roadtrippinHvordan gjør man dette igjen!? Haha, det er helt utrolig hvordan tiden har gått i fort-film siden forrige innlegg. Vi raser allerede gjennom 2015, og dagene går og går. Det er ikke så mye som skjer i livet mitt for tiden, men hjernen jobber likevel 24/7. Nå som det er siste halvår på videregående, er det så mye å tenke på. Jeg har, eller jeg tror jeg har, endelig tatt et valg om neste år. Jeg var så stressa da jeg gikk inn i det nye året, og jeg kunne ikke se for meg at jeg noen gang ville klare å bestemme meg for noe som helst. Dagen etter jeg ganske hverdagslig hadde sendt inn en søknad til en folkehøgskole, fikk jeg mail om at jeg hadde kommet inn og at jeg hadde 1 uke på meg på å bekrefte. Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har sett gjennom de hundre brosjyrene mine om utenlandsstudier, EF og folkehøgskoler, men nå er det altså bestemt. Det blir danselinje til høsten på meg! Og mest sannsynlig også foto som valgfag - perfekt. Jeg kjenner bare at det er så deilig å endelig ha tatt et valg, haha, så jeg har faktisk ikke tenkt så mye på hvordan det året kommer til å bli enda. Jeg har bare hørt fantastiske ting fra folk som har gått folkehøgskole, så jeg tror virkelig det blir et år utenom det vanlige. Jeg tror også jeg kan ha veldig godt av å møte nye mennesker og få nye impulser. Og ikke minst bo på et annet sted i hjemlandet et helt år. 

Bildet er fra hjemturen fra Trondheim i vinterferien. Familiebesøk, VM og god mat var ikke annet enn kos. Ny uke i morgen, og selv om jeg kjenner ganske godt på følelsen av å være skolelei, så skal jeg prøve å åpne øynene i morgen med et positivt sinn. Hvis noen sliter med det samme, så la det være det første dere gjør i morgen tidlig å høre på denne sangen her, hehe. 

Én kommentar

frida

24.05.2015 kl.13:31

åh gratulerer så mye med valget ditt! jeg tror det kommer til å blir et SUPERT år! har også bare hørt positive ting om folkehøgskole, så jeg tror du har et veldig minnerikt år i vente.

Skriv en ny kommentar

hits