskevær!

APRIL


I april var jeg for første gang med på suprise-party! Vi overrasket Live på en restaurant der vi hadde lurt henne til å tro at hun kun skulle komme innom der for å hente en gave fra Ellen. Da hun kom rundt hjørnet, satt vi der med ballonger og partyhatter. Haha, jeg husker hvor gira jeg var, og Live ble skikkelig overraska. Gøy!
I april dro jeg også til Frankrike med et skoleprosjekt kalt Comenius. Jeg og fire andre fra klassen min dro til Montataire - en by nord for Paris - for å bo fem dager med hver vår vertsfamilie. Det var en utrolig kul opplevelse, og det var så interessant og skummelt og koselig å bo hos en fransk familie og oppleve hvordan deres hverdag er. Om noen få uker får jeg besøk av en elev som skal bo hos meg i fem dager, og jeg kan si at jeg grugleder meg litt for øyeblikket, haha.


Justin Bieber-konsert med Mathilde! Så uvirkelig og gøy. Det fikk meg til å ville dra på flere konserter!

MAI 


Den 9. mai fylte jeg 17 år, og dagen feiret jeg med fri fra skolen (kristi himmelfartsdag), familiebesøk og mye god mat.


17. mai feiret jeg med gjengen hos Ellen, der vi spiste den digge kaka laget av Ellen selv.

JUNI
Dro til Lom med trinnet, og besteg Galdhøpiggen. Slitsomt, men vi var så heldig med været at jeg kan ikke egentlig klage. Fantastisk utsikt og utrolig morsomt å gå over isbre. En annen dag krøp vi rundt i knøttsmå, trange grotter med hjelm på hodet, og vi gikk også inni en isbre. 
Endelig ble det sommerferie, og dagen etter skoleslutt dro jeg til Mallorca. Perfekt start på den utrolig fint sommerferie! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits