blogmas day twenty (and twenty-one)På bursdagen min i mai fikk jeg en gave av Mathilde som skulle vise seg å være helt fantastisk. Hun hadde på forhånd sagt at det var en opplevelse som vi skulle dra på sammen, men jeg hadde absolutt ingen ide. Da jeg pakket opp esken, lå det en nøtteknekker der, og etter litt forvirring skjønte jeg det. Hvis det enda ikke helt klart for noen (haha), så var altså gaven min billetter til Operaen for å se Nøtteknekkeren! Vi dro inn til byen, pyntet opp i kjoler og greier, og vi vandret litt i Karl Johan. Vi dro også innom julemarkedet, og for en god stemning med lys, folk og lukten av nystekte vafler og brente mandler! Vi gikk etter hvert nedover mot Operaen, og da var det allerede begynt å bli mørkt. Hvis det er ett sted i Oslo som virkelig er fint, så må det være helt nederst ved vannkanten på Operaen. Utsikten over sjøen, himmelen og Color Line er så fin, og spesielt om kvelden. Innendørs fant vi etterhvert frem til knaggen vår i garderoben, og vi fant også til slutt inngangen til hovedsalen. Det var så mange folk der, men det var en spennende og forventningsfull stemning. Mathilde hadde valgt kjempefine plasser - vi satt omtrent i midten og helt bakerst. God oversikt! 

Når det kommer til selve stykket.. wow. Det første ordet jeg tenker på er vakkert. Danserne var helt fantastisk gode, og man skal ikke glemme musikken som det utrolig gode orkesteret spilte. Alt fra kostymene til scenen og til rekvisittene var veldig bra gjennomført, og det var flere scener som faktisk fikk meg skikkelig rørt. Jeg beundrer ballerinaer mye, og jeg ble så inspirert av å se på stykket. Det virker så lett for dem å bevege seg rundt i piruetter og hopp og løft, og måten de er på er så elegant og vakkert. Da jeg var liten, skulle jeg visstnok bli tre ting, og en av dem var ballerina. (Jeg skulle også bli frisør og russ - jeg vet riktignok ikke helt om hvordan rekkefølgen skulle være her. Russ er vel det mest sannsynlige her også, haha, ihvertfall for en liten stund!). Jeg ble så inspirert av danserne og musikken, at da jeg kom hjem, satt jeg og hørte på musikken resten av kvelden og danset litt rundt i stua. Jeg anbefaler virkelig å dra på noe kulturelt som dette - det er så fantastisk å se på mennesker som driver med det de elsker. Vi kunne se at musikerne koste seg og levde seg skikkelig inn i musikken, og det var veldig inspirerende å være vitne til. Så tusen takk til Mathilde for en så flott bursdagsgave, og jeg håper vi kan dra på flere slike ting sammen i fremtiden! ♥

Når det kommer til blogmas day twenty-one, så har jeg strevet rundt på et kjøpesenter i hele dag og fått unnagjort en hel masse julegaver. I morgen blir siste innspurt, og så blir det innpakking. Jeg har kjøpt inn litt diverse, så jeg gleder meg til å lage pakkene ordentlig fine utenpå også! I morgen kommer også storebror, så det blir koselig. God natt!

Én kommentar

Lise

22.12.2014 kl.21:58

åh, så fin gave å få da! ser kjempekoselig ut :)

Skriv en ny kommentar

hits