brøølet bilde jeg tok for veldig lenge siden av lasse som gjespa. ble ganske fornøyd med det faktisk, haha! hva synes dere?

floralFant igjen den gamle, blomstrete tightsen fra åttende-klasse i dag. Elsker den, blomsterprint er så fint! Nå om dagen gleder jeg meg mest til varmere tider - null snø på bakken, nyinvisterte converse på føttene og lette klær på kroppen. Blir herlig. Våren er den beste årstiden, spør du meg.

Liker dere blomsterprint?

tell me what you want to hear
tatt av Ellen, redigert av meg.

hva synes dere om sangen? jeg elsker den, og jeg føler den handler om å leve livet slik du vil og ikke la alles forventninger hemme deg. nydelig er den ♥

med god samvittighet.. har jeg tatt en liten pause fra alt som har med kamera og blogging å gjøre, noe jeg rett og slett har vært nødt til for å få til andre ting som skole, dans og piano. Med god samvittighet har jeg akseptert at man ikke kan gjøre det perfekt i alt, for det er rett og slett ikke mulig. Man kan ikke alltid leve opp til alles forventninger. Og med god samvittighet kjøpte jeg meg melkesjokolade. Det handler om de små gledene i hverdagen!

fredagskvelden
Utrolig deilig med helg selvom det konstant surrer gjøremål inni hodet mitt. Prøver å tenke at jeg må ta en ting om gangen, for det ordner seg jo til slutt! Bildene er fra i går da jeg og Ellen var hos Live og spiste "hjemmelagd" pizza og brownies-is fra boks med skje. Og er ikke Lives katt Nemi bare skjønn? Var en fin fredag med film og goood mat!

todays 09/01

bukse fra H&M | bluse fra URBAN OUTFITTERS | blazer fra H&M | sko fra DINSKO | smykke fra GINA TRICOTHva synes dere om antrekket?

Har vært en normal onsdag i dag, med både dobbelttimer i fransk og matte. Nå skal jeg straks på første dansetrening med Espiritu dette halvåret! Blir veldig deilig å komme i gang igjen!

no words today

Hva synes dere om bildene?

støveteDette har vært en litt grå og støvete dag, altså ganske kjedelig. Det er nok været - blir alltid litt daff når det er så grått og trist ute! Bildene er fra en liten tur med Gucci. Elsker de nye skoene mine, de er sååså behagelige! Men nå er det matteleksene som står for tur, blæh. Motivasjonen for tiden er våren som snart kommer - elsker når snøen smelter, det blir varmere og man kan gå i lettere klær!

Hva synes dere om bildene?

silver moon


// tatt av Ellen

Digger Donkeyboy! 

Hva synes dere om bildet og sangen?

nå har jeg postet veeldig mye fra shooten, så dette blir nok det siste på en stund altså. nå skal jeg spise litt grøt, hoppe i dusjen og legge meg. ny uke!

new in


mønstret jeans fra H&M | grå jeans fra H&M | haremsbukse fra LINDEX


H&M


to nydelige fra DINSKO

Resultatene fra gårsdagen! Jeg var på jakt etter nye vintersko slash vårsko, og fant de perfekte. Jeg har faktisk sett på noen lignende en stund, så det var jo bare purrfekt! Bukser og sko er noe av det værste å være på jakt etter spør du meg, men jeg slapp billig unna og fant den perfekte grå jeansen på H&M. Jeg slo også til med en mønstrete variant, en jeg gleder meg masse til å bruke. Haremsbuksa blir fin å danse i, selv om jeg egentlig tror det er en pysjbukse. Og blazeren var det virkelig på tide at jeg kjøpte - den kommer til å bli brukt mye, tror jeg.

Hva synes dere om kjøpene?

i know what you are

You're impossibly fast. And strong.
Your skin is... pale white, and ice cold.


 Your eyes change color... and sometimes you speak like - like you're from a different time. 
You never eat or drink anything; you don't go into the sunlight. 

How old are you? 
Seventeen. 
How long have you been seventeen? 
 ...a while. 

I know what you are. 
Say it... out loud. Say it. 

 Vampire. 
Are you afraid? 
... no. 

Hva synes dere om bildene?

quotes fra twilight og sangen er fra albumet med bakgrunnsmusikk fra filmen. jeg synes bildene passet så godt til mystikken i sangen og i teksten.
sukk, jeg elsker twilight

photoshoothva synes dere?

Jeg ble veldig fornøyd med denne shooten, for det var så herlig lys å ta bilder i! Var en gøy dag med Ellen!

jeg er en påfugl

Digger denne sangen! Maria Mena's stemme er nydelig, og sammen med Karpe Diem blir det bare rått. Hva synes dere om sangen og bildene?

TODAYS 03/01Første gangen jeg bruker denne skjorta som jeg fant liggende i en haug innerst i skapet. En liten skatt spør du meg! Hva synes dere om antrekket?

sneakpeek | photoshootI dag hadde Ellen og jeg photoshoot der vi tok på oss forskjellige klær og tok forskjellige bilder. Her får dere en liten sneakpeek, så poster jeg flere senere! Vi hadde blant annet en liten 50's photoshoot i låven til Ellen haha. Jeg ble veldig fornøyd med bildene, og gleder meg til å vise dere mer! 

Hva synes dere om bildene? 

firework and stars in the night
Hva synes dere om bildene?

2012/2013

I går var Ellen, Astfrid, Tuva, Live og jeg hos Mathilde og feiret nyttårsaften med god mat, mime-lek, dansing, raketter og stjerneskudd. Det var en kjempe koselig slutt på to tusen og tolv, og en herlig start på to tusen og tretten! 


Ellen og Astfrid


Vi hadde popcorn og chips (er så sjalu på de sykt kule skålene), muffins, kjeks...


Astfrid og Tuva


♥ Tuva, Astfrid, Mathilde, Ellen og meg


OREOKAKE lagd av flinkeste Mathilde


Skåler med sjampanje-brus haha! Hadde dere en fin kveld i går?

Les mer i arkivet » Desember 2014 » November 2014 » Oktober 2014
hits