Holder utjeg merker det veldig godt på hele meg at jeg så inderlig trenger ferie nå. 1 uke til å komme litt tilbake til meg selv - få slappet av og ryddet litt i rotet mitt - som både er på rommene mine og i hodet. satser på en fin vinterferie med kanskje litt ski-gåing - men mest innekos. nå er det bare siste innsats med naturfagsprøve i morgen! andre som trenger ferie?

In love with this cityparis. jeg kan ikke helt beskrive hvor mye jeg elsket byen etter de få dagene jeg var der i fjor mars. det var en utrolig vakker by. jeg elsket la tour eiffel, l'arc de triomphe, musée du louvre, notre dame, la seine, de søte frokostene, det sinnsykt sjarmerende hotellet, avenue des champs-élysées, de flere hundre hengelåsene som var festet på broene, le quartier latin, kveldene da la tour eiffel ga fra seg blinkende lys og spotlights som speidet over byen, de hyggelige menneskene, makronene og det lille jeg fikk snakket av det vakre språket fransk.

jeg kan ikke vente til paris i april!!!

Lights will guide you homeIt's too cold

white lips, pale face
breathing in snowflakes
burnt lungs, sour taste

cos we're just under the upperhand
and go mad for a couple of grams
and she don't want to go outside tonight 

and in a pipe she flies to the motherland
or sells love to another man
It's too cold outside
for angels to fly 

Mickey mousegenser fra bikbok, lue fra cubus

Elsker min nye genser og min nye lue, som jeg har lengtet litt etter å kjøpe. Hva synes dere?

Fin dag i oslo

I dag var det temadag med Europaklassen igjen. Vi dro til Oslo på Blindern (universitet) og fikk høre litt om Europastudie. Jeg ble ikke helt overbevist om at dette var noe for meg, men litt interessant var det. Etterpå ble Ellen og jeg litt igjen i Oslo, så vi gikk litt rundt i Karl Johan og kjøpte litt fint. 


finefine LN! sjekk ut  tumblr'en hennes HER!Hva synes dere om bildene? jeg vil gjerne vise dere hva jeg kjøpte, fordi jeg er så fornøyd med det. stay tuned!

Addicted to Tumblr

jeg er avhengig!

utrolig rart egentlig, for jeg har lest og hørt om så mange som absolutt elsker tumblr, men jeg har aldri forstått hva som var så gøy med det. men herregud, tumblr er fantastisk! det er herlig å kunne ha sin egne lille verden med alt du drømmer om publisert som vakre, fantastiske bilder. sjekk ut tumblr-en min HER!

har du tumblr? hva er den?

Dream it

drømmer om sommer, fri, inspirasjon, varme, piknik, vakre bilder, nylagt asfalt og converse. 

white foxes

Nydelig sang av Susanne Sundfør, som dansegruppa mi også danser moderne til.

I dag er det endelig fredag igjen, og nå går det mot lysere og varmere tider. Snøen smelter og sola skinner! Våren er den beste tiden på året - jeg kan ikke si med ord hvordan alt blir så mye bedre da. 

Hva synes dere om bildene?

Les mer i arkivet » Desember 2014 » November 2014 » Oktober 2014
hits