blogmas day eight

Det er blogmas day eight, og lasagnen i lunsjboksen gjorde skoledagen super! Det er noe med det å ha med en god lunsj som man kan se frem til, og dere vet; uten (god) mat og drikke så duger helten ikke (det har ihvertfall jeg erfart flere ganger). I siste timen satt jeg i et altfor opplyst klasserom, og så ut av vinduet der det allerede var på vei til å bli mørkt. Denne tiden kan være litt deprimerende, men jeg prøver å heller se det koselige i det; nemlig at man nesten blir tvunget til å tenne masse lys, og det er jo kos i seg selv.

Jeg gikk litt i skumringen med Mathilde, men etterhvert skiltes våre veier og jeg ble hentet av mamma fordi sekken min ble ødelagt (det høres ekstremt teit ut nå, men den ene reimen røk, og sekken var så tung å bære på.. så, ja, takk mamma). Mens jeg ventet sto jeg og beundret juletreet vårt og hvor fint det lyser opp. 


;-)

Senere på kvelden pakket jeg og lillesøs sakene våre, og vi dro til vårt andre hjem. Der hadde pappa vært så flink å pyntet huset litt utenfor, noe jeg synes er helt fantastisk. Haha, det blir veldig mye lys-snakk i dette innlegget, men jeg bare elsker lys, jeg gitt. Ellers så er flax-kalenderen på plass ved siden av senga, lys-snøballene på pianoet og juleduken på spisebordet. Det var også fint å se igjen Linusen, som har fått seg ordentlig pannelugg og bart siden sist jeg så han. Men Linus da.. movember er jo over for lengst, hehe.Denne uka er så hektisk at jeg nesten får litt pustevansker når jeg funderer over hvordan jeg skal rekke alt. Men, det er viktig å huske at ting ordner seg på et vis uansett. Ta en ting om gangen, og pust med magen. Sett pris på de små gledene. 

3 kommentarer

Amanda Runde

09.12.2014 kl.10:31

Så skjønn hund :)

Emilie Toen

09.12.2014 kl.16:45

såå fine bilder!

Charlotte Kleven

09.12.2014 kl.20:44

så søt hund og fint innlegg!

Skriv en ny kommentar

hits