I morgen er det høstI dag er den siste dagen av sommeren 2012. Helt sykt. I morgen er det 1. september, første offesielle høst-dag. Gleder meg faktisk litt til fine farger ute, kjøligere i lufta, store skjerf og høye støvler, jeg! Andre og? 

Boat trip in turquoise water/ Båttur i Kroatia /

Hvilket bilde liker dere best? 

Happy birthdayI går ble Mathilde 16 år!!! 

Mathilde er en av mine beste venner, og vi har så utrolig mye til felles. Vi har en veldig lik humor, og vi har sykt mange interne (dårlige) morsomheter pågående haha! Mathilde, du er en herlig fantastisk person, og jeg er utrolig glad for at jeg har deg! ♥ Håper du hadde en super dag i går. 
Som dere ser bakte vi oreo-cupcakes og dyppet jordbær i flytende sjokolade i går. Utrolig koselig kveld! 

Gratulerer så masse masse igjen bestevenn!

Søte hunden min

Image and video hosting by TinyPic

Haha, det var ikke lett å få Gucci til å sitte stille på stubben. Fin ♥

Mitt bidrag til fotokonkurranse hos Caroline MariaJeg melder på bildet mitt av Lasse på fotokonkurransen til Caroline Maria med tema GLAD. Hva gjør deg vel ikke mer glad enn å sitte og se på en katt sove så søtt? Å se de små potene rundt hodet mens det rykker litt i dem grunnet søte, små drømmer. Dette gjør ihvertfall meg utrolig glad. Kom til konkurransen HER! *krysser fingre og tær*

Dagen

Nå har en hel "ordentlig" skoleuke gått på videregående, og jeg kjenner det var deilig med helg! I dag sov jeg helt til jeg våknet, noe jeg vel egentlig trengte. Jeg møtte Live på kafèen og spiste en veldig sen frokost, og etter det dro vi hjem til henne med innkjøpt godteri og så litt på Modern Family. Nå har jeg nettopp spist taco med familien, og nå er det enda mer godteri som står for tur. Det er lørdag, og det er lov!!! Det var lørdagen,  en veldig avslappende dag! 
yummy standard

Hva har dere gjort denne lørdagen?

This summer


Sommeren 2012.

Det var utrolig vanskelig å velge bare 21 bilder fra denne utrolig fine sommeren med utrolig mange fine minner! Bergen med Tuva, Rovinj med Live, Mallorca og Trondheim med familie, fine dager med Mathilde, strandturer, kino, scootring, late dager.. Jeg har vært veldig heldig å få reist mye denne sommeren, noe jeg er veldig takknemlig for. Jeg har sett og opplevd nye steder, som for eksempel Rovinj i Kroatia. Der var jeg utrolig heldig å få være med Live og familien hennes - var en veldig fin tur ♥ Min sommer 2012 har vært fantastisk.

Hvordan har deres sommer vært?

KattepusenHva synes dere? Noen favoritter?

Litt nytt


/  gina tricot  /

/  High waist jeans bikbok  /  Genser med blonder bikbok  /  Kjeder gina tricot  / 

/  Kopp nille  /  Diverse skolesaker norli  /

Litt nytt fra shopping med lillesøster i går.
Jeg elsker genseren fra gina, tror den blir veldig fin til høsten! På bikbok kunne du kjøpe en jeans,og få med en valgfri vare til 200 kr. Buksa var satt ned fra 500 til 200, så tilsammen for buksa og den utrolig søte blonde-genseren betalte jeg bare 200 kr! Kupp! De to kjedene fra gina kosta 10 kr per. Salg ♥ 
Falt pladask for den søte, rosa koppen fra nille hvor det står "I am not a paper cup", haha. Og til slutt noen skolesaker. I morgen starter nemlig skolen på ordentlig - vi får bøker, og fagene starter. Nå er jeg forberedt!

Hva synes dere om innkjøpene?

GirlishObjektiv: Sigma 70mm f/2.8 macro

Viva la Juicy from Juicy Couture ♥ Har hatt lyst på den lenge, men har aldri tatt med råd til det. Men på Mallorca kosta denne rundt 250 kr ca tror jeg, haha.. billigere var det ihvertfall. Elsker hele greia - parfymen er ikke for sterk, men frisk og søt, og jeg elsker det jentete utseende på flaska. Anbefales! 

Noen andre som bruker denne?

dagens antrekk // patterned pantsBukse fra h&m, topp fra bikbok, sko fra converse og veske fra lindex.

Jeg kjøpte denne herlige buksa for lenge siden, og har faktisk ikke brukt den så mye. Utrolig deilig å ha en dag fri fra skinny jeans av og til! Med denne på meg er det som å ha på seg en stor, løs pose eller noe haha. 

Hva synes dere?

New start

herlig sang


I går startet jeg på noe helt nytt. Nå er det ikke lenger småløping til bussen som går til den ganske falleferdige ungdomsskolen, nå er det en 5 minutters gåtur til en nesten nyoppusset videregående skole. Nå er det ikke den samme, trygge klassen med de kjente fjesene man kommer til, men nå er det totalt fremmede ansikter man skal introdusere seg selv for. Nå starter vi på noe helt nytt, der ingen vet noe om deg, og du kan virkelig starte from scratch.

Jeg har bare gått to dager på videregående, og vi har ikke en gang hatt noen fag enda engang, men jeg vet allerede at dette kommer til å bli bra! 

Noen andre som har startet på videregående?

Fine byen minNoen bilder fra Trondheim, nesten-hjembyen min ♥ Jeg har besøkt familien, badet, brukt litt penger, bowlet, spist på Egon oppe i Tyholttårnet og mye annet koselig. Utrolig fin by! Også elsker jeg trøndersk da, haha. Jeg husker jeg ville pappa skulle lære meg det da jeg var yngre. 

Hvilken norsk by har dere et forhold til?

I fine Trondheim

Nå er jeg i fine fine Trondheim hos familie, og har kost meg med bading i sjøen og snop. Koser meg sånn her i denne byen <3 Mobilbilder fra togturen...

Hva gjør dere om dagen?

Mallorca

Cala D'or på Mallorca ♥ Bading i basseng og på strand i herlig vann, masse god mat, lange avslappende dager, nutella og sjokolademelk hver dag (nomnom) og en fin båttur langs kysten på det turkise, krystall-klare vannet. Har også kjøpt mye fint; hippie-solbriller og cowboyhatt hehe. Fikk også tak i en parfyme jeg lenge har hatt lyst på, til billigere pris til og med. Jeg har hatt det kjempe fint, men jeg må innrømme at det var veldig deilig å komme hjem til den friske, norske luften og den gode senga mi! :-)

Hva synes dere om bildene? 

I morgen drar jeg med tog til Trondheim for å besøke familie, og kanskje være litt turist (hver gang). Håper alle koser seg de siste dagene av ferien! 

Les mer i arkivet » Desember 2014 » November 2014 » Oktober 2014
hits