shake it like a polaroid picture


Fujifilm instax mini 8 ♥ Jeg har ønsket meg det såå lenge, og endelig kom det i posten. Det er så gøy! Jeg har lyst å bare knipse og knipse, men så prøver jeg å spare litt på filmen, da. Jeg elsker å få bildene i fysisk form rett etter jeg knipset de - det blir så mye mer spesielt, og det blir mer gjennomtenkte bilder. Gleder meg til å ta det med meg på turer etterhvert!


Jeg er egentlig typen som synes det er ganske greit å rydde bort all julepynten så fort som mulig etter skolestart, men dette treet nekter jeg å ta ned før slutten av februar - minst! Det er så fint og det gir rommet et utrolig lys og stemning, også er det jo hvitt da, så jeg føler det er innafor. 

Nå skal jeg ut og spise med mamma - FREDAG♥

mitt 2013 | januar-juni

JANUAR


En fin vinter med både snø og sol - og røde lepper.


Ellen og jeg hadde photoshoot i det fineste lyset jeg noen gang har tatt bilder i, tror jeg. Bildene ble skikkelig vinteraktig og klare.

FEBRUAR


I februar skjedde det ikke så mye - jeg gikk rundt omkring ute og tok litt bilder, og jeg så også haugevis med friends-episoder fra boksen jeg fikk julen'12. Det var altså mye innekos for meg denne måneden med kakao og serier. (Helt sikkert noe lekser og regner jeg med, men det er ikke noe å fortelle).

MARS


Ah, jeg husker 1. mars. Det var strålende sol, og det var første dagen da jeg virkelig kjente våren i lufta. Jeg kasta vekk parkasen og dro på Operaen med klassen min. Ellen og jeg tok også masse bilder i sola med smoothiene våre, haha ♥
Noe jeg faktisk så vidt har nevnt her på bloggen er at jeg i mars dro til Dublin med Europaklassen! Av en eller annen grunn fikk jeg aldri meg selv til å sette med ned og skrive et innlegg. Turen var kjempefin - det var både kaldt og vind og vårlig og sol på de fem dagene vi var der. Kanskje jeg en dag deler noen bilder fra turen, for jeg vet at det er flere i mappen som jeg gjerne vil vise.


I 2014 var påsken i mars, og jeg dro som vanlig på fjellet og spiste godt fra påskeegget og taco, sto på ski og grilte pølser og marshmallows. Var HERLIG påskevær!

APRIL


I april var jeg for første gang med på suprise-party! Vi overrasket Live på en restaurant der vi hadde lurt henne til å tro at hun kun skulle komme innom der for å hente en gave fra Ellen. Da hun kom rundt hjørnet, satt vi der med ballonger og partyhatter. Haha, jeg husker hvor gira jeg var, og Live ble skikkelig overraska. Gøy!
I april dro jeg også til Frankrike med et skoleprosjekt kalt Comenius. Jeg og fire andre fra klassen min dro til Montataire - en by nord for Paris - for å bo fem dager med hver vår vertsfamilie. Det var en utrolig kul opplevelse, og det var så interessant og skummelt og koselig å bo hos en fransk familie og oppleve hvordan deres hverdag er. Om noen få uker får jeg besøk av en elev som skal bo hos meg i fem dager, og jeg kan si at jeg grugleder meg litt for øyeblikket, haha.


Justin Bieber-konsert med Mathilde! Så uvirkelig og gøy. Det fikk meg til å ville dra på flere konserter!

MAI 


Den 9. mai fylte jeg 17 år, og dagen feiret jeg med fri fra skolen (kristi himmelfartsdag), familiebesøk og mye god mat.


17. mai feiret jeg med gjengen hos Ellen, der vi spiste den digge kaka laget av Ellen selv.

JUNI
Dro til Lom med trinnet, og besteg Galdhøpiggen. Slitsomt, men vi var så heldig med været at jeg kan ikke egentlig klage. Fantastisk utsikt og utrolig morsomt å gå over isbre. En annen dag krøp vi rundt i knøttsmå, trange grotter med hjelm på hodet, og vi gikk også inni en isbre. 
Endelig ble det sommerferie, og dagen etter skoleslutt dro jeg til Mallorca. Perfekt start på den utrolig fint sommerferie! 

2013/2014Det gikk ikke helt opp for meg før kl 23 i går kveld at desember og julen snart er ferdig, at vi snart må skrive 4 og ikke 3, at det om 1 time er januar, at det shit er skole om to dager, at alt starter på nytt. Det er noe med årsskifte som er så dramatisk. I dag er egentlig lik som i går, og det føles egentlig sånn også. Det er rart hvordan året bare går og går, du lever i nuet, men det er ikke før på slutten at du ser tilbake og forstår hvor fantastisk bra året egentlig har vært. 2013 har vært et veldig bra år, og jeg føler meg veldig heldig som har gjort så mye gøy og som har mennesker som, ja, egentlig er grunnen til at ting blir gøy. 2014 består av flere reiser jeg ikke kan vente med å dra på, og jeg kommer til å dokumentere så godt jeg kan. Jeg elsker å ha bilder som jeg kan se på, uten dem hadde jeg hatt store problemer med å huske alle de mindre store opplevelsene jeg har hatt. Så jeg gleder meg til å dele bildene mine fra blant annet Paris og Barcelona, og jeg håper også at de kanskje kommer til å glede noen andre enn bare meg selv.

Godt nyttår, og jeg håper 14 blir like bra, om ikke bedre, som 13!

Les mer i arkivet » Desember 2014 » November 2014 » Oktober 2014
hits