Portraits
tullball

Dette begynner å bli en laang stund siden, men lillesøs og jeg var ute og tok noen portrettbilder en dag. Ble veldig fornøyd med de jeg tok av Ine! Likte dere bildene?

dagens antrekk // 2207jakke fra fretex
genser og skjørt fra bikbok
ballerinas fra økonomisko
Antrekket fra i går da jeg var på bursdagmiddag for broren min på Ekerberg i Oslo. Elsker det gaanske nye skjørtet mitt fra bikbok - skikkelig sommerlig!  Hva synes dere?

Skjønne Rovinj

Rolig, lite, hyggelig, stille, bråkete, vakkert, nydelig, folksomt, energisk.. ja, dere leste riktig - byen er stille og rolig, men også bråkete og energisk. Etterhvert ble det flere og flere mennesker å bane seg gjennom i de trange, brosteinsbelagte gatene, men samtidig var stemingen så rolig og avslappet. Ingen stresset, men trasket rundt med en is i hånden og tok livet med ro. Og alle var så hyggelige! Spesielt kelnerne, da. Ga oss komplimenter, snakket litt norsk til oss (han klarte å si takk!) og spurte til og med meg om facebook'en min. Haha, han fikk ikke den, men hyggelig var det da! Utrolig hvor lite åpne og hyggelige vi er her i Norge til hverandre i forhold til det de var der. 

Jeg elsket å gå i gamlebyen på de nesten polerte brosteinene, der man så vidt kunne skimte den blå himlen der oppe mellom de høye veggene. Der det av og til hang en klesvask til tørk på en snor eller en liten gjeng sultne katter som ble matet av en gammel dame.


Jeg elsket det rolige, klare vannet om kvelden og sola som gikk ned borte i horisonten. 
Den laange stranda med de deilige timene på solsenga i solsteken, etterfulgt av et deilig bad i det helt klare vannet.
Og ellers; havna og båtene, de fargerike bygningene på rad, ISEN og muligheten til å kunne kle seg lett og sommerlig. Tusen takk til Live og familien hennes for at jeg fikk være med og oppleve en så fantastisk by! 

Hva synes dere om bildene jeg tok i Rovinj? Fin by, sant? Vært der?

Uforglemmelig

I dag har det virkelig gått et helt år. Det er så rart, for tiden har gått så fort. Dette kommer jo så klart fra en som ikke er direkte berørt av tragedien. Jeg tenker ofte på de pårørende som går gjennom en utrolig tøff periode, men fortsatt - jeg kan jo egentlig ikke forestille meg hvordan de har det. Ingen kan jo det, med mindre de har vært der eller opplevd å miste noen selv. Vi andre ser alt fra avstand på tv'en og vi leser overlevende fra Utøya sine forferdelige historier som vi ikke kan forestille oss. Dette vil aldri bli glemt, spesielt av de pårørende, men også av oss andre.

Hvil i fred, og jeg tenker mye på alle som på en eller annen måte har blitt berørt ♥  
To antrekk fra Bergen

shorts fra bikbok, genser fra vero moda, sko fra converse, veske fra h&mbukse fra cubus, topp fra bikbok, denim vest ?, veske fra h&m, sko fra converse

Hva synes dere om antrekkene?

Nå er jeg forresten hjemme igjen fra Kroatia, og nå er det 2 avslappende uker hjemme, før en ny sydentur står for tur! I morgen får jeg pcn min, så da tenkte jeg å vise dere noen fler bilder fra Rovinj.
Har alle det fint hvor hen dere er?

Rovinj

Hei!

Nå sitter jeg på en internettcafé i fineste Rovinj der det forresten er utrolig varmt! De siste dagene har det vært de varmeste dagene her på ca 67 år - altså over 40 grader i skyggen. Vi har vært flere ganger på stranda, solt oss (har fått skille og greier!), badet masse, spist masse is og vært på mange fine restauranter. Det er herlig stemning i byen om kvelden - latter, musikk, lys og masse folk overalt.

I morgen begynner vi på hjemreisen igjen, noe som blir trist, men også litt deilig! Begynner å savne den friske, norske luften!Hva synes dere om bildene?

Les mer i arkivet » Desember 2014 » November 2014 » Oktober 2014
hits