stor hårstrikk og stjerner rundt halsenJeg elsker denne hårstrikken - den spriter sånn opp en helt normal hestehale. Den er også litt "gammeldags", eller hva jeg skal si, for jeg husker at jeg hadde flere sånne da jeg var liten. Jeg elsker også det nye smykket mitt i gull - så enkelt, men skikkelig søtt. 

bw

hvitt, grått & svartFor en fin stemning det var i klasserommet i dag da alle snudde seg og så ut av vinduet. Noen med store sukk, men også andre - inkludert meg - med et lite gledesutrop. 16. oktober er første snødag i år. Jeg tviler på at det holder seg, men det blir med ett så mye koseligere å sitte innendørs og se ut på snøfnuggene som daler ned. Dette er hva jeg har på meg (eller hadde, nå skal jeg på fotballkamp, så da blir det vel å kle på meg litt mer) i dag. Jeg liker veldig godt kombinasjonen av hårdott, skjørt og store skjerf - det er så fint, men fremst av alt skikkelig komfortabelt. 

Hva synes dere?

røde lepperSlik så jeg ut i kveld da vi var på italiensk restaurant og feiret Astfrid som er 18 år i dag. Det var så koselig! Pizza slår virkelig aldri feil. Gratulerer så mye med dagen igjen og igjen ♥ 

Jeg brukte rød leppestift en del før, og jeg elsker det, men jeg har helt glemt det bort de siste månedene. Men nå vil jeg bruke det mer, så jeg tenker faktisk å prøve meg igjen allerede i morgen. Hvis jeg får tid nok på morgenkvisten, da, for jeg brukte nemlig en stund på det i stad  for å unngå å se ut som MirandaSings på Youtube, haha. Det ser så fresht ut, og man må jo bare smile hele tiden :D Natti natt!

autumnyJeg hadde det litt morsomt med redigeringen denne gangen, hehe. Dette er noen bilder av hva jeg hadde på meg for to dager siden, og som lillesøsteren min tok. Jeg fikk så lyst å begynne fullt på høstlooken, jeg, så da ble det ullsokker, skjerf, boots og skinnjakke! Haha, det ble faktisk skikkelig varmt utover dagen, men sånn er det når man våkner opp til et iskaldt rom. Jeg er alltid så frossen om morgenen, så da er det ikke noe mer som frister enn å hoppe i så mye klær som mulig (annet enn å krølle meg under dyna igjen, da, men det er jo dessverre ikke et alternativ).  

Jeg har ikke fått satt meg ned og gjort dette før nå, for det er plutselig så mange andre ting jeg må gjøre. Jeg savner litt sommerferien, jeg, der man kunne bestemme dagene sine etter hva man følte for. Men det er greit å komme i gang med skole og jobb også, da, for det er mange ting å glede seg til fremover. Russetiden for eksempel, som jeg trodde jeg ikke skulle gjøre så mye ut av, men nå har vi flere ting på gang likevel, så det blir gøy. I kveld skal vi faktisk samles på tapas, og planlegge litt. Så nå begynner jeg faktisk å glede meg til mai allerede!

dott, denim & grått

I dag forsøkte jeg meg på noen antrekkbilder, og det er det jo en stund siden sist jeg gjorde. Forskjellen er at jeg nå har fjernkontroll til kameraet, så jeg slipper å mase på lillesøster eller Mathilde. Så jeg tok nå med meg stativet ut foran garasjen og håpet på at ingen skulle gå forbi. Da jeg kom inn igjen og så gjennom bildene, så jeg at jeg hadde klart å kutte skoene litt, det stakk litt hår ut av dotten og kragen sto opp på de siste bildene. Så perfekte ble de ikke, haha, men det kommer vel etter litt trening. Så uansett! I dag hadde jeg på meg en grå kjole fra h&m med en olaskjorte fra carlings. Også ble det høye, grå og skikkelig slitte converse og en dott på hodet. Smykket fikk jeg i 18-årsgave fra pappa. 

Så spør jeg litt nervøst; hva synes dere?

details

Noen bittesmå detaljer fra hva jeg hadde på meg da jeg var i bursdag på lørdag. Et grått skjørt, en hvit v-topp, et armbånd med masse, små blomster og røde negler. Skjørtet er fra h&m, mens toppen og armbåndet er fra bikbok. 

I dag var første skoledag for meg og, og vi har heldigvis en rolig start på uken. I dag var det bare informasjon og utlevering av bøker, og i morgen skal jeg kun møte opp på skolen til en kontaktlærersamtale. Jeg skal også levere ut noen flere jobbsøknader, så får jeg satse på at jeg får napp snart. 

rosegull
Dette lenke-armbåndet kjøpte jeg i Riga på New Yorker, og jeg har blitt så glad i fargen rosegull! Man ser ikke den virkelige fargen på bildene, dessverre, men jeg elsker den rødlige fargen blandet med gull. Passer til alt, og jeg gleder meg skikkelig til å finne flere skatter i rosegull. Også elsker jeg ordet og da, hehe, rosegull ♥

fall coat & coloursMin fine, fine kåpe er fra sheinside.com, skjerfet og genseren er fra Ginatricot og buksa er fra Monki. Jeg elsker genseren fra Ginatricot  - den er  basic, kan brukes til alt, er utrolig myk og utringningen er høy noe jeg synes er utrolig fint! Jeg har også en i burgunder, og jeg vil helt klart kjøpe flere og haha.

Hva synes dere? 

skorts
Hva synes dere?

(haha, var skikkelig vindete da Mathilde tok bildene av meg i dag (tusentusen takk♥), så fikk en veldig fin vindmaskin-effekt må jeg si.. hår overalt) 

Enda et plagg jeg bestilte på nettet - skjørtet/shortsen! Nå er det jo veldig mange som har det, men virkelig - hvem bryr seg, jeg elsker det. Selv om det da kanskje blir rart å beskrive det som unikt og originalt, så er det utrolig fint med lagene foran som får det til å se ut som et skjørt. Skorts, er det ikke det man kaller det? Heldigvis passet det perfekt, og det er utrolig behagelig å gå med.

SHEINSIDE.COM skorts | CARLINGS genser | BIKBOK smykke | CONVERSE sko

sweatshirt with lace
Hva synes dere?

I dag har jeg på meg den nye genseren min som nettopp kom i posten fra SheInside.com! For noen uker siden klikket jeg noen plagg hjem - tenkte å vise resten litt senere. Jeg elsker denne genseren selv om den ikke var som jeg trodde den skulle være. Veldig unik med kombinasjonen av blonder og grå sweatshirt - nydelig, slækk og behagelig på en gang. 

SHEINSIDE.COM genser | MONKI bukse | CUBUS beanie | CONVERSE sko

 

Denim + Denim


Hva synes dere?

Dette må være første gang jeg går i både denim bukse OG overdel, men jeg digger det! Jeg føler det er litt 50's ispirert - det eneste som mangler er jo enten røde lepper eller røde negler, da. Jeg elsker moten fra "gamledager" - definitivt noe jeg vil fortsette å inspireres av!

MONKI bukse | SECONDHAND skjorte | BIKBOK smykke | CONVERSE sko | FRIIS & COMPANY lommebok

dress used as a top


Hva synes dere?

I dag pyntet meg litt - det var jo så deilig og varmt ute, og jeg elsker når håret krøller seg etter å ha sovet med fletter! Toppen er egentlig en kjole, men etter litt streving klarte jeg å stappe den sånn nogenlunde fint oppi buksa. Nå er det natta'n!

Bukse fra Monki, kjole brukt som topp fra H&M, statement-smykke fra Indiska og sko fra Converse

Back to school

Dette hadde jeg på meg i dag! Nå var ikke neglelakken i topp stand, da haha, men jeg elsker fargen. Det er en grønn'ish farge. Jeg kjøpe nylig også ringen som dere ser, og jeg tror det kalles en midi ring? Uansett, jeg synes den var skikkelig søt! Likte også veldig godt å ha ring litt lenger opp på fingeren. 

Første skoledag var egentlig ikke så ille - mest fordi vi starta kl 10 og kunne dra igjen kl 11 - men også fordi det var så utrolig fint vær, så etter skolen koste vi oss ute i sola med is. I morgen starter vi kvart over 8, så da begynner det på ordentlig. Men så er det helg, da haha. Bra med en rolig start!

Hva synes dere?

Tskjorte og bukse fra Monki / Smykke fra Indiska / Sko fra Converse / Midi ring fra Gina Tricot

field of dreamsTopp fra gina tricot | bukse fra h&m | solbriller fra carlings | sko fra primark | armbånd fra gina tricot

Det er juni, og for å nevne været, så er det så langt perfekt! Siste innspurt på skolen denne uka, så er det bare tulledager igjen før sommerferien. Neste uke skal klassen min til Lom, og vi skal gå opp Galdhøpiggen! Nå skal elevene mine ha siste dansetrening før det blir forestilling til helga. Blir spennende!

Likte dere antrekket? Sis som har tatt bildene!

 

dressed up


Dette hadde jeg på meg i 50årslaget til onkelen min i går! Skjørtet kjøpte jeg i Dublin på Forever 21, blusen er fra Cubus og boots'ene er fra Bianco.

Hvis jeg skal summere opp denne uka i ett ord, så må det være stress. Jeg ble nemlig trukket opp (som en av de 20%ene) i matte skriftlig eksamen, så dagene har kun bestått av matte, pauser med små breakdowns, mer matte, og noen timers søvn. Matte er ikke min sterkeste side, så med eksamen fulgte stress og prestasjonsangst. MEN NÅ ER JEG FERDIG, og det føles så. bra. Så nå er jeg egentlig bare fornøyd! Fremover blir det å fokusere litt til på de siste prøvene, og om kun 2 uker er det tid for elevforestilling igjen. Jeg kjenner det blir deilig med sommerferie puh 

Dagens antrekk
Bildene er tatt av Ellen med hennes kamera, jeg har dessverre rett og slett glemt kameraet mitt litt i det siste.

Jakke kjøpt brukt på Fretex, skjørt er fra bikbok, veske fra lindex, skjerf fra h&m, boots fra dinsko

I dag er det 1. mars, noe som betyr at vi nå offesielt er i vår-måned! Dermed protesterte jeg ved å droppe parkasen, og tørke støv av jakka jeg fant på Fretex for en god stund siden. Det må sies at jeg hadde på meg ulltrøye godt gjemt under flere andre lag med klær, da. Men det bryr vi oss ikke om - for et herlig vær det var i dag!

floralFant igjen den gamle, blomstrete tightsen fra åttende-klasse i dag. Elsker den, blomsterprint er så fint! Nå om dagen gleder jeg meg mest til varmere tider - null snø på bakken, nyinvisterte converse på føttene og lette klær på kroppen. Blir herlig. Våren er den beste årstiden, spør du meg.

Liker dere blomsterprint?

todays 09/01

bukse fra H&M | bluse fra URBAN OUTFITTERS | blazer fra H&M | sko fra DINSKO | smykke fra GINA TRICOTHva synes dere om antrekket?

Har vært en normal onsdag i dag, med både dobbelttimer i fransk og matte. Nå skal jeg straks på første dansetrening med Espiritu dette halvåret! Blir veldig deilig å komme i gang igjen!

TODAYS 03/01Første gangen jeg bruker denne skjorta som jeg fant liggende i en haug innerst i skapet. En liten skatt spør du meg! Hva synes dere om antrekket?

antrekk fra danseforestillingeneDenne kjolen hadde jeg på meg da jeg introduserte elevene mine på søndag, og som jeg ellers gikk rundt i. Den er fra h&m! Enkel og svart, men passer jo til alle anledninger. Purrrfekt! Her får dere også forresten se litt hvordan sminken og håret vårt var.

Hva synes dere?

I kveld skal jeg forresten noe veldig spesielt sammen med Europa-klassen, gleder meg til å fortelle dere om det senere! uææh, blir så kult!

pastelshorts og cardigan fra bikbok, genser fra h&m

Gårsdagens! Nå skal jeg ut og kjøpe kostymer til elevene mine - forestillingene er jo neste helg !!!  ha en nydelig 1. desember alle sammen, nyt dagen! tiden går jo sykelig fort, så plutselig er det jul!

Hva synes dere om antrekket? 

dagens antrekk // 1810skjørt fra bikbok, skjorte fra gina tricot, boots fra bianco

Jeg har fått skikkelig dilla på skjørtet! er så comfy, men også stilig! litt pyntet, men også veldig hverdagslig! pøsende regn på bildene her, ja, haha

hva synes dere om antrekket?

dagens antrekk // 1610

skjørt fra bikbok, genser og skjerf fra JC, jakke fra h&m, sko fra converse

Hva synes dere?

dagens antrekk // ½

genser fra gina tricot -

Jeg elsker denne overdelen! Halsen og skinndetaljene er litt originale, noe som gjør den så fin synes jeg. I dag har jeg også på meg gull-armbåndet mitt som tilhørte mormor. Det er jo dumt at et så fint smykke skal gjemmes bort i smykkeskinet. Elsker de små charms'ene ♥ Hvis dere ikke ser det, så er det et hjerte, en svane, en fisk, en marihøne og et skjell. 

Hva synes dere om antrekket? ½ av det ihvertfall :-) 

 

dagens antrekk // 1509genser fra vero moda, bukse fra h&m, sko fra bianco

Nye sko og ny genser! Genseren er litt juksete, for "skjorta" henger fast i genseren, haha. Men jeg synes jeg ser veldig smart og sofistikert ut. Og skoene! Endelig! Disse har jeg sett på siden.. alltid, og da jeg fant dem til halv pris, måtte jeg slå til. 

Hva synes dere?

dagens antrekk // patterned pantsBukse fra h&m, topp fra bikbok, sko fra converse og veske fra lindex.

Jeg kjøpte denne herlige buksa for lenge siden, og har faktisk ikke brukt den så mye. Utrolig deilig å ha en dag fri fra skinny jeans av og til! Med denne på meg er det som å ha på seg en stor, løs pose eller noe haha. 

Hva synes dere?

dagens antrekk // 2207jakke fra fretex
genser og skjørt fra bikbok
ballerinas fra økonomisko
Antrekket fra i går da jeg var på bursdagmiddag for broren min på Ekerberg i Oslo. Elsker det gaanske nye skjørtet mitt fra bikbok - skikkelig sommerlig!  Hva synes dere?

To antrekk fra Bergen

shorts fra bikbok, genser fra vero moda, sko fra converse, veske fra h&mbukse fra cubus, topp fra bikbok, denim vest ?, veske fra h&m, sko fra converse

Hva synes dere om antrekkene?

Nå er jeg forresten hjemme igjen fra Kroatia, og nå er det 2 avslappende uker hjemme, før en ny sydentur står for tur! I morgen får jeg pcn min, så da tenkte jeg å vise dere noen fler bilder fra Rovinj.
Har alle det fint hvor hen dere er?

dagens antrekk // bursdagAntrekk fra familiebursdagen i dag! Skjørtet kjøpte jeg på h&m i Kiel i Tyskland for veldig lenge siden. Hva synes dere om antrekket?

dagens antrekk // 2905Slik ser da vesten ut på! Jeg synes den ble kjempe kul! Hva synes dere om antrekket? Er det noe dere kunne gått i? :-)

Jeg må nesten bare være ærlig å si at jeg ikke egentlig vet hvorfor jeg poster bilder av meg selv og hva jeg har på meg kalt "outfits". Jeg synes det er gøy, da, og det er vel dèt som teller I guess!
Nå sitter jeg forresten i senga med forberedningsheftet til engelsk eksamen som jeg fikk i dag + kakao. Ikke så verst! Er så utrolig glad jeg kom opp i engelsk! ♥

29. mai 2012

dagens antrekk // 2405


Dette har jeg vandret rundt med i dag. Jeg har egentlig bare vært hjemme, bortsett fra at jeg scootret til butikken - uæh, var sykt varmt! Hjelm og hansker i langt over 20 grader var.. varmt. Ellers har jeg solt meg, lest litt, spist jordbær og ananas, spilt badminton og tatt litt bilder. Viser de senere! I morgen er det skoledag igjen, men SÅ er det helg - ah, denne uka har vært herrrlig.

Hva synes dere om antrekket?

24. mai 2012

dagens antrekk // 1605

shorts bikbok / genser bikbok / sko converse / smykke indiska

synes?

16.mai 2012

Les mer i arkivet » Desember 2014 » November 2014 » Oktober 2014
hits