SUMMER SNAPSUææ, tiden spurter ifra meg! 

Siden forrige innlegg har jeg vært to uker på en hytte ved sjøen, jeg har jobbet noen dager og jeg har vært på familiebesøk i Trondheim. Jeg liker egentlig å gjøre litt - reise, finne på noe, ikke bare være hjemme. Jeg tror jeg har blitt en litt rastløs person, nettopp fordi jeg gjør så mye hele tiden. For meg er det litt vanskelig å si nei til ting, og det er vanskelig å kjenne etter om jeg har godt av det eller ikke. Det som funker for meg er noen dager der jeg gjør noe, men også noen der jeg ikke gjør noe som helst. Det gjelder å finne en balanse, tror jeg.

Fremover skal jeg reise til Geiranger med Mathilde, og der skal vi være noen dager og kose oss MASSE. Geiranger er jo kjent for sin flotte natur og utsikter, så jeg gleder meg til å være litt turist i eget land! 

Ps: hva synes dere om bildene? Det er noen snaps fra de to herlige ukene mine ved sjøen ♥ Jeg var også på besøk på Ellen sin hytte, som ligger ganske nær vår. Nydelige dager med god mat, strålende sol og bading. Ingenting slår norsk sommer på sitt beste.

mallorca, part one


Fredag 21. juni - siste skoledag egentlig, men vi var så heldige å få avspasere - tok jeg flyet til Mallorca, der vi videre tok bussen til Alcudia. Det er en by som ligger en times busstur fra Palma, og det er egentlig ganske mange turister der - spesielt nordmenn, svensker og dansker! Sykt hvor mange norske stemmer vi hørte rundt omkring. Alcudia ligger ved kysten, og strendene strekker seg laangt. Sinnsykt nydelige.


Nede ved havna lå det masse båter, og det var også mange restauranter rundt omkring der med den fineste utsikten utover mot havet. Tror vi spiste der 3 ganger eller noe.
Nede ved havna var det også karuseller og hoppeslott, så stemning var det.Den meste av tiden brukte vi ved bassenget på solstolene - slappet av, leste og slikket sol. Vi dro kun til stranda én dag og leide stoler, men da tittet sola kun frem mellom skyene hvert tiende minutt. Bassenget var definitivt diggest denne gangen!


blitt litt brun og da hehe

Likte dere bildene? Det var en kjempedeilig og avslappende uke på Mallorca, men alltid litt deilig å komme hjem igjen. Nå savner jeg så klart varmen, men jeg gleder meg til resten av sommerferie med en forhåpentligvis fantastisk norsk sommer!

Les mer i arkivet » Desember 2014 » November 2014 » Oktober 2014
hits