polaroid memoriesNå har jeg hatt polaroidkameraet mitt en god stund, og det har vært med meg rundt på flere reiser og begivenheter. Derfor endte jeg opp med en ganske så svær bunke med bilder, men det ble aldri til at jeg fikk sett på de hver dag slik jeg ville. Forrige søndag holdt jeg på å koke over av inspirasjon og motivasjon, så jeg banket tre spikre inn i veggen, hang opp litt hyssing og festet på bildene med binderser. Jeg tror jeg kommer til å kjøpe små klyper i senere tid, men jeg synes dette fungerte veldig fint også. Det er så fint å kunne titte opp på veggen og se på alle minnene jeg har fanget opp gjennom polaroidkameraet mitt. Resten av bunken ligger i mitt andre hjem, men jeg skal definitivt henge de opp på veggen der også. 

I morgen reiser jeg søren meg til Roma med Europaklassen, og akkurat nå er det nesten helt utenkelig. Jeg føler det alltid slik rett før reiser, for å bare tenke på at en liten flytur kan ta meg til et helt annet land med en helt annet kultur og med så utrolig mye annet å se, gjør meg av og til litt målløs. Jeg gleder meg sånn til å oppleve byen, og se om den er slik jeg forestiller meg den. Jeg vet det er kjempemasse fint å ta bilder av, og jeg gleder meg til å henge opp noen flere polaroidbilder på veggen når jeg kommer hjem igjen. Også har jeg hørt rykter om at pizzaen og isen der nede er ganske OK, hihi.

// tuva //Min gode, gode venn Tuva og jeg kjørte til en forlatt gård for ca en uke siden for å ta bilder. Vi har vært venner siden hun flyttet inn i huset over gata for meg. Nå, ca 17 år senere, bor ingen av oss i den gata lenger, men likevel er vi fortsatt de to Tuva'ene når vi er sammen. Vi deler begge interessen foto, og vi har bestemt oss for å bli flinkere på å ta bilder sammen og komme med kreative ideer. Shootene våre er alltid helt hysterisk morsomme, og det er det jeg elsker. Heldigvis klarer vi å få til noen fine og seriøse bilder, men jeg må si at bildemappen består av mye annet også, haha. 

Her er ihvertfall et lite knippe av bildene jeg tok av Tuva for ca en uke siden. Jeg ble veldig fornøyd med lyset og fargene, selv om jeg ser at det ble litt forskjellig på bildene. Det var uansett et veldig fint lys å ta bilder i.

Hva synes dere?

sol, storby, blått vann & lette klærSavner litt av dette fra Barcelona nå når kulden kom så plutselig. Den fine havna og strandpromenaden - vil sånn tilbake!

silhouetteahoyI dag var vi ute med båten, og det var så fin og stille sjø, så det var skikkelig deilig. Jeg synes det blir så slitsomt når det er masse bølger, så det var deilig å slippe å sitte der og nærmest holde meg fast. Vi kjørte litt rundt omkring uten noe spesielt mål, og vi hadde med oss brus og snop. Lyset var veldig dust, og sjøen gikk nesten i ett med himmelen. Men sola var der faktisk nesten hele tiden, selv om det ikke ser slik ut på bildene. Hjemme igjen var det deilig å krølle seg opp i sofaen foran tv'n etter å ha mekket lørdags-taco'n. Etter en hard uke var det veldig deilig med en dag som denne. I morgen derimot, må jeg være fornuftig og flink og gjøre litt lekser. Regner med det blir litt kos likevel mellom øktene, da, det er jo tross alt søndag.

the golden hour

ekte sommer

Slik går det når Ellen og jeg er sammen, og jeg har tatt med kameraet. Vi har hatt en del shooter nå, fordelt på alle årstidene. I går var det så fint vær, og vi var kledd i lette og sommerlige klær og med null sminke på, så det passet perfekt til en sommershoot. Haha, det må være den morsomste hittil - det er lenge siden jeg har ledd så mye. Det ble ikke tatt så mange seriøse bilder her, nei. Jeg la ikke med de aller morsomste, for de tror jeg blir litt i det meste laget, haha! Det ble en lys og sommerlig redigering, og jeg synes resultatet ble morsomme bilder som representerer sommeren ganske bra.

Har du en favoritt blant bildene? 

black n white atmosphereFlere dager på stranda. Varmere i enn over vannet ♥

Canon EOS 700D

I dag gjorde jeg et utroolig fint innkjøp, nemlig Canon EOS 700d!! ♥ Overgangen mellom 1000d og 700d er ganske stor, og jeg har ikke studert alle knappene enda, men i dag gikk jeg litt rundt i Oslo og testet det litt. Resultatet er bildene over! Jeg kjøpte kameraet på FotoVideo, og de som jobber der er utrolig flinke og har veldig mye erfaring, så de var veldig hjelpsomme. 

Min Canon 50mm F1.8 falt i gulvet, så jeg kjøpte også et nytt et i dag. Bildene over er tatt med 50mm!

Hva synes dere om bildene? 

SOMMERFERIE
bwHva synes dere om bildene?

blue-ish

Da jeg etter å ha parkert scootern i garasjen etter jeg kjørte hjem fra dans i kveld, og da jeg tok av meg hjelmen, så jeg katten min i det fine sollyset. Når solstrålene ligger i lufta rett før den er påvei ned, kan man få noen sinnsykt fine bilder. Derfor skulle jeg liksom løpe inn og hente kameraet, men da jeg kom ut igjen, var lyset borte. Søren. Planen er å prøve på nytt og på nytt i sommerferien. Jeg merker jeg savner utrolig mye å bare ta med kameraet ut en tur og eksperimentere litt, noe jeg nesten aldri har tid til lenger. 

Likte dere bildene?

eyes on fire

Sepia

bilder tatt sammen med Ellen.

hva synes dere?

Lights will guide you homeIt's too cold

white lips, pale face
breathing in snowflakes
burnt lungs, sour taste

cos we're just under the upperhand
and go mad for a couple of grams
and she don't want to go outside tonight 

and in a pipe she flies to the motherland
or sells love to another man
It's too cold outside
for angels to fly 

Dream it

drømmer om sommer, fri, inspirasjon, varme, piknik, vakre bilder, nylagt asfalt og converse. 

brøølet bilde jeg tok for veldig lenge siden av lasse som gjespa. ble ganske fornøyd med det faktisk, haha! hva synes dere?

no words today

Hva synes dere om bildene?

i know what you are

You're impossibly fast. And strong.
Your skin is... pale white, and ice cold.


 Your eyes change color... and sometimes you speak like - like you're from a different time. 
You never eat or drink anything; you don't go into the sunlight. 

How old are you? 
Seventeen. 
How long have you been seventeen? 
 ...a while. 

I know what you are. 
Say it... out loud. Say it. 

 Vampire. 
Are you afraid? 
... no. 

Hva synes dere om bildene?

quotes fra twilight og sangen er fra albumet med bakgrunnsmusikk fra filmen. jeg synes bildene passet så godt til mystikken i sangen og i teksten.
sukk, jeg elsker twilight

sneakpeek | photoshootI dag hadde Ellen og jeg photoshoot der vi tok på oss forskjellige klær og tok forskjellige bilder. Her får dere en liten sneakpeek, så poster jeg flere senere! Vi hadde blant annet en liten 50's photoshoot i låven til Ellen haha. Jeg ble veldig fornøyd med bildene, og gleder meg til å vise dere mer! 

Hva synes dere om bildene? 

firework and stars in the night
Hva synes dere om bildene?

focus

Image and video hosting by TinyPic

Hva synes dere om bildet? Åh, lys i trærne er det fineste

sharpness
Ellen ♥Noen flere bilder fra i går. Slike bilder elsker jeg å redigere skikkelig skarpe og med mye kontrast og farger - synes det blir så fint! Jeg tror folk mener litt forskjellig, så 
hva mener du? Liker du redigeringen? 

blue and purple bokehJeg tok disse på fredssenteret - det var et rom med små skjermer med bilde av alle som har vunnet Nobels fredspris gjennom tidene. Var så nydelige blå og lilla lys rundt omkring der, så jeg så jo sjansen til å ta litt bokeh-bilder med en gang haha!

Hva synes dere om bildene? Nydelige farger, sant? :-)

Solnedgang

Hva synes dere om bildene?

Disse bildene måtte jeg bare ta. Når jeg ser en nydelig sol som skinner gjennom trærne, jeg bare løpe og hente kameraet! Men nå må jeg tilbake til virkeligheten og den harde hverdagen, for i morgen er det mattetentamen, og den må dessverre øves til. 

pixlrLekte meg litt her i stad. Sykt overredigert, men synes det ble litt stilig! Hvilket liker dere best? Jeg synes kanskje de to nederste! 

crystalHva synes dere om bildene?

it's cold outsideTatt av Mathilde, redigert av meg

Hva synes dere om bildet?

jeg synes det ble skikkelig fint! mathilde er flink! gir meg en kjempefin vinterfølelse.

playful

sukk, jeg blir så glad av disse bildene ♥ lille linus er den herligste

shine bright like a diamond


Hva synes dere om bildet og sangen?

Fullstendig klar over at jeg ser helt dopa ut her, men jeg synes bildet ble litt kult i sort-hvitt med støv, hehe

street life


Berlinmuren!

Bilder fra Berlin. Hva synes dere? Jeg elsker gate-bilder i svart-hvitt - blir så kult synes jeg!

I dag våknet jeg med sår hals, tett nese og verking i hele kroppen. Derfor ble jeg hjemme fra skolen, noe som var litt deilig siden det er så kaldt ute! Lagde meg havregrøt, varm saft og pakket meg inn i et varmt teppe på sofaen. Av og til trenger man disse dagene for å komme seg tilbake på beina igjen. Jeg skal bare holde meg inne resten av dagen, og senere i kveld blir det taco. Håper jeg smaker noe, hvis ikke er det jo litt trist, da.

lightHva synes dere om bildet og redigeringen? 

I dag har jeg vært opptatt med dansing i hele 5 timer, og jeg har også øvekjørt litt. Nå er jeg helt greit sliten, men jeg må nok gjennom gym-leksene før jeg kan pakke meg under dyna med friends. Håper alle dere andre har hatt en fin og avslappende søndag!

typisk høstdagI dag hadde jeg faktisk på alarm kl 10, og jeg aner ikke hva som skjedde, men jeg våknet kl 1. Det er litt kjipt, man får jo ikke så mye av dagen når man våkner så tidlig! Men det var en rolig morgen, og det er jo deilig, det. Etterhvert gikk jeg bort til Live, som hadde lagd kakao med krem. Sunn kakao med krem til og med! Det var ihvertfall veldig godt! Etterpå gikk vi ut en tur, og jeg tok med kameraet - ikke at vi var fotogene eller noe haha. Mye fint å ta bilde av når naturen har fått så mange fine farger, da. Koselig å sitte i lekestativet på gamleskolen!

Hva synes dere om bildene?

litt farge i svart-hvitt bilderRedigert i Photoscape.

Hva synes dere? Jeg liker det!

focus

Image and video hosting by TinyPic

Hva synes dere om bildet?

HaustJeg elsker høsten, spesielt når det kommer til fotografi. Fargene er jo nydelige! Liker at de er så varme. Elsker også at det har begynt å bli litt kjølig, men at sola fortsatt skinner. Eller, jeg håper den gjør det snart ihvertfall. 

Hva synes dere om bildene?

lasse

Hva synes dere om bildene?

early morning

Okey, kanskje ikke så tidlig,da. Vi koser oss med høstferie i gresset - litt kaldt, men sola og de fine fargene gjør opp for det.

Hva synes dere om bildene?

Boat trip in turquoise water/ Båttur i Kroatia /

Hvilket bilde liker dere best? 

Søte hunden min

Image and video hosting by TinyPic

Haha, det var ikke lett å få Gucci til å sitte stille på stubben. Fin ♥

KattepusenHva synes dere? Noen favoritter?

Portraits
tullball

Dette begynner å bli en laang stund siden, men lillesøs og jeg var ute og tok noen portrettbilder en dag. Ble veldig fornøyd med de jeg tok av Ine! Likte dere bildene?

Min lille snuskeluskMin herligste Linus. Hva synes dere?

50mm f/1.8

FlowersHva synes dere?

When you wish upon a starHva synes dere om bildet?

Endelig er det fredag, og nå er det faktisk tid for taco (sjokk). Ha en fin kveld!

BubblesHva synes dere om bildene?

Nå er jeg hos Mathilde og skal overnatte her. Vi har fri i morgen, så nå sitter vi med hver vår pc med serier og sims, haha!

CirkelineLillepusen min Cirkeline

50mm f/1.8

Hva synes dere om bildene?

Les mer i arkivet » Desember 2014 » November 2014 » Oktober 2014
hits