blogmas day twenty-four

Blogmas day twenty-four var i går, og jeg hadde en veldig koselig julaften med alle de faste tradisjonene. Det var lefse og varm sjokolade til Tre nøtter til Askepott, og jeg merker at jeg nyter lefsen og kakaoen (og generelt all mat i juletiden) mer og mer jo eldre jeg blir. Det er nok fordi man setter mer og mer pris på det andre og ikke bare gavene. Vi dro også i kirken, og der sang barne- og ungdomskoret. Det var så koselig å høre på dem, for jeg husker hver julaften da jeg sang i koret. De sang til og med "Himmelen i min favn", og den sang vi og - så det var ekstra rørende å høre på. Englene på bildet over lagde jeg og resten av jentene i koret jeg sang i for mange år siden, og de henger fortsatt i kirken! Skikkelig koselig.

Senere på kvelden ble det ribbe med diverse, riskrem og sjokolademousse, gaver og kaker. Jeg er så takknemlig for alle de fine gavene jeg fikk - jeg føler meg skikkelig heldig. Jeg håper alle hadde en fin julaften, og jeg sender varme tanker til alle som ikke har det så bra. 

Dette var det siste blogmas-innlegget, og jeg må si det har vært interessant å poste innlegg hver dag i desember. Jeg tror ikke å blogge hver dag er helt min greie, men det er veldig gøy å se tilbake på. Vanligvis husker ikke jeg hva jeg gjorde for to dager siden, så det er veldig greit å kunne sjekke hver eneste dag. Herfra tror jeg at jeg blogger når jeg vil, og når jeg faktisk har bilder jeg vil poste og kanskje til og med er litt stolt av. Jeg håper alle får en fin romjul! Jeg drar på fjellet i morgen - jeg ser skikkelig frem til frisk luft og masse snø.

Én kommentar

Charlotte Kleven

25.12.2014 kl.16:54

hørtes ut og ser ut som du har hatt det veldig bra :)

Skriv en ny kommentar

hits