Palma Nova

Dette er noen bilder fra min families årlige sydentur til Mallorca. Denne gangen dro vi til Palma Nova, som ikke er så langt unna Palma. Tidligere har vi vært mest på østkysten, så det var på tide å se noe nytt. Palma Nova var et fint og rolig sted, selv om det faktisk var en del mennesker på stranden og på restaurantene. Partystedet Magaluf ligger jo ikke langt unna, så jeg hadde forventet et flertall av brisne, skandinaviske ungdomsgjenger, men neida, det var kun en stor gjeng britiske damer på utdrikningslag, som tilfeldigvis ble plassert rett ved siden av oss på en italiensk restaurant, som ble litt til bry. Stemning var det ikke mangel på, da! Så mye som jeg liker å ligge på stranden, så brukte vi mesteparten av dagene våre ved bassenget. For meg blir sand og salt litt mye i lengden, selv om det ikke er noe som kan sammenlignes som å bade i middelhavet. Jeg koste meg i 30 grader - som det forresten også var hjemme på denne tiden, søren - hver dag, spiste pizza, hamburger og hotell-restaurantens toast om hverandre, kastet ball i bassenget med søs som aldri fikk nok, ble litt solbrent her og der, og tok meg til og med råd til både manikyr og pedikyr på hotellets skjønnhetssalong. Luksus! Så der satt jeg med føttene i en balje, hendene på tørk og så sikkert ut som en spørsmålstegn. Damen kunne nemlig ikke ett ord engelsk, så hun snakket i vei på spansk, haha. Skulle ønske jeg hadde valgt spansk i stedet for fransk i det øyeblikket der! 

To kvelder tok vi også bussen inn til storbyen Palma:


La Catedral de Santa Maria!

Min opplevelse av Palma var mest ekstremt trange gater, masse folk og en litt dårlig pasta carbonara. Jeg tror Palma må oppleves på litt mer enn to kvelder! Det er kanskje også lurt å prøve å gjøre seg litt kjent på forhånd, for byen var virkelig ikke lett å forstå med det første. Vi var dessverre også litt uheldig med valg av spisested. Likevel en veldig fin by - mye gammelt og sjarmerende. Deilig sydentur, og veldig fornøyd.

Hvis du har vært på Mallorca en plass, så hadde det vært kjempekult å høre om dine opplevelser!

8 kommentarer

Emilie Toen

03.08.2014 kl.16:17

utrolig flott kvalitet på bildene!!

Tuva Johanne

03.08.2014 kl.16:20

Emilie Toen: tusen takk!! :D herlig å få høre!

Ellen

03.08.2014 kl.17:09

Superfine bilder, Tuva! Så kjempe deilig ut, åh. Knallgod kvalitet også, forresten ;-) Superb
Så utrolig mange fine bilder :D Du er flink! Mallorca virker fantastisk :)

Tuva Johanne

03.08.2014 kl.17:26

Hege: Tusen takk!! Ja, det er ganske fantastisk :)

Tuva Johanne

03.08.2014 kl.17:26

Ellen: Tuusen takk, Ellen <3

frida

03.08.2014 kl.17:37

for noen vakre bilder! jeg har aldri vært på Mallorca før, men om jeg drar en tur en gang, skal jeg huske på å unngå og spise pasta carbonara i Palma.

Tuva Johanne

03.08.2014 kl.17:59

frida: tusen takk! haha, uff, det var nok spesielt på den restauranten vi var på, men greit å være på vakt haha

Skriv en ny kommentar

hits