Behind the maskHva synes dere om bildene?

Et lite utvalg av bilder jeg tok av Tuva i dag. Jeg ble ganske fornøyd, for de ble slik jeg hadde forestilt meg det! Elsker Tuvas øyne, nyydelig farge!!

Sepia

bilder tatt sammen med Ellen.

hva synes dere?

ekte påskevær

Påskeferieeeeee!

Endelig - dette er virkelig en etterlengtet ferie. I dag hadde jeg på meg den nye skinnjakka jeg kjøpte i Dublin, noe som føltes veeldig bra. Tegn på vår dette her! I dag var jeg hos Ellen, og vi bakte utrolig yummy sjokolade-cookies som vi spiste ute i solveggen med vaniljeis. Ahh, det var idyll. Dessverre ble idyllen avbrutt litt da jeg fikk den flisen i foten haha! Da endte jeg på badet med en pinsett og en tegnestift og måtte pirke den ut. Haha uff, takk for hjelpen Ellen ♥

herlig dag.

Hvis noen (kunne ikke tenke meg det, men) av dere der ute sitter og venter på bilder fra Dublin, så tenker jeg å skrive litt om turen senere i påsken. håper dere har en herlig og solrik påske!

svart hvitt

Halvveis ferdig med gjøremål for dagen! Det har vært en ganske normal torsdag, og jeg har hatt på meg min mest comfy genser. Matteprøven kan jeg ikke skryte så mye av, men jeg håper båtførerprøven jeg nå snart skal ha går bedre. Dette blir det andre forsøket mitt, da jeg første gangen hadde 1 for mye feil. Fysøren, jeg håper jeg klarer det denne gangen. Krysser fingre!!!

hva synes dere om svart hvitt bildene?

Winter

Noen bilder fra vinterferien da Mathilde, Tuva, Ellen og jeg sto på skøyter, og hadde en ganske tidlig pause med kakao, kjeks og sjokolade. Var en veldig koselig dag! 

 Og i morgen drar jeg til Dublin med Europaklassen! Berlin-turen var super, så jeg tror Dublin blir en sinnsykt fin tur det og. Snakkes! 

Dagens antrekk
Bildene er tatt av Ellen med hennes kamera, jeg har dessverre rett og slett glemt kameraet mitt litt i det siste.

Jakke kjøpt brukt på Fretex, skjørt er fra bikbok, veske fra lindex, skjerf fra h&m, boots fra dinsko

I dag er det 1. mars, noe som betyr at vi nå offesielt er i vår-måned! Dermed protesterte jeg ved å droppe parkasen, og tørke støv av jakka jeg fant på Fretex for en god stund siden. Det må sies at jeg hadde på meg ulltrøye godt gjemt under flere andre lag med klær, da. Men det bryr vi oss ikke om - for et herlig vær det var i dag!

Les mer i arkivet » Desember 2014 » November 2014 » Oktober 2014
hits