blogmas day twenty-two

Blogmas day twenty-two! Endelig, nå var det deilig å sette seg ned. I dag har jeg rushet enda litt mer på et kjøpesenter, og det var tydelig at det ikke bare var jeg som var sent ute i år også. Jeg sto i kø inn til kjøpesenteret, og i en enda lenger kø ut av parkeringshuset. Men nå ligger pakkene klare, og jeg er veldig fornøyd med hvordan de ble seende ut. Jeg har aldri gått inn for å gjøre pakkene spesielt fine utenpå før, men i år kjøpte jeg inn noen små julekuler og til og med kongler, haha. Jeg synes det ble litt søtt!

I dag var jeg også vitne til noe helt fantastisk!! Jeg var på vei hjemover da jeg så skyer på himmelen i all slags farger - blå, gul, rosa, lilla, grønn, oransje.. Det første jeg tenkte var nordlys, men fenomenet heter visst perlemorsskyer. Jeg ble helt satt ut av hvor vakkert det var - jeg har aldri sett noe lignende. Håper jeg får se det igjen en annen gang, og da satser jeg også på at jeg har kameraet mitt i nærheten. Jeg tok noen bilder med mobilen som jeg tenker å poste senere.

Så noen av dere skyene? I morgen er det lille julaften, men jeg er så heldig at jeg skal feire en julaften i morgen også. Da blir det pinnekjøtt, riskrem og litt gaver. Nå er vi i gang! Ha en finfin lillejulaften!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits