tapasOm ca en måned er det et år siden jeg dro på barnehjemsturné til Latvia og Litauen med dansegruppen min, og før det, altså for ca et år siden, danset vi sammen i mange timer i flere helger + de vanlige onsdagstreningene våre. Vi var altså veldig vant med å se hverandre stadig vekk - en litt trøtt og støl gjeng tidlige lørdag- og søndagsmorgener. Nå som vi ikke er dansegruppen Espiritu ser vi hverandre nesten aldri lenger, noe som er litt uvant! Vi er også spredt på forskjellige skoler, og en av jentene er på utveksling i New Zealand (litt misunnelig, ja). I går samlet vi oss og lagde tapas, og det var så koselig å se alle sammen igjen, oppdatere hverandre på litt diverse og prøve å løse all slags verdensproblemer rundt kaffebordet (også litt koseligere ting, da haha). Jeg merker jeg savner dansehelgene, danseforestillingene og turneen - hele pakka var så verdifull, og jeg er så takknemlig for alle minnene. 

roadtrippinHvordan gjør man dette igjen!? Haha, det er helt utrolig hvordan tiden har gått i fort-film siden forrige innlegg. Vi raser allerede gjennom 2015, og dagene går og går. Det er ikke så mye som skjer i livet mitt for tiden, men hjernen jobber likevel 24/7. Nå som det er siste halvår på videregående, er det så mye å tenke på. Jeg har, eller jeg tror jeg har, endelig tatt et valg om neste år. Jeg var så stressa da jeg gikk inn i det nye året, og jeg kunne ikke se for meg at jeg noen gang ville klare å bestemme meg for noe som helst. Dagen etter jeg ganske hverdagslig hadde sendt inn en søknad til en folkehøgskole, fikk jeg mail om at jeg hadde kommet inn og at jeg hadde 1 uke på meg på å bekrefte. Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har sett gjennom de hundre brosjyrene mine om utenlandsstudier, EF og folkehøgskoler, men nå er det altså bestemt. Det blir danselinje til høsten på meg! Og mest sannsynlig også foto som valgfag - perfekt. Jeg kjenner bare at det er så deilig å endelig ha tatt et valg, haha, så jeg har faktisk ikke tenkt så mye på hvordan det året kommer til å bli enda. Jeg har bare hørt fantastiske ting fra folk som har gått folkehøgskole, så jeg tror virkelig det blir et år utenom det vanlige. Jeg tror også jeg kan ha veldig godt av å møte nye mennesker og få nye impulser. Og ikke minst bo på et annet sted i hjemlandet et helt år. 

Bildet er fra hjemturen fra Trondheim i vinterferien. Familiebesøk, VM og god mat var ikke annet enn kos. Ny uke i morgen, og selv om jeg kjenner ganske godt på følelsen av å være skolelei, så skal jeg prøve å åpne øynene i morgen med et positivt sinn. Hvis noen sliter med det samme, så la det være det første dere gjør i morgen tidlig å høre på denne sangen her, hehe. 

mockingjay part onePå fredag tok Mathilde og jeg toget inn til Oslo, og det var virkelig fint å være der igjen. Jeg har aldri vært en så stor fan av Oslo, for jeg har aldri følt at jeg har hatt oversikt over byen i det hele tatt (det har jeg forsåvidt ikke nå heller), og jeg har alltid vært litt stressa på togstasjonene og blant folkemengdene. Men spesielt rundt disse tider, og tiden fremover, så forvandles byen til noe magisk på kveldene. Lysene, gatemusikken og stemningen er så deilig å være omgitt av mens man trasker opp Karl Johan. Vi snakket om det mens vi gikk oppover, at jeg er en skikkelig tradisjon-person (haha, det var egentlig ikke formulert på den måten, men akkurat nå orker jeg ikke å finpusse språket her), og jeg elsker at det er ordentlig stemning. Vi spiste på fridays, og vi spaserte opp til Colosseum for å se "Mockingjay part 1". Vi brukte altfor mye penger på godteri, men vi følte at "nå, nå er det søren meg grunn til å bruke litt spenn på godteri". Og filmen? Jeg kan egentlig ikke si annet enn at den gikk etter all forventning, og at jeg nesten ikke kan vente til neste år og part 2. 

ditt beste er nok

Fy flate, det er mye å gjøre for tiden. Det er jo først og fremst skole og jobb, men så kommer de andre tingene som jeg virkelig vil prioritere - som å danse, å fotografere, å opprettholde et slags sosialt liv, å lese videre i "the abundance of katherines" og "looking for alaska", å se masterchef, å gå tur med hunden, å kose med hunden, å kanskje ta et bad en gang i blant eller å bare ligge i senga og høre på fin musikk som fungerer som terapi for hjernen. Som den pliktoppfyllende jenta jeg er, så blir det som oftest prioritert skole og jobb (bortsett fra akkurat nå, når jeg egentlig bør skrive ferdig engelsk essay). Når det kommer uker med prøver, innleveringer, jobb osv så hjelper det for meg å tenke at jeg ikke kan gjøre noe mer enn mitt beste, og at det er nok. Det presset om å hele tiden prestere kan slite en ut, og det kan umulig være bra for helsa. Jeg hater å være tung til sinns - jeg er jo egentlig så positiv og glad. Men denne uka har det nesten vært slik at jeg bare har bestemt meg for at "nå, nå vil jeg bare være litt nedfor, jeg". Likevel så er det så mye lettere å bare være glad. Også må man jo nesten bare akseptere at livet er som en berg-og-dal-bane. Man bør fokuser på alt det positive, og tenke at det uansett ordner seg på et vis. Livet er for kort til å være stresset, deprimert og engstelig.

Jeg hadde en veldig fin uke i Roma, der jeg fikk se ufattelig mye kunst og kultur. Jeg vet jeg ikke har en eneste grunn til å være nedfor, for tenk så heldig jeg er, da. Ikke bare som får reise så mye som jeg gjør, men som rett og slett bor her i Norge med familie og venner som er glad i meg, med mat, drikke og husly. Det er så mye man bør være takknemlig for hver eneste dag, men som dessverre veldig fort blir en vane og en selvfølge. Hvis jeg begynner å tenke på hvilke forferdelig tilstander som noen mennesker må leve i, så blir jeg nesten svimmel. Det er så mange nivåer for "problemer" en kan ha, der de aller fleste av dem egentlig er totalt ubetydelige, hvis man setter dem i perspektiv. Og da snakker jeg først og fremst om oss oljebarna. 

Konklusjon: Gjør ditt beste og vær den beste utgaven av deg selv, vær glad og sett pris på det du har. Livet er kort.

 

høstferiens fine øyeblikkDet første bildet er fra mandag kveld i høstferien da Ellen og jeg mekket kyllingsalat, kjørte ned til sjøen og satt der til det ble bekmørkt med en skikkelig kosete katt som selskap. De andre bildene er fra dagen etter da vi satt, litt flere, i skogen rundt et bål og grillet pølser, mais og ostesmørbrød til midnatt. Begge disse øyeblikkene var skikkelig stemningsfulle, og jeg ville så gjerne poste de på bloggen så jeg kan se tilbake på de og unngå at de går i glemmeboken. Fine minner!

Oscarsborg

Noen bilder fra forrige helg da vi tok turen til Oscarsborg med båten. Jeg hadde aldri vært der, så det var ganske spennende å se alle kanonene og tenke på hvordan de faktisk ble brukt. Det var fint og høstlig å spasere rundt, men det var ganske greit å få servert pizza på kafeen også. Fin dag! 

Nå er høstferien over for min del, og den har blitt brukt på jobb, grilling, kino og innekos. Jeg føler jeg har manglet litt av den typiske høstkosen denne ferien, men jeg håper den blir å se mer av fremover. Jeg og Tuva hadde en interessant dag fredagen i starten av ferien som jeg kan fortelle om senere, haha. Det ble ihvertfall noen fine bilder, og jeg skal se og få postet dem snart. Håper alle har hatt en fin uke - uansett ferie eller ei! ♥

pizza night

To stemningsfulle bilder fra i går på pizzarestauranten. Og Astfrid med bursdagsbrillene som nå har gått fra bursdagsbarn til bursdagsbarn! Liker den lille tradisjonen i den lille gjengen vår ♥ I tillegg til det så får bursdagsbarnet et helt unikt polaroidbilde, så til slutt, etter at Tuva har blitt 18 i desember, så skal vi samle bildene og ta et felles bilde. Det er de små gledene som gjelder.

kaldere tider

Hallo! Siden forrige innlegg har jeg gått to uker på skolen, feiret Mathilde sin 18-årsdag og jeg har fått jobb - så mye har skjedd på en gang. Nå er den rolige starten på skolen over, og vi er i full gang med lekser og ventende prøver. Bursdagen til Mathilde var skikkelig koselig, for det er så sjeldent at hele vennegjengen har tid til å samles. Vi spiste masse (og da mener jeg masse, tro meg) god mat, for i timene før selskapet sto vi på kjøkkenet og lagde vegansk tapas. Jeg, som ikke akkurat er en mester på den fronten, lærte masse - som å kutte opp løk, haha. Det sier vel litt. Til helgen er det tid for min søsters ordentlige konfirmasjon, så da blir det nok et selskap.

For å nevne litt om dagens, så våknet jeg til et iskaldt rom, så det første jeg gjorde var å kle på meg lag på lag med gode høstklær. Det viste seg å være en dag med strålende sol, men likevel går jeg rundt og er frossen hele tiden. Det må være et høsttegn. Men jeg må innrømme at jeg ikke hadde noe i mot å surre det grå skjerfet mitt rundt hodet noen ganger, og hoppe inn i høstjakken min som må ha ull i seg. 

Noen andre som merker noen høsttegn?

Follow my blog with Bloglovin 

blurDette bildet var egentlig et mislykket et, men jeg likte det litt likevel. Det representerer dagen min ganske bra, for i dag har jeg hatt så mange ting på listen min at ting ble litt skurrete til tider. I morgen reiser jeg nemlig til Trondheim med familien min for å feire lillesøsteren min sin konfirmasjon der med vår trønderfamilie. Så nå er antrekket komplett, den lille kofferten nesten ferdigpakket og neglene tørker i dette øyeblikk. Jeg gleder meg til god mat, men først og fremst kakene (ingen kan vel si meg i mot der; kakene er ofte høydepunktet på alle konfirmasjonsfester). Håper vi får fint vær, men en fin dag blir det nok uansett.

endelig

Image and video hosting by TinyPicI dag sjekket jeg postkassa to ganger før jeg dro og hentet søsteren min, og da vi kom tilbake, kjørte vi forbi postmannen. Jeg ble skikkelig spent, men prøvde å unngå å bli skuffet, så jeg sjekket helt hverdagslig om det tilfeldigvis var kommet noe til meg. Og det hadde det!! Hentelapp fra platekompaniet!! Jeg må bare beklager hvis noen der ute var på kanten til å bli gale av all denne spenningen, men siden jeg har blitt så hekta på One Tree Hill (og jeg vet jeg er sent ute - de fleste av mine venner så på denne serien i løpet av sine år på barneskolen), måtte jeg rett og slett bare eie samleboksen. Det er bare noe med det. Tenk at jeg kan se de magiske øyeblikkene mellom Naley og Leyton (vet ikke om det er en greie, haha..) når jeg vil, og det kan jeg forhåpentligvis for resten av livet mitt (så lenge DVD-spillerne ikke forsvinner for godt, da, som Mathilde uttrykte kunne skje - plis nei). Og slik ser forresten jeg ut i dag - min favoritt- genser og frisyre for øyeblikket. Palmehåret får meg til å føle meg litt gammeldags, for slik gikk nemlig mamma da hun var ung (haha, det var ikke slemt ment, mamma!).

JeløyaI dag dro mamma, vofsen og jeg på søndagstur, som til og med var min idé, til Jeløya. Vi spiste på kafé og gikk en runde i skogen og litt langs sjøen. Veldig fint og utrolig idyllisk på Jeløya. Selv om jeg selv vil si jeg bor ganske på landet, så er det enda mer landet her ute. Store jorder, kornåkrer, blomsterenger, sjø og saltvannsluft, og tette, gamle trær med stammer som strekker seg til alle retninger. Det var veldig deilig og avslappende på en søndag som er ment til å være akkurat slik ♥ 

yesterday night'sNoen bilder fra i går da jeg var på stranda med noen av jentene. Vi grillet pølser og satt og snakket mens sola gikk mer og mer ned og sjøen og himmelen skiftet farger. Stille vann og ikke noe vind; perfekt sommerkveld. Dessverre tok jeg ikke med meg bikini, ellers så ville jeg helt klart ha tatt et lite kveldsbad. Kveldsbad i slikt rolig vann i varm luft er helt klart noe av det beste jeg vet med sommeren. Det, og sommerkoteletter, potetsalat og mais. Ironisk at jeg verken tok kveldsbad eller grillet koteletter i går kveld, men det var skikkelig koselig uansett.

Klokka er halv ti, og det sier vel litt. Jeg har hatt en skikkelig daff dag - sovet ut og byttet på å ligge i senga og kose med hunden, og å ligge i sofaen og kose med hunden. Ganske deilig med en sånn dag. Ellers venter jeg på meldingen om at pakken min har kommet på posten - jeg kan snart ikke vente lenger. Jeg skal la dere vente i spenning på hva det er, hehe. Nå skal jeg ta på meg en ansiktsmaske som jeg ikke har prøvd før. Den er svart og man skal peele den av. Den skal tydeligvis dra med seg alt du har av skitt i huden din, så det blir spennende! Over og ut!

tusenfryd

Tusenfryd med lil'sis i grått vær. Ganske mange folk, så det ble en del kø-ståing. Noen år siden jeg har vært på tusenfryd sist, så jeg hadde sommerfugler både på loopen og speed monster. Heldigvis hadde vi varmet opp med huskene, og som alle andre ganger ble jeg i dag også overrasket da den fortsatte og fortsatte høyere opp i luften enn det jeg trodde den skulle. Digg følelse på starten av speed monster og i bakken på thunder coaster. Thunder coaster er nok favoritten min. På bildet av meg over hadde vi nettopp kommet fra super splash - derfor vannflekker og våt lugg, hvis noen skulle lure. Det som er så bra med å dra på tusenfryd med lil'sis, Ine, er at vi er begge enige om at vi aldri vil i det hele tatt tenke på å stelle oss i køen til verken spin spider eller jappen. Aldri.

11:04Siden lillesøster og jeg straks skal dra på tusenfryd, så syntes jeg den litt slitte, rutete skjorten min (/mamma sin) passet godt for anledningen. Den slår virkelig aldri feil. Favoritt!  

cool ★ drinks

I dag testet jeg den nye blenderen som jeg kjøpte på clas ohlson i går. Den er så praktisk og fin, for i motsetning til andre blendere, så lager du produktet i en fancy flaske som du kan ta med rundt. Jeg ble også skikkelig glad da jeg fant disse krusene i samme butikk. Skikkelig kule men også skikkelig hipster-glass. 

words to live byUansett hvor klisjé disse ordene er, så liker jeg at de henger på veggen i stua. Min favoritt er "do what you can with what you have". 

julimorgenDet er alltid litt trist når juli er på sine siste dager. August betyr dessverre at den avslappende, deilige boblen min etter hvert sprekker, og utenfor venter ansvar og stress. Heldigvis er det fint vær og enda noen uker å slappe av på. Nå skal jeg hente Live, og vi skal på strandaaaa

Disconnected


02:38

Jeg elsker denne sangen av Keane, som jeg oppdaget gjennom One Tree Hill. Det er noe med musikken deres som er så beroligende og digg å høre på. Denne sangen er Peyton's "happy-song", om jeg ikke husker feil, og det er akkurat litt sånn jeg føler det selv. Bildene tok jeg på fjellet for noen dager siden - det var så fin himmel, og det var deilig å rusle litt rundt alene. Når jeg har så god tid som nå for tiden, minnes jeg på hvor gøy jeg synes det er så leke med kameraet. Jeg må ikke glemme det ! ! !

Avslappet boble

Jeg har hatt en påske utenom det vanlige, og jeg har opplevd så utrolig mye som jeg nå sitter igjen med. Turen har vært sterk og trist, men aller mest vakker og fylt med så mye glede at jeg smiler når jeg tenker på det. Jeg vil skrive et innlegg om turen når jeg en dag får veldig lyst til å skrive - for det er så mye å fortelle. 

Det har vært litt rart å komme hjem, og jeg har følt meg litt tom, men det har også vært veldig deilig å føle litt på påskegleden her i Norge med påskeegg, familien, dyrene mine og et FANTASTISK (??!!!), nærmest sommervær. Som dere ser på bildene som jeg har tatt av beina mine med noe yummy foran (haha, fint), så har jeg storkost meg i sola.

I dag hadde jeg langkjøring, noe som var det siste obligatoriske  før oppkjøring. Det blir spennende! For meg blir det første skoledag i morgen etter ferien, noe som føles rart. Hvordan var det man gikk på skolen igjen? 

shake it like a polaroid picture


Fujifilm instax mini 8 ♥ Jeg har ønsket meg det såå lenge, og endelig kom det i posten. Det er så gøy! Jeg har lyst å bare knipse og knipse, men så prøver jeg å spare litt på filmen, da. Jeg elsker å få bildene i fysisk form rett etter jeg knipset de - det blir så mye mer spesielt, og det blir mer gjennomtenkte bilder. Gleder meg til å ta det med meg på turer etterhvert!


Jeg er egentlig typen som synes det er ganske greit å rydde bort all julepynten så fort som mulig etter skolestart, men dette treet nekter jeg å ta ned før slutten av februar - minst! Det er så fint og det gir rommet et utrolig lys og stemning, også er det jo hvitt da, så jeg føler det er innafor. 

Nå skal jeg ut og spise med mamma - FREDAG♥

mitt 2013 | januar-juni

JANUAR


En fin vinter med både snø og sol - og røde lepper.


Ellen og jeg hadde photoshoot i det fineste lyset jeg noen gang har tatt bilder i, tror jeg. Bildene ble skikkelig vinteraktig og klare.

FEBRUAR


I februar skjedde det ikke så mye - jeg gikk rundt omkring ute og tok litt bilder, og jeg så også haugevis med friends-episoder fra boksen jeg fikk julen'12. Det var altså mye innekos for meg denne måneden med kakao og serier. (Helt sikkert noe lekser og regner jeg med, men det er ikke noe å fortelle).

MARS


Ah, jeg husker 1. mars. Det var strålende sol, og det var første dagen da jeg virkelig kjente våren i lufta. Jeg kasta vekk parkasen og dro på Operaen med klassen min. Ellen og jeg tok også masse bilder i sola med smoothiene våre, haha ♥
Noe jeg faktisk så vidt har nevnt her på bloggen er at jeg i mars dro til Dublin med Europaklassen! Av en eller annen grunn fikk jeg aldri meg selv til å sette med ned og skrive et innlegg. Turen var kjempefin - det var både kaldt og vind og vårlig og sol på de fem dagene vi var der. Kanskje jeg en dag deler noen bilder fra turen, for jeg vet at det er flere i mappen som jeg gjerne vil vise.


I 2014 var påsken i mars, og jeg dro som vanlig på fjellet og spiste godt fra påskeegget og taco, sto på ski og grilte pølser og marshmallows. Var HERLIG påskevær!

APRIL


I april var jeg for første gang med på suprise-party! Vi overrasket Live på en restaurant der vi hadde lurt henne til å tro at hun kun skulle komme innom der for å hente en gave fra Ellen. Da hun kom rundt hjørnet, satt vi der med ballonger og partyhatter. Haha, jeg husker hvor gira jeg var, og Live ble skikkelig overraska. Gøy!
I april dro jeg også til Frankrike med et skoleprosjekt kalt Comenius. Jeg og fire andre fra klassen min dro til Montataire - en by nord for Paris - for å bo fem dager med hver vår vertsfamilie. Det var en utrolig kul opplevelse, og det var så interessant og skummelt og koselig å bo hos en fransk familie og oppleve hvordan deres hverdag er. Om noen få uker får jeg besøk av en elev som skal bo hos meg i fem dager, og jeg kan si at jeg grugleder meg litt for øyeblikket, haha.


Justin Bieber-konsert med Mathilde! Så uvirkelig og gøy. Det fikk meg til å ville dra på flere konserter!

MAI 


Den 9. mai fylte jeg 17 år, og dagen feiret jeg med fri fra skolen (kristi himmelfartsdag), familiebesøk og mye god mat.


17. mai feiret jeg med gjengen hos Ellen, der vi spiste den digge kaka laget av Ellen selv.

JUNI
Dro til Lom med trinnet, og besteg Galdhøpiggen. Slitsomt, men vi var så heldig med været at jeg kan ikke egentlig klage. Fantastisk utsikt og utrolig morsomt å gå over isbre. En annen dag krøp vi rundt i knøttsmå, trange grotter med hjelm på hodet, og vi gikk også inni en isbre. 
Endelig ble det sommerferie, og dagen etter skoleslutt dro jeg til Mallorca. Perfekt start på den utrolig fint sommerferie! 

2013/2014Det gikk ikke helt opp for meg før kl 23 i går kveld at desember og julen snart er ferdig, at vi snart må skrive 4 og ikke 3, at det om 1 time er januar, at det shit er skole om to dager, at alt starter på nytt. Det er noe med årsskifte som er så dramatisk. I dag er egentlig lik som i går, og det føles egentlig sånn også. Det er rart hvordan året bare går og går, du lever i nuet, men det er ikke før på slutten at du ser tilbake og forstår hvor fantastisk bra året egentlig har vært. 2013 har vært et veldig bra år, og jeg føler meg veldig heldig som har gjort så mye gøy og som har mennesker som, ja, egentlig er grunnen til at ting blir gøy. 2014 består av flere reiser jeg ikke kan vente med å dra på, og jeg kommer til å dokumentere så godt jeg kan. Jeg elsker å ha bilder som jeg kan se på, uten dem hadde jeg hatt store problemer med å huske alle de mindre store opplevelsene jeg har hatt. Så jeg gleder meg til å dele bildene mine fra blant annet Paris og Barcelona, og jeg håper også at de kanskje kommer til å glede noen andre enn bare meg selv.

Godt nyttår, og jeg håper 14 blir like bra, om ikke bedre, som 13!

lille julaften

I dag har jeg har oppfylt lille julaftens krav, og egentlig også generelt julens: pepperkakebaking! Det var så koselig å endelig gjøre det, skikkelig lenge siden sist. Ekstra gøy med melis på tube (ikke veldig positivt overrasket). I morgen er den store dagen her allerede (sykt), så det blir veldig koselig. Håper alle får en fin kveld med julestemningen ihvertfall sånn halvveis på plass ♥ 

alt som hører julen til

... er allerede på plassJeg skal feire en liten julaften med pappa i morgen allerede, så i dag har vi derfor lekt lille julaften her i huset. Dagen startet med julefrokost på skolen, deretter hjem kl 10, for så å ligge i senga noen timer og nyte tanken på juleferie, på senteret med lillesøster for å gjøre ferdig de siste julegavene, deretter var det taco og julebrus, pynting av juletre, plassere noen pakker under juletre, pynting av pepperkakehus, gløgg og mer julebrus. Haha, er det i det hele tatt mulig å stappe inn så mye jul på en dag.

GOD JUL! ♥

ett årDisse bildene ble tatt for ett år siden. Jeg kommer ikke helt over det for øyeblikket. Desember har aldri gått så fort som det har gjort i år - det er en uke igjen til julaften, og jeg husker 1. desember som om den var i går. Det har vært så mye dans og skole at jeg egentlig ikke føler jeg har utnyttet den bra nok. Men nå har det heldigvis roet seg på den fronten, så nå er det bare å holde ut 1 og 1/2 skoledag igjen. 

 1 skoledag
1 halv skoledag + kino med skolen
tulledag med godtepose fra nissen + julefrokost 

update| Min nye kalenderbok som jeg planlegger å bruke jevnlig, inspirert av >carolinemaria.blogg.no<. Klippet og limt fra Det Nye |
 | Today's outfit. Fransktentamen og dermed ble det rosa kos |
| Nye boots fra Bianco. Superfornøyd fordi de er alt: behagelige, foret og dødskule |

<3

Image and video hosting by TinyPic

Unpublished

mørktNå begynner det virkelig å bli mørketid, noe jeg merker på fotograferingen. I utgangspunktet har jeg ikke hatt så mye tid til kameraet i det siste, men nå som det begynner å bli mørkt med en gang jeg kommer hjem fra skolen, blir det enda mer problematisk. Men jeg gleder meg til julestemningen kommer på ordentlig (har nemlig hatt tedenser til den i det siste allerede, haha), for da blir det med en gang koselige bilder. Blir også fint med masse snø etterhvert - er jo så fint når den lyser opp. Nå skal jeg spise risengrynsgrøt (kremt)♥ - også håper jeg det ikke er lenge til jeg får prioritert bloggen litt igjen!

25 cm lettere


Det er en stund siden nå, men endelig har jeg fått klippet av meg håret som til slutt bare var i veien og var skikkelig plagsomt. 25 cm ble det! Når jeg ser på bildet, ser jeg hvor sykt slitt det var, så det eneste jeg angrer på nå var at jeg ikke klippet det tidligere. For et overfladisk innlegg (det er jo bare hår!!), men ah, er så deilig og det føles så lettere. Ser mye friskere ut også! 

(Jeg skulle ønske jeg hadde tid til å leke med det nye kameraet mitt, blogge, inspireres og å bare gjøre det jeg ville hele tiden, men slik er dessverre ikke livet.)

more

Hyttetur fra høstferien. Sykkeltur til butikken - to på en litt sliten, rød sykkel -, gåtur og grilling på stranda, trasking til utedoen i mørket med ullsokker stappet oppi slippers og å våkne opp til en ganske OK utsikt. 

hyttekosNå er høstferien over, og joda, det er egentlig veldig trist, men det skal nevnes at jeg har hatt en utrolig fin uke med alt som hører høstferien til. Jeg har hatt flere dager der jeg har skrudd av vekkealarmen og sovet ut (noe det er evigheter siden jeg sist har gjort), jeg har spist masse mat og snop uten dårlig samvittighet, invistert i nytt kamera som jeg elsker SÅ HØYT, tjent litt penger, sett flere filmer og vært på jentekveld der vi lå i soveposene våre og snakket til kl 5 på morgenen.

Jeg har også vært på hyttetur sammen med Ellen, og det er altså der bildene over er fra. Vi var på hytta til Ellen, med den utsikten over Oslofjorden som dere ser. Vi hadde det kjempekoselig med masse hyttekos ♥ Om kvelden fyrte vi i peisen, grillet både pølser og marshmallows i peisen, skjærte opp frukt og smeltet sjokolade, fylte flere boller med masse annet digg og pakket oss godt inn i tepper. På dagen gikk vi også tur og grillet pølser på stranda, og vi syklet også på en litt gammel og sliten (men herlig) sykkel til butikken. (Flere bilder postes senere)

Håper alle har hatt en fin høstferie!

this august
Oslotur med Ellen | Spiste på Hard Rock Cafe | Geiranger med Mathilde | Tur på fjellet i Geiranger | Gjenoppdaget havregrøten | Båtturer i det blå | Første skoledag antrekk | Fortsatt sommer med vannmelon | Fine Ellen på photoshoot | Meg på photoshoot | Strandtur med mamma og jordbær, oreo og fin bok | Antrekk | Smoothies med Ellen | Til vår store overraskelse fant vi Starbucks på Oslo City! Hurra!

En veldig fin august ♥ Håper september og høsten blir like fin. 

toppen av NorgeVenstre bilde fra venstre; Charlotte, Live, meg, Mathilde, Ellen og Astfrid ♥


Den beste og dyreste Colaboksen jeg noen gang har smakt

I juni før sommerferien dro trinnet mitt på klassetur til Lom der vi skulle være i 3 netter. Vi gikk inn i en bre, vi besteg så klart Norges høyeste punkt, Galdhøpiggen, og vi ålet oss gjennom grotter med hjelm og hodelykt på hodet. Utrolig slitsom opplevelse, men også skikkelig fantastisk! Jeg fikk ihvertfall mestringsfølelsen på plass da jeg lå rett ut i snøen på toppen etter å ha strevet meg opp. Haha, var mye klaging og syting for å si det sånn - men det var helt klart verdt det da jeg kunne speide utover fjelltoppene. Vi var utrolig heldige med været - er det litt overskya eller tåkete, blir jo hele opplevelsen annerledes. Så yesss, da kan jeg si at jeg har besteget Norges høyeste fjell!

Har noen av dere gått opp Galdhøpiggen?

Båttur
hva synes dere om bildene?

 I dag var det kjempeflott vær, så vi dro ut med båten en tur. Vi kjørte en liten runde, så ankret vi opp og spiste litt. Jeg hadde egentlig tenkt å bade, men det var så vindete, så det fristet dessverre ikke i det hele tatt. Jaja, sommeren er ikke helt over enda!

All summery


VANNMELON ♥ blir ikke mer sommer enn det!

Instagram


Følg meg på Instagram @tuvajohanne

 I morgen begynner skolen æææ! Egentlig er jeg ganske klar nå - jeg har kjøpt inn bøker og skolebag og klær og ansikts- og hårprodukter, men oppi hodet er jeg egentlig ikke klar altså. Noen uker til hadde ikke gjort noe. Men det blir vel greit å komme igang igjen. Lykke til til alle som starter i morgen!

I remember running to the sea
Denne sangen er virkelig nydelig. Bildene er fra Mallorca!

trønder-snaps


Noen snaps fra da vi besøkte hyttene til trønderfamiliene mine litt tidligere i sommer. 

Etter hyttebesøkene kjørte vi videre til Trondheim der vi ble noen dager. Blant annet feiret vi Bestemor som fylte hele 85 år♥ 

ps, har dere vært i trondheim før?

080813I dag har vært en regnværsdag, og jeg har for det meste holdt meg innendørs med god samvittighet. Jeg har til og med vært litt flink å har ryddet i klesskapet mitt og lagt nesten halvparten av innholdet i en søppesekk. Det blir deilig å få bort alt jeg ikke bruker, og heller få plass til litt nytt til høsten. Til frokost lagde jeg meg havregrøt med banan og syltetøy (og litt (masse) sukker), noe jeg nylig har oppdaget faktisk haha. Det er klart jeg har spist det av og til før, men etter Geiranger med Mathilde har jeg fått litt dilla. Det er jo så enkelt, og det er så masse yummy tilbehør man kan ha ved siden av. En rask og god frokost som sikkert er fin til en tidlig morgen før skolen. Ellers har dagen inneholdt luftetur med Gucci, taco og sis som skulle lære meg å stå på skateboard - haha, er så sykt vanskelig, men hadde vært dritkult å lære seg!OSLOVEI dag var Ellen og jeg i Oslo og koste oss i sola med shopping, tusling, is-spising på Aker brygge, fajitas-spising på Hard Rock Café og enda litt mer shopping og titting i butikker i Karl Johan. Nydelig dag!♥

SUMMER SNAPSUææ, tiden spurter ifra meg! 

Siden forrige innlegg har jeg vært to uker på en hytte ved sjøen, jeg har jobbet noen dager og jeg har vært på familiebesøk i Trondheim. Jeg liker egentlig å gjøre litt - reise, finne på noe, ikke bare være hjemme. Jeg tror jeg har blitt en litt rastløs person, nettopp fordi jeg gjør så mye hele tiden. For meg er det litt vanskelig å si nei til ting, og det er vanskelig å kjenne etter om jeg har godt av det eller ikke. Det som funker for meg er noen dager der jeg gjør noe, men også noen der jeg ikke gjør noe som helst. Det gjelder å finne en balanse, tror jeg.

Fremover skal jeg reise til Geiranger med Mathilde, og der skal vi være noen dager og kose oss MASSE. Geiranger er jo kjent for sin flotte natur og utsikter, så jeg gleder meg til å være litt turist i eget land! 

Ps: hva synes dere om bildene? Det er noen snaps fra de to herlige ukene mine ved sjøen ♥ Jeg var også på besøk på Ellen sin hytte, som ligger ganske nær vår. Nydelige dager med god mat, strålende sol og bading. Ingenting slår norsk sommer på sitt beste.

dansedag

Nå er jeg hjemme en tur fra kulturskolens avslutning der Espiritu opptro. Utrolig gøy å danse for et publikum som faktisk er ordentlig med og klapper og smiler! Senere i dag skal vi også danse i et bryllup - åh det blir så bra. Jeg elsker at det er sol og jeg kan gå i shorts. Også kjøpte Camilla, Mathilde og jeg oss en slush. Ganske perfekt!

tired and impatient but happy

fjerde juni

already?

JUNI ♥

17mai


Ellen og meg ♥


icekiss, favorittisen yumyum

I elleve-tiden fikk jeg endelig somlet meg ned til sentrum der jeg møtte Ellen, Astfrid, Tuva, Live og Mathilde, og vi tuslet rundt og spiste is og koste oss. Etter at jeg sluttet å gå i toget (som var i åttende klasse), så har dagen vært mindre høytidelig, og jeg har egentlig bare trasket rundt. Men det er koselig det, altså! Savner bare å stå opp tidlig og gå i toget (som man egentlig hatet der og da, men som man nå savner en smule).

Senere på dagen dro vi til Ellen der vi alle hadde med oss noe mat. Ble mye digg stående på bordet! Kylling, salat, burgere, potetsalat, poteter og grønnsaker, is, kake, cookies og jordbær og fløte. Digg! Ellen lagde kaka dere ser under - credz! Sykt digg og fin kake ♥ Ellen er flink
Meg og Tuva ♥

Hva synes dere om bildene?

UKM

I slutten av mars deltok Espiritu (dansegruppa jeg danser i) i UKM i kommune-mønstringen, og vi gikk videre! For de av dere som ikke vet hva UKM er, så er er Ungdommens Kulturmønstring. Her kan man melde seg på og vise et innslag - enten det er dans, kunst, musikk, novelle-lesing osv..  I slutten av april danset vi showet vårt enda en gang i Lillestrøm. Her gikk vi dessverre ikke videre, men det var veldig gøy å opptre på scenen med masse røyk og lys. Her er noen bilder som har kommet ut på ukm-nettsiden:

Haha, for en gang skyld så ser jeg ikke helt forstyrret ut på dansebildene (bortsett fra det siste kanskje). Jeg pleier alltid å være ganske uheldig med bildene. 


Camilla og meg


Som dere ser (håper jeg), så besto sminken av 2 metre lange falske øyevipper, og dette var faktisk min første gang med falske vipper haha. Resultatet ble veldig bra synes jeg! Det var forresten veldig gøy å flakse med lange vinger på øynene


Espiritu ♥ Vi er egentlig 8 stykker, så her manglet vi to. (Dette bildet lånte jeg av >Camilla<)    

Det var en veldig kul opplevelse, vi pleier jo ikke å "konkurrere" med dansingen vår og ha dommere som ser på.

Hva synes dere om bildene?

seventeen20 min igjen av bursdagen min! Dagen har vært veldig fin - jeg ble først vekket med gaver og kake på senga. Senere på dagen kom det familie på besøk, og vi spiste mye godt som dere ser over; muffins, kake, taco og spyd med marshmallows og jordbær. Ble så søte! Det føles litt rart, men også ganske bra å være 17. Nå må jeg skrive 7 istedet for 6. Håper mitt siste år som barn blir et bra år fylt med enda flere gode minner ♥

siste timen som 16-åringOm nøyaktig 1 time er jeg 17 år!! Egentlig ble jeg født i femtiden, men pfft. Sykt å tenke på at i morgen er det kun 1 år til jeg er voksen. Syke greier. I morgen blir en veldig fin dag, for vi har jo fri fra skolen og greier! Det blir familiebesøk med kake og TACO ♥ Kan jo ikke bli bedre. Nå skal jeg nyte min siste time som 16 ved sitte vettskremt foran pretty little liars. Ha en fin fridag i morgen!

Les mer i arkivet » Mars 2015 » Desember 2014 » November 2014
hits