SOMMERFERIE
dansedag

Nå er jeg hjemme en tur fra kulturskolens avslutning der Espiritu opptro. Utrolig gøy å danse for et publikum som faktisk er ordentlig med og klapper og smiler! Senere i dag skal vi også danse i et bryllup - åh det blir så bra. Jeg elsker at det er sol og jeg kan gå i shorts. Også kjøpte Camilla, Mathilde og jeg oss en slush. Ganske perfekt!

sorte korte fine

Endelig kom de i posten! Jeg visste jeg ville ha korte converse denne gangen, men jeg var veldig usikker på farge. Det sto mellom sorte, røde eller blå - men det ble heldigvis sorte, for jeg elsker de allerede. Ingenting er som et par splitter nye converse, så nå er det bare å nyte fargen før de etterhvert blir grå haha!

Har dere converse? Hvilken farge?

bonjour mon cher amiDa jeg så denne tskjorta på ginatricot til 100,-, kunne jeg egentlig ikke gå videre uten å ta den med meg haha. Elsker alt som er franskt, og med stripene, blå- og rødfargen, var jo denne perfekt. Hva synes dere?

tired and impatient but happy

fjerde juni

field of dreamsTopp fra gina tricot | bukse fra h&m | solbriller fra carlings | sko fra primark | armbånd fra gina tricot

Det er juni, og for å nevne været, så er det så langt perfekt! Siste innspurt på skolen denne uka, så er det bare tulledager igjen før sommerferien. Neste uke skal klassen min til Lom, og vi skal gå opp Galdhøpiggen! Nå skal elevene mine ha siste dansetrening før det blir forestilling til helga. Blir spennende!

Likte dere antrekket? Sis som har tatt bildene!

 

already?

JUNI ♥

Les mer i arkivet » Desember 2014 » November 2014 » Oktober 2014
hits