France

Etter fem dager i Frankrike, boende hos en fransk vertsfamilie, er jeg nå hjemme igjen i egen familie med egen seng og dusj. Jeg har hatt det veldig fint, og det har vært veldig spennende å få oppleve en helt annen kultur på så nært hold. Familien jeg bodde hos var ikke de beste i engelsk, så jeg fikk også prøvd meg med liiitt i fransk selv, men jeg har også blitt litt skrekkslagen over hvor vanskelig språket er haha. Prosjektet som klassen min er med på heter Comenius - stay in school, og de landene som er med er Frankrike, Spania, Litauen, Danmark og Norge. Jeg og 4 andre fra klassen dro altså til Montataire - en by nord for Paris!Vi var altså en ganske stor gjeng - fra 13-17 år gamle. Det var mye opplegg på de få dagene - vi tegnet, hadde en time med fransk boksing, vi besøkte en bedrift, var på hesteshow, besøkte et slott, var i Paris en dag og spiste middag med familiene på skolen den siste kvelden. Etter skolen gjorde vi forskjellige ting med verten vi bodde hos - jeg spilte badminton og ridde hest sammen med min vert. Haha, må innrømme at jeg var mildt sagt nervøs da jeg satt på hesten og skulle "styre" den rundt alene, og da hestelæreren heller ikke kunne engelsk. Ellers har jeg smakt foie gras (falt ikke helt i smak) og spist typisk fransk frokost hver dag med baguetter og croissanter. 


Den norske gjengen! Ellen, Anton, John, Mathilde og meg.
Notre Dame


Alle sammen foran Eiffeltårnet ♥


Et bilde fra landsbyen der jeg bodde - jeg synes det var en utrolig sjarmerende by!


♥♥♥

Jeg har flere bilder jeg vil vise dere, så de kommer etterhvert! Jeg er utrolig glad for at jeg var med på dette, for det var virkelig en kul opplevelse!

Hva synes dere om bildene? Har noen av dere bodd hos en vertsfamilie før?

Au revoirI morgen drar jeg til Frankrike!! Og jeg har ikke pakka enda haha. Jeg gleder meg masse til å møte familien jeg skal bo hos, og jeg gleder meg til å se mer av landet enn bare Paris. Men så skal vi jo også inn til Paris en dag. AHH, gleder meg! Ha en fin uke, det skal forhåpentligvis jeg :-)

friday friday fridaySåå deilig med fredag! Selvom det kun har vært 3 skoledager siden ferien. Nå er det pizza og idol - definitivt fredag, altså. Og i morgen er det første jobbdag, noe som blir kjempespennende! Fin fredag!

SUPRISE!I går overrasket vi Live (som hadde bursdag på fredag) på en italiensk restaurant med spandering på middag og med gave. Haha, vi hadde lagd den planen, der Ellen hadde sagt til Live at hun hadde fått seg jobb på stedet, og at Live måtte komme opp og hente gaven sin. Og da hun kom gående inn, satt vi andre der med party-hatter, ballonger, blåse-tute-ting, og ropte "SUPRIIIISE!". Haha jeg vil si det var vellykket, for hun ble temlig overrasket. Kjempekoselig kveld, og det må være noe av det morsomste og spennende jeg har vært med på haha!

vært med på suprise-party før?

It's time
En diggbar sang, og en diggbar vårdag 

One of the best gifts

Denne store boksen fylt med all verdens herlighet fikk jeg til jul av søsteren min, og det må være en av de beste gavene jeg noen gang har fått. FRIENDS er en serie jeg har blitt skikkelig knyttet til, og jeg har bare blitt sinnsykt glad i alle karakterene. Fredag kveld, i senga under dyna, med en skål godteri og denne boksen ved min side, har jeg det nesten best tror jeg. Før så jeg noen episoder litt her og der på tvn, men nå har jeg sett alt på nytt og kommet helt til sesong 9. Vil ikke at det skal slutte, buhu. Heldigvis kan jeg se hele greia om igjen når jeg vil! ♥

Ser dere på FRIENDS? Hvem er deres favorittkarakter? Sinnsykt vanskelig spørsmål, men jeg tror det må være Chandler - herregud som jeg ler av han

Vår


_ bilder funnet på weheartit, men jeg satt de selv sammen i en kollasj


Det er april, en måned der man som oftest kan gå til innkjøp av nye converse, eller kanskje tørke støv av de gamle. En måned der man kan ta farvel med parkasen og strikkevottene, og ønske skinnjakka velkommen inn i varmen. I varmen, ja, for som oftest stiger tallene på gradestokken, og til slutt er de store snøhaugene erstattet med pysete, små - og litt grå - flekker i veikanten. Som oftest er det nå hestehovene flokker seg sammen og titter opp mot sola, og det er nå alt skal bli mange hakk lettere. Lettere å kle seg, lettere å leve, lettere å tenke positivt. Jeg er så inspirert at det klør i fingertuppene.   

påsken 2013

Noen få bilder fra påsken min! Hver påske tilbringer jeg på hytta til trønder-familien min (halvt trønder æ sjøh), men i år var det på en ny og større hytte. Kommer nok til å savne den gamle, men den nye var helt klart kjempefin! Jeg har kost meg masse med skitur hver dag, god mat hver dag (ekstra god på påskeaften da det var taco), påskeegg, grilling av pølser og marshmallows, påskenøtter, soling på terassen med et glass fanta i hånda og solbrillene på nesa etter lang skitur med mange oppover- og nedoverbakker. Været har vært helt fantastisk - strålende sol og nesten skyfri himmel hver dag! Det var noen fine dager med alt som hører påsken til ♥ 

Hvilke ord beskriver deres påske?

Messed up_ Tatt av >Tuva< 

Alt er ikke egentlig så messed up for tiden -  så absolutt ikke! Jeg har nettopp kommet hjem fra påskefjellet, hjem til et mer vårlig sted. Jeg nyter tanken av to dager til med fri, etterfulgt av tre ubetydelige skoledager, før jeg drar til Frankrike iii! Så egentlig syntes jeg bare at bildet var litt kult - litt messed up. Bildet tok Tuva da vi hadde en liten shoot tidligere i ferien. 

Hva synes dere?

Klokka er 4 på natta, og jeg bør kanskje ta til fornuft å legge meg. Nattz!

Les mer i arkivet » Desember 2014 » November 2014 » Oktober 2014
hits