Kroatia next!


I morgen kjører jeg i bil sammen med Live til Kroatia! Gleder meg noe sykt! Gleder meg mest til varmen og sola... og stranda og maten og markedet - ALT! Tror ikke det blir noe blogging, så dere får alle sammen ha superfine sommerdager! Snakkes! Vært i Kroatia?

BERGEN |||Åh, for en fantastisk tur! Fin by, fin bestevenn, fint vær - fint har det vært! Hva synes dere om de siste bildene? Vært i Bergen før? :-)

BERGEN || akvariet


Stakar lille pingvin - denne var syk og var stengt inne for seg selv. Den skulle bli bra igjen snart da!


Uæh, får frysninger av å se dette bildet - men det er flotte skapniner da! Jeg synes litt synd på dem som ligger inne i små glassbur dagen lang, men det virker som om de har det greit!


Hahaha, dette må være den rareste og merkeligste fisken jeg har sett noen gang! Say no more!


Smelt... søteste skapningen på jord!


Søsteste skapningen på jord nr 2! Dere ser på en sjøløve - søtsøtsøt!

Hva synes dere om bildene?
Har dere vært på akvariet i Bergen før da? 

BERGEN |

Bergen har vært fantastisk, og vi har virkelig fått oppleve den fine byen. Tuva og jeg har gått i koselige, trange gater der det krydde med koselige kafèer og søte butikker, vi har vært på akvariet, tatt fløyen og knipset mange, mange bilder. 


Hva synes dere om bildene? Flere kommer!

BERGEN i morgen

Det er faktisk sommerferie!

Helt utrolig og helt uvirkelig! I går var jeg på vitnemålsutdeling, og den første sommerferie-dagen er allerede snart over. And guess what - i morgen drar Tuva og jeg til Bergen! Vi skal ta tog, noe som blir utroolig kos. Vi skal besøke broren min og jeg gleder meg sykt, for Bergen er jo en så fin by! Jeg har vært der èn gang før, og det var i 2009. Tok noen bilder da vet dere, med mitt utrolig fancy'e digitalkamera:


I det kjente akvariummet og alt da!

Har dere noen tips til ting vi måå gjøre i Bergen?

Min lille snuskeluskMin herligste Linus. Hva synes dere?

50mm f/1.8

Mine to nye bikinier

Begge fra h&m.

Fine? Elsker de! Jeg fant dessverre bare overdelen til den ene, da, som forresten var på salg. Men fin var den! Elsker blåfargen - minner meg om sjøen i syden. Klarte også å ta feil str. på underdelen, så vurderer å prøve å sy den, haha.. Likte dere de?

Gjett hvem som ikke kom opp i fransk?! Meg veel! Jeg kom opp i norsk med temaet makt og motmakt - helt greit egentlig. Så mye bedre enn... fransk!! Natta!

FlowersHva synes dere?

Snow White and the huntsman

Jeg var så "heldig" å ikke komme opp i muntlig eksamen i går, derfor fikk jeg fri i går og i dag. Ville egentlig komme opp, for da blir man jo ferdig og får langhelg! Jaja, er ikke så veldig ille med fri heller da. Jeg og jentene var på cafè og satt lenge og prata, og senere dro Mathilde og jeg til senteret. Jeg kjøpte to bikinier og en neglelakk som jeg kan vise senere! Vi dro også på kino og så (endelig) Snow White and the huntsman, som var veldig bra! Verdt å se :-)Mathilde overnattet også, og vi badet i bobblebadet og så på Twilight. Fin kveld!
 

dagens antrekk // bursdagAntrekk fra familiebursdagen i dag! Skjørtet kjøpte jeg på h&m i Kiel i Tyskland for veldig lenge siden. Hva synes dere om antrekket?

Familiebursdag
Min kjære, fine, vakre, beste kusine Annie!


Annie og Ine - fine!

Hei! Nå har alle dratt etter at vi har hatt et lite familiebursdagsselskap for meg og lillesøsteren min. Jeg har jo hatt bursdag for en stund siden, men Ine har i juli. Det har vært veldig koselig, og vi har spist god mat - salat og kaker, nam. Vi tok også noen bilder ute (blant annet antrekksbilder, som kommer senere) - se så fine bilder av Annie og Ine!

Hva synes dere? Har fått dilla på å redigere bildene litt sånn brunt/rødt, blir så fint synes jeg!  

When you wish upon a starHva synes dere om bildet?

Endelig er det fredag, og nå er det faktisk tid for taco (sjokk). Ha en fin kveld!

BubblesHva synes dere om bildene?

Nå er jeg hos Mathilde og skal overnatte her. Vi har fri i morgen, så nå sitter vi med hver vår pc med serier og sims, haha!

CirkelineLillepusen min Cirkeline

50mm f/1.8

Hva synes dere om bildene?

The latest

Jeg har vært borte fra bloggen noen dager nå, og det med god grunn! Det har nemlig vært danseforestillinger i helga, og både elevene mine og jeg har danset og vist hva vi har jobbet med dette halvåret. Elevene var utrolig flinke - er så stolt! Showet til gruppa mi, Espiritu, gikk også veldig bra. En veldig travel, men også kjempe morsom helg! Jeg fikk faktisk ikke tid til å ta noen bilder engang, men Tuva (som kom sammen med Mathilde og Anja og så på ♥) var så snill og tok noen. Kanskje jeg legger ut noen :-)


Jeg var så søt og snill og bakte cupcakes til de flinke elevene mine!

Ellers, så har jeg hatt engelsk skriftlig eksamen, noe som gikk helt greit tror jeg. Jeg har også hatt min aller siste prøve på ungdomsskolen! Da er det bare igjen muntlig eksamen som er neste uke, så er det to måneder frihet. Denne uka er det bare fri og turer - tulleuke altså! :-)

I dag tok vi forresten blodprøver på skolen, uæh. Neida, var bare et lite stikk i fingern for å sjekke blodtypen. Som den pysa jeg er ble jeg en smule kvalm, men gikk greit!

Hva synes dere om bildene og redigeringen? Litt lyst og sommerlig denne gangen!

dagens antrekk // 2905Slik ser da vesten ut på! Jeg synes den ble kjempe kul! Hva synes dere om antrekket? Er det noe dere kunne gått i? :-)

Jeg må nesten bare være ærlig å si at jeg ikke egentlig vet hvorfor jeg poster bilder av meg selv og hva jeg har på meg kalt "outfits". Jeg synes det er gøy, da, og det er vel dèt som teller I guess!
Nå sitter jeg forresten i senga med forberedningsheftet til engelsk eksamen som jeg fikk i dag + kakao. Ikke så verst! Er så utrolig glad jeg kom opp i engelsk! ♥

29. mai 2012

DIY: denim vest


før // etter

Se hva jeg fant! Den gamle dongerijakka som jeg brukte for noen år siden. Den var veldig trang i ermene, men jeg ville jo ikke gi den helt opp. Se hva den endte opp som! Jeg tok fram kjøkkensaksa og klippet av ermene. Og voilà: en kul demin vest - gjenbruk, dere! Gjort noe lignende før?

28. mai 2012

Today

Noen mobil-bilder fra dagen! Jeg har vært i Drøbak med mamma og lillesøster, spist is og gått i sola nede ved havet. Det bra været er jo påvei til å bli dårligere igjen :-(, som i resten av Norge virker det som. Det bør komme tilbake fort!

Hva har dere gjort i dag?
Hva synes dere om bildene?

28. mai 2012

Nytt design

Hva synes dere?

Jeg liker det ihvertfall bedre nå! Lysere og enklere føler jeg. Men oioioi... alt for sent. Good night, sleep tight - don't let the bedbugs bite!27. mai 2012

Idylliske dager
Noen bilder fra dagene som går. Hva synes dere? Skikkelig sommer, sant? Ah, elsker det! Men nå er det taco-laging som står for tur!

26. mai 2012

juicy fruit & summer colours

Bilde fra i går - gir meg sykt sommerfølelse egentlig haha!Hva synes dere om bildet?

I dag fikk vi dra tidlig fra skolen (dette har vært en herlig uke - nesten bare fri!), derfor dro jeg innom butikken og kjøpte '1-2-3 oreokake'. Den står nå i kjøleskapet, nam. Men nå skal jeg straks ut med Live og spise pizza! God helg!

25. mai 2012

dagens antrekk // 2405


Dette har jeg vandret rundt med i dag. Jeg har egentlig bare vært hjemme, bortsett fra at jeg scootret til butikken - uæh, var sykt varmt! Hjelm og hansker i langt over 20 grader var.. varmt. Ellers har jeg solt meg, lest litt, spist jordbær og ananas, spilt badminton og tatt litt bilder. Viser de senere! I morgen er det skoledag igjen, men SÅ er det helg - ah, denne uka har vært herrrlig.

Hva synes dere om antrekket?

24. mai 2012

Sommer

Som i de fleste norske byer for tiden, er det over 20 grader, blå himmel og stekende sol også hos meg! Jeg har tilbragt fridagen min med Live, og vi har spist god mat på cafè, spist is og ligget i sola. Endelig kommer finværet - har lengtet i noe som føles ut som evigheter nå! Endelig er den herlige tiden her der alt (absolutt alt) føles lettere, og motivasjonen og inspirasjonen er der på grunn av de 2 månedene med frihet som venter rett rundt hjørnet. Jeg elsker denne tiden av året.Live hadde lagd saftis med bringebær, nam:

Tommel opp for en super dag!

Sommer hos dere og, sant?

24. mai 2012

Update

Nå sitter jeg hjemme med sommerfugler i magen, og tenkte jeg bare skulle gi et lite pip. Jeg har prøvemuntlig på skolen kl 12, så nå sitter jeg og går igjennom presentasjonen. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg er så nervøs - det er jo bare en vanlig fremføring! Det er vel hele oppstyret rundt det tror jeg. Blir deilig å bli ferdig!

Jeg har også endret litt på designet mens jeg satt her... så, ja. Siden jeg ikke har så mye annet interessant å si, take a look:aaaawwwww, lasse og meg da - søte?? <3

22. mai 2012

Love this

Jeg må bare vise dere noen supersøte gaver jeg fikk av Camilla til bursdagen min!
Elsker pastellfargene, og glitterlakken er utrolig fint på synes jeg!

Hva synes dere? Fine sant?

Jeg våknet tidlig i dag, til tross for at jeg har fri - tenkte i går at jeg skulle starte tidlig med eksamensjobbingen! Men nå jeg bare se noen episoder av Vampire Diaries først. Wish me luck

21. mai 2012

Cup a cake

Endelig fikk jeg satt meg ned med pcn og redigert litt bilder til bloggen! I dag har jeg jobbet med prøvemuntlig, spist en veldig god middag og vært på dans. Jeg scootrer jo til dans nå, og jeg bruker en halvtime hver vei. Men, åh, det var herlig å kjøre hjem i dag. Jeg kjører en lang, svingete vei, og i sola var det kjempe herlig!

På fredag feiret jeg det som før kaltes "barnebursdag" - vi spiste pizza, og dro på kino og så Dark Shadows etterpå. Filmen var mildt sagt rar, men koselig var det! Jeg fikk også utrolig fine gaver av mine utrolig snille venner ♥

Og i går, lørdag, hadde jeg enda en liten feiring med familien. Jeg bakte (blandet poser med pulver) goode cupcakes:

Og gjett hvem som har fri i morgen, det meste av tirsdag, hele onsdag og hele torsdag??! Men de dagene burde jeg nok bruke på eksamensforberedelser... så, fri og fri

20. mai 2012

Spring loveElsker blomstene på trærne - et tegn på at det snaart er sommer! Hva synes dere om bildet?

Nå kommer snart bursdagsgjestene mine, og vi skal spise pizza og så dra på kino og se Dark Shadows! Gleder meg! Ha en fin kveld alle!!!

18. mai 2012

17. mai

Gratulerer med dagen alle sammen! Heh, litt sent kanskje. Håper alle har hatt en fin dag uansett hva dere har gjort, og hvordan været var! Hos meg var det pøsende regn i starten, men etterhvert ble det sole-seg-vær. Deilig! Jeg har vært rundt i sentrum med Live og Mathilde - gått rundt omkring og spist pølser og is. Litt synd at 17. mai ikke lenger er så tradisjonelt, som før da man måtte opp tidlig og gå i tog. Savner det nesten litt! Her er noen bilder fra dagen...


Mathilde og meg


Live "flyr" meg, haha.

Ja, og antrekket for dagen da:


man ser det ikke så godt på bildene, men jeg brukte en tupe-kjole fra h&m som topp - synes det funka ganske bra!

Hva har dere gjort på 17. mai?

18. mai 2012

16. mai

Hei!

I dag fikk jeg vite hva jeg kom opp i prøvemuntlig. Skolen min er så sent ute, så vi har prøvemuntlig midt oppi eksamener! Jeg kom ihvertfall opp i samfunnsfag i tema "Europa etter 2.verdenskrig". Kunne vært verre! Fransk for eksempel...

Jeg har også vært på dans, og nå føler jeg meg helt skrøpelig. Blåmerker overalt og støl i håndleddet (av alle ting) og ryggen. Prøvde meg nemlig på backroll i dag igjen, hehee...

Om du har - hva har du kommet opp i eksamen?

 
16. mai 2012

dagens antrekk // 1605

shorts bikbok / genser bikbok / sko converse / smykke indiska

synes?

16.mai 2012

Sunset

It is almost impossible to watch a sunset and not dream.May I never miss a sunset or a rainbow because I am looking down.

Hva synes dere om bildet quote'ene?

Gjett hvem som kom opp i engelsk skriftlig i dag!!!

15.mai 2012

Hurts like heaven

Image and video hosting by TinyPic

Åh, denne sangen gjør meg skikkelig glad! Coldplay altså ♥ Dette er en av de sangene der man virkelig føler man lever i en musikkvideo når man hører på den på full guffe.

I dag fylte jeg bensin i scooter'n for første gang, og haha - liiitt mer øving kanskje! Men gikk greit, da - sølte litt sånn overalt, men funket jo. Ellers sitter jeg nå og mixer showet til elevene mine! Gleder meg til å se dem om noen uker! Å, èn liten ting til. I morgen får jeg vite hva jeg kommer opp i skriftlig eksamen.... plisplisplis IKKE MATTE!!!

Liker dere også sangen?

14.mai 2012

Filming

I dag har jeg filmet sammen med Camilla, Sofia og Marthe. De har filmet noen musikkvideoer før, og i dag var jeg med og. Første gangen jeg har gjort noe sånt, men det var kjempe gøy! Vi gjorde veldig mye rart - sminket oss og skiftet flere ganger. Vi filmet til sangen 'Her name is Alice', og alt var Camillas ide, som også filmet og beordret oss rundt ♥ Jeg hadde rollen som Alice!


Man ser det ikke så veldig godt, men vi hadde grønne og gule lepper. Og masken, da, elsker den!


// sofia


Sofia, meg og Marthe //sofia


Fine filmern, camilla <3Hva har dere gjort i dag, og hva synes dere om bildene?

13.mai 2012

om meg

Akkurat nå er jeg en jente på 16 år, men jeg blir 17 den 9. mai. Jeg bor utenfor Oslo, og går 1. året på vgs på linja studiespesialisering. Skolen min har et eget tilbud der man kan velge noe ekstra, så jeg valgte å begynne i Europaklassen. Med Europaklassen har jeg blant annet vært i Berlin og på Fredspriskonserten, og i mars skal vi også til Dublin! Mine fag er nok språk og samfunnsdag, mens matte og naturfag ikke er helt min greie. 

ikke helt ferdig enda

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Les mer i arkivet » Desember 2014 » November 2014 » Oktober 2014
hits