blogmas day one and two

I fjor prøvde jeg å sette i gang et prosjekt der jeg skulle poste bilder og skrive litt hver eneste dag i desember, men flaut nok kom jeg meg ikke lenger enn til dag to. Men i år prøver jeg igjen, og denne gangen med en litt sterkere viljestyrke, liker jeg selv å tro hvertfall. Jeg vet ikke hvor mange som egentlig ser på Youtube, men flere youtubere vlogger hver dag i desember og kaller det vlogmas. Derfor tenkte jeg å kalle dette prosjektet blogmas. Bare ordet gir meg julestemning, hihi. 

 Image and video hosting by TinyPic

Grunnen til at dag en ikke kom før i dag er fordi jeg har vært syk siden fredag, og for det meste ligget i senga siden lørdag. Det høres jo ut som at jeg har ligget nær døden - og til tider har det nesten føltes sånn ut også (mulig det bare er jeg som overdramatiserer det hele nå, men la gå) - men egentlig har jeg bare hatt en veldig sterk forkjølelse. Det jeg har undret meg veldig over og syntes har vært veldig artig er at denne forkjølelsen har inneholdt alle de typiske elementene, men bare i baklengs rekkefølge. Jeg begynte nemlig å hoste først, deretter ble jeg skikkelig tett i nesa og i hodet, og nå på slutten har jeg hatt vondt i hodet og vært litt kvalm. Haha, hos meg er det vanligvis i motsatt rekkefølge, og dette synes jeg er litt festlig. Så jepp, min 1. desember kan karakteriserer som snørrete, tett, svimlende, men også veldig koselig og stemningsfull. 

Heldigvis hadde jeg lille vofsen som trøstet meg og som fortsatt ville ha kos  selv om jeg lå der og sikkert så helt motbydelig ut (hun visste heldigvis ikke om smittefaren hehe). Bildet over kan jeg hashtagge med "essentials", for det er egentlig først og fremst dette min første desember handlet om. Men jeg klager ikke altså! Til tross for forkjølelsesplager, så er det alltid deilig å kunne tusle litt hjemme med god samvittighet. Jeg har også allerede rukket å starte på bok to av "Alvetegnet", nemlig "Nissedreperen". Ah, jeg elsker denne trilogien, og spesielt denne boka. Den er faktisk skikkelig spennende og guffen. Også er det veldig deilig å lese på norsk til en forandring. Man kan også spotte en tom julebrusflaske bak der. Endelig! Og den var sinnsykt god. 

Så ja, første desember var en fin dag med julemusikk, julebrus, Jul på Månetoppen, lys i form av det lille juletreet mitt, den røde julestjerna og adventsstaken i stua, kosesokker, den nye julepysjen min og masse, masse snytepapir. 

 Dag to har bestått av mye av det samme, for jeg valgte å bli hjemme fra skolen i dag også for å bli hundre prosent frisk. Det har vært betydelig mindre snytepapir og varm saft, om ikke mer julemusikk, julepysj og kosesokker, lys, kos med vofsen og kakemenn. Ute er det hvitt, noe jeg er sjeleglad for. Ordentlig desember dette her, og jeg kan ikke klage på noe som helst. Jeg koser meg skikkelig, og jeg er sånn halvveis klar for skole i morgen. Det er noe med det - jo lenger man blir hjemme, jo vanskeligere blir det å komme seg ut i verdenen igjen. Heldigvis er tentamensperioden over for min del, så nå er det bare litt prøver og fremføringer igjen, så er det faktisk juleferien rett rundt hjørnet. 

Jeg håper du også har hatt en magisk start på desember! Men du vet, den kan bare bli bedre herfra (jeg er cheesy, jeg vet). 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits