rosegull
Dette lenke-armbåndet kjøpte jeg i Riga på New Yorker, og jeg har blitt så glad i fargen rosegull! Man ser ikke den virkelige fargen på bildene, dessverre, men jeg elsker den rødlige fargen blandet med gull. Passer til alt, og jeg gleder meg skikkelig til å finne flere skatter i rosegull. Også elsker jeg ordet og da, hehe, rosegull ♥

Avslappet boble

Jeg har hatt en påske utenom det vanlige, og jeg har opplevd så utrolig mye som jeg nå sitter igjen med. Turen har vært sterk og trist, men aller mest vakker og fylt med så mye glede at jeg smiler når jeg tenker på det. Jeg vil skrive et innlegg om turen når jeg en dag får veldig lyst til å skrive - for det er så mye å fortelle. 

Det har vært litt rart å komme hjem, og jeg har følt meg litt tom, men det har også vært veldig deilig å føle litt på påskegleden her i Norge med påskeegg, familien, dyrene mine og et FANTASTISK (??!!!), nærmest sommervær. Som dere ser på bildene som jeg har tatt av beina mine med noe yummy foran (haha, fint), så har jeg storkost meg i sola.

I dag hadde jeg langkjøring, noe som var det siste obligatoriske  før oppkjøring. Det blir spennende! For meg blir det første skoledag i morgen etter ferien, noe som føles rart. Hvordan var det man gikk på skolen igjen? 

Les mer i arkivet » Desember 2014 » November 2014 » Oktober 2014
hits