bwHva synes dere om bildene?

blue-ish

Da jeg etter å ha parkert scootern i garasjen etter jeg kjørte hjem fra dans i kveld, og da jeg tok av meg hjelmen, så jeg katten min i det fine sollyset. Når solstrålene ligger i lufta rett før den er påvei ned, kan man få noen sinnsykt fine bilder. Derfor skulle jeg liksom løpe inn og hente kameraet, men da jeg kom ut igjen, var lyset borte. Søren. Planen er å prøve på nytt og på nytt i sommerferien. Jeg merker jeg savner utrolig mye å bare ta med kameraet ut en tur og eksperimentere litt, noe jeg nesten aldri har tid til lenger. 

Likte dere bildene?

dressed up


Dette hadde jeg på meg i 50årslaget til onkelen min i går! Skjørtet kjøpte jeg i Dublin på Forever 21, blusen er fra Cubus og boots'ene er fra Bianco.

Hvis jeg skal summere opp denne uka i ett ord, så må det være stress. Jeg ble nemlig trukket opp (som en av de 20%ene) i matte skriftlig eksamen, så dagene har kun bestått av matte, pauser med små breakdowns, mer matte, og noen timers søvn. Matte er ikke min sterkeste side, så med eksamen fulgte stress og prestasjonsangst. MEN NÅ ER JEG FERDIG, og det føles så. bra. Så nå er jeg egentlig bare fornøyd! Fremover blir det å fokusere litt til på de siste prøvene, og om kun 2 uker er det tid for elevforestilling igjen. Jeg kjenner det blir deilig med sommerferie puh 

17mai


Ellen og meg ♥


icekiss, favorittisen yumyum

I elleve-tiden fikk jeg endelig somlet meg ned til sentrum der jeg møtte Ellen, Astfrid, Tuva, Live og Mathilde, og vi tuslet rundt og spiste is og koste oss. Etter at jeg sluttet å gå i toget (som var i åttende klasse), så har dagen vært mindre høytidelig, og jeg har egentlig bare trasket rundt. Men det er koselig det, altså! Savner bare å stå opp tidlig og gå i toget (som man egentlig hatet der og da, men som man nå savner en smule).

Senere på dagen dro vi til Ellen der vi alle hadde med oss noe mat. Ble mye digg stående på bordet! Kylling, salat, burgere, potetsalat, poteter og grønnsaker, is, kake, cookies og jordbær og fløte. Digg! Ellen lagde kaka dere ser under - credz! Sykt digg og fin kake ♥ Ellen er flink
Meg og Tuva ♥

Hva synes dere om bildene?

UKM

I slutten av mars deltok Espiritu (dansegruppa jeg danser i) i UKM i kommune-mønstringen, og vi gikk videre! For de av dere som ikke vet hva UKM er, så er er Ungdommens Kulturmønstring. Her kan man melde seg på og vise et innslag - enten det er dans, kunst, musikk, novelle-lesing osv..  I slutten av april danset vi showet vårt enda en gang i Lillestrøm. Her gikk vi dessverre ikke videre, men det var veldig gøy å opptre på scenen med masse røyk og lys. Her er noen bilder som har kommet ut på ukm-nettsiden:

Haha, for en gang skyld så ser jeg ikke helt forstyrret ut på dansebildene (bortsett fra det siste kanskje). Jeg pleier alltid å være ganske uheldig med bildene. 


Camilla og meg


Som dere ser (håper jeg), så besto sminken av 2 metre lange falske øyevipper, og dette var faktisk min første gang med falske vipper haha. Resultatet ble veldig bra synes jeg! Det var forresten veldig gøy å flakse med lange vinger på øynene


Espiritu ♥ Vi er egentlig 8 stykker, så her manglet vi to. (Dette bildet lånte jeg av >Camilla<)    

Det var en veldig kul opplevelse, vi pleier jo ikke å "konkurrere" med dansingen vår og ha dommere som ser på.

Hva synes dere om bildene?

put a ring on itHårring fra Cubus, ca 60,-

Hva synes dere om hårring? Jeg synes de er utrolig fine, og har veldig lyst til å kjøpe en i gull og egentlig. I morgen skal jeg feire bursdagen min med jentene mine, og da blir det ring i hestehalen tror jeg!

seventeen20 min igjen av bursdagen min! Dagen har vært veldig fin - jeg ble først vekket med gaver og kake på senga. Senere på dagen kom det familie på besøk, og vi spiste mye godt som dere ser over; muffins, kake, taco og spyd med marshmallows og jordbær. Ble så søte! Det føles litt rart, men også ganske bra å være 17. Nå må jeg skrive 7 istedet for 6. Håper mitt siste år som barn blir et bra år fylt med enda flere gode minner ♥

siste timen som 16-åringOm nøyaktig 1 time er jeg 17 år!! Egentlig ble jeg født i femtiden, men pfft. Sykt å tenke på at i morgen er det kun 1 år til jeg er voksen. Syke greier. I morgen blir en veldig fin dag, for vi har jo fri fra skolen og greier! Det blir familiebesøk med kake og TACO ♥ Kan jo ikke bli bedre. Nå skal jeg nyte min siste time som 16 ved sitte vettskremt foran pretty little liars. Ha en fin fridag i morgen!

JUSTIN BIEBER

Den 18. april dro Mathilde og jeg med Bieberekspressen til Telenor Arena!!! Mathilde er ikke den største beliebern, men likevel ville hun være med meg (som er litt belieber, ja) på konsert. Jeg må være ærlig og si at jeg ikke har digget han siden han startet, men nå i ettertid har jeg fått dilla. Han var jo bare skjønn da han holdt på med Baby, men jeg digger den nye musikken! Uansett, vi kom til arenaen rundt kl 5, og vi sto i kø i ca en time tror jeg. Sykt mange folk, og syyykt søplete som dere ser over. Da vi kom oss inn, fant vi oss en grei plass i Golden Circle feltet og sto og ventet en stund. Til slutt kom det flere og flere folk, og vi fant ut at vi hadde en ganske bra plass! Vi kunne se scenen veldig bra. Så tok jeg et av mine dummeste valg så langt i livet. Jeg drakk en kopp cola, og det førte til at jeg måtte gå ut av mengden for å finne do. Da jeg var ute og sto i lang kø, begynte opparmingen, så jeg var sykt stressa. Da jeg kom inn igjen, var det blitt veldig mørkt, og selvom jeg snakket med Mathilde på telefon, klarte jeg ikke finne henne. Da jeg prøvde å forklare folka som sto i mengden at venninna mi sto inni der, ble noen av de sure og trodde ikke på meg. Dette førte til at Mathilde måtte gå ut og møte meg bak. Oooog det betydde at vi hadde mista den bra plassen vår. Drittsurt. Men vi klarte å lure oss litt lenger inn igjen etterhvert, så var ikke ille plasser da. SÅ KOM HAN FLYVENDE MED SVARTE VINGER!


omg, sjekk ut de to siste bildene. heldigvis var det akkurat de som ble de beste haha!

Det var veldig vanskelig å se noe der vi sto - vi så skjermene bra, men vi måtte stå på tå hvis vi ville få et glimt av selveste han. Jeg fikk låne pappas iphone til å ta bilder i håp om at det skulle bli noen bra, men som dere ser så var det ikke veldig vellykket. Men man ser at det er han på noen av de da!


siste bildet satt vi på bussen hjem igjen - såå trøtte haha (og veldig klare for tentamen dagen etter)

Fy søren for en sinnsykt kul opplevelseeee! Virkelig, det var fantastisk å høre og se han live, han er så utrolig talentfull. Favoritten min som han opptro var nok Baby - elsker sangen, og det var jo Biebs' første ordentlig gjennombrudd. Også var det såå stemning da han ba alle ta frem mobilen med lys på. Dette var min første konsertopplevelse, og det er såå noe jeg har lyst å gjøre igjen. Vi hadde det suuupert!!

Var dere på JB konsert i Norge?

haha, for et sykt gira tenåringsjente-innlegg - jeg har bare skrevet uten stopp her. men ahhhh SÅ BRA! 

eyes on fire

something frenchNoen flere bilder fra Frankrike! Dette er fra dagen vi var i Paris. Sacré-Cæur besøkte ikke jeg og pappa da vi var i Paris i fjor, så det var skikkelig bra å få sett den og. Elsket utsikten der oppe fra! Nedenfor kirken ligger Montmartre, og der var det sykt mye mennesker i gatene! Typisk turistgate med mye I<3Paris sjapper, så vi fikk beskjed om å passe ordentlig bra på bagene våre. Haha, jeg hadde min over hodet og gikk og holdt på den foran magen. Slit! Vi var også på Starbucks da vi hadde lunsj, og jeg prøve noe nytt, nemlig frappuccino uten kaffe og med jordbærsmak.. himmelsk godt. 

Hva synes dere om bildene fra Paris?

FINE MAIDa var det MAI! 1. mai kommer som et sjokk hvert år - helt sykt. Dette betyr at det snart er bursdagen min, snart kommer sola og - hvis vi ser bort fra masse skolearbeid og etterhvert eksamen - så er dette en herlig måned der ihvertfall jeg for det meste er glad og forhåpningsfull. Alt er så lett! ♥

Les mer i arkivet » Desember 2014 » November 2014 » Oktober 2014
hits