Ellen

 


To bilder som jeg tok av Ellen da vi hadde en liten shoot i vinterferien. Elsker stemingen i bildene - Ellen med sitt fine hår og ansikt, og avslappende klær gikk rett inn i omgivelsene!

Tu me manques


Når jeg tenker på Paris, tenker jeg på disse type beige bygningene med de svart gjerdene foran viduene
 


En av de første kveldene i Champs-Élysées, og siden sist jeg var der hadde de satt opp et pariserhjul, noe som lyste opp så fint i mørket
Pont de l'Archevêche - kjærlighetsbroa ved Notre Dame dekket med tusenvis av hengelåser
 

- der par har risset inn navnene sine og kastet nøkkelen i Seinen for å erklære sin evige kjærlighet for hverandre. Det blir ikke mer romantisk, spør du meg


Den veldig typiske, franske frokosten vi hadde hørt så mye om. Små tartines med syltetøy og nutella. Søtt og godt, men ikke så mettende haha. Luft med syltetøy og nutella, som vi likte å kalle det!


Vi besøkte så klart Louvre, der vi blant annet tittet innom rommet og den store veggen til lille Mona Lisa. Vi hadde også en liten konkurranse der romkameratene (min var Mathilde) skulle finne et maleri av blomster malt av en eller annen nederlender, og det var førstemann til å ta et bilde og finne lærerne ved den omvendte pyramiden. Haha, det var litt av en opplevelse - løpe rundt etter Mathilde over hele museumet, opp og ned trapper og fram og tilbake fra vakter (der ikke alle var like hjelpsomme). 

På de 6 dagene var vi altså i toppen av tårnet, foran triumfbuen, i Notre Dame, på kjærlighetsbroen, på Louvre

og vi besøkte også Verseille ..... to be continued

Paris' sjarmJeg har hatt en fantastisk uke i Paris med franskklassen der vi har bodd i vertsfamilier og snakket med så mye fransk vi klarte å komme med. Jeg blir mer og mer forelsket i byen, og jeg får også mer og mer lyst til å bo der for en periode! 

Les mer i arkivet » Desember 2014 » November 2014 » Oktober 2014
hits