New skirtI dag går jeg med bare legger og mitt nye skjørt som jeg kjøpte på Monki! Da jeg så det, måtte jeg bare prøve det - tror det var kjærlighet ved første blikk altså ♥ Også er det utrolig deilig å kjenne den fortsatt sommerlige brisen mot leggene - tror jeg skal utnytte sommerværet fremover å gå mer i skjørt og shorts! 

Hva synes dere om skjørtet?

Bildene er tatt med iphonen i dag forresten.

toppen av NorgeVenstre bilde fra venstre; Charlotte, Live, meg, Mathilde, Ellen og Astfrid ♥


Den beste og dyreste Colaboksen jeg noen gang har smakt

I juni før sommerferien dro trinnet mitt på klassetur til Lom der vi skulle være i 3 netter. Vi gikk inn i en bre, vi besteg så klart Norges høyeste punkt, Galdhøpiggen, og vi ålet oss gjennom grotter med hjelm og hodelykt på hodet. Utrolig slitsom opplevelse, men også skikkelig fantastisk! Jeg fikk ihvertfall mestringsfølelsen på plass da jeg lå rett ut i snøen på toppen etter å ha strevet meg opp. Haha, var mye klaging og syting for å si det sånn - men det var helt klart verdt det da jeg kunne speide utover fjelltoppene. Vi var utrolig heldige med været - er det litt overskya eller tåkete, blir jo hele opplevelsen annerledes. Så yesss, da kan jeg si at jeg har besteget Norges høyeste fjell!

Har noen av dere gått opp Galdhøpiggen?

gladlaks


Til tross for at jeg har jobbet 7,5 timer i dag, så har dagen vært skikkelig bra! Jeg trives på jobb med kjempehyggelige mennesker, jeg liker å lage kaffe (selvom jeg enda er skikkelig nybegynner), og jeg liker å lage softis. Jeg elsker å gå fra jobb etter en lang dag med følelsen av å ha gjennomført og følesen av å føle meg flink! Og jeg som er så heldig å ha en snill pappa og en snill søster, at jeg kom hjem til taco. ♥

Noen tanker fra en skikkelig glad laks på en lørdags kveld. Nå skal jeg se noen episoder av New Girl!

Denim + Denim


Hva synes dere?

Dette må være første gang jeg går i både denim bukse OG overdel, men jeg digger det! Jeg føler det er litt 50's ispirert - det eneste som mangler er jo enten røde lepper eller røde negler, da. Jeg elsker moten fra "gamledager" - definitivt noe jeg vil fortsette å inspireres av!

MONKI bukse | SECONDHAND skjorte | BIKBOK smykke | CONVERSE sko | FRIIS & COMPANY lommebok

dress used as a top


Hva synes dere?

I dag pyntet meg litt - det var jo så deilig og varmt ute, og jeg elsker når håret krøller seg etter å ha sovet med fletter! Toppen er egentlig en kjole, men etter litt streving klarte jeg å stappe den sånn nogenlunde fint oppi buksa. Nå er det natta'n!

Bukse fra Monki, kjole brukt som topp fra H&M, statement-smykke fra Indiska og sko fra Converse

Ordered
Etter flere dager med grubling og nøling, har jeg endelig bestilt disse godbitene! De er alle fra sheinside.com. Jeg har sett på skjørtet en god stund, og jeg elsker at den er så annerledes enn vanlige shortser. Shortsen og toppen som hører sammen bestilte jeg mest fordi den var på salg oog fordi den blir digg å traske rundt i hjemme. Jeg fant også 3 HERLIGE ytterjakker som jeg gleder meg masse til å få. Jeg vil også bare nevne at pelsen på parkasen ikke er ekte - jeg sendte nemlig mail til dem og spurte for sikkerhets skyld.

Likte dere klærne? Hvilke likte dere best?

Båttur
hva synes dere om bildene?

 I dag var det kjempeflott vær, så vi dro ut med båten en tur. Vi kjørte en liten runde, så ankret vi opp og spiste litt. Jeg hadde egentlig tenkt å bade, men det var så vindete, så det fristet dessverre ikke i det hele tatt. Jaja, sommeren er ikke helt over enda!

All summery


VANNMELON ♥ blir ikke mer sommer enn det!

Back to school

Dette hadde jeg på meg i dag! Nå var ikke neglelakken i topp stand, da haha, men jeg elsker fargen. Det er en grønn'ish farge. Jeg kjøpe nylig også ringen som dere ser, og jeg tror det kalles en midi ring? Uansett, jeg synes den var skikkelig søt! Likte også veldig godt å ha ring litt lenger opp på fingeren. 

Første skoledag var egentlig ikke så ille - mest fordi vi starta kl 10 og kunne dra igjen kl 11 - men også fordi det var så utrolig fint vær, så etter skolen koste vi oss ute i sola med is. I morgen starter vi kvart over 8, så da begynner det på ordentlig. Men så er det helg, da haha. Bra med en rolig start!

Hva synes dere?

Tskjorte og bukse fra Monki / Smykke fra Indiska / Sko fra Converse / Midi ring fra Gina Tricot

Instagram


Følg meg på Instagram @tuvajohanne

 I morgen begynner skolen æææ! Egentlig er jeg ganske klar nå - jeg har kjøpt inn bøker og skolebag og klær og ansikts- og hårprodukter, men oppi hodet er jeg egentlig ikke klar altså. Noen uker til hadde ikke gjort noe. Men det blir vel greit å komme igang igjen. Lykke til til alle som starter i morgen!

I remember running to the sea
Denne sangen er virkelig nydelig. Bildene er fra Mallorca!

trønder-snaps


Noen snaps fra da vi besøkte hyttene til trønderfamiliene mine litt tidligere i sommer. 

Etter hyttebesøkene kjørte vi videre til Trondheim der vi ble noen dager. Blant annet feiret vi Bestemor som fylte hele 85 år♥ 

ps, har dere vært i trondheim før?

mallorca, part two


En dag på Mallorca var det overskya, så vi bestemte oss for å gå inn til Gamlebyen. Den lille, gamle "byen" var rammet inn av en mur som gikk rundt hele, som man også kunne gå på.

I noen områder var det utrolig mange mennesker, mens i andre var det mindre folksomt. 


Fra muren kunne man se toppen av nesten alle husene i byenRundt nesten hvert hjørne kunne du møte på en søt liten kafe eller restaurant

(Jeg må bare meddele til alle som en gang vil smake denne isen; jeg smakte den forrige gang jeg var på Mallorca, nettopp fordi den ser sykt god ut, men den smaker såpe. Virkelig en skuffelse. Denne gangen ville jeg kun kjøpe den for bildets skyld! Da er dere advart.)

Denne katten lå på muren rett ved trappa å sov og brydde seg ikke om alle menneskene som måtte åle seg forbi den for ikke å tråkke på den. Det var nesten som om jeg ville røre borti den bare for å forsikre meg om at den pustet!


Blir ikke noen flere deler når tror jeg. Var en herlig sydentur ♥ Håper dere likte bildene!

080813I dag har vært en regnværsdag, og jeg har for det meste holdt meg innendørs med god samvittighet. Jeg har til og med vært litt flink å har ryddet i klesskapet mitt og lagt nesten halvparten av innholdet i en søppesekk. Det blir deilig å få bort alt jeg ikke bruker, og heller få plass til litt nytt til høsten. Til frokost lagde jeg meg havregrøt med banan og syltetøy (og litt (masse) sukker), noe jeg nylig har oppdaget faktisk haha. Det er klart jeg har spist det av og til før, men etter Geiranger med Mathilde har jeg fått litt dilla. Det er jo så enkelt, og det er så masse yummy tilbehør man kan ha ved siden av. En rask og god frokost som sikkert er fin til en tidlig morgen før skolen. Ellers har dagen inneholdt luftetur med Gucci, taco og sis som skulle lære meg å stå på skateboard - haha, er så sykt vanskelig, men hadde vært dritkult å lære seg!Geiranger


På fredag dro Mathilde, hennes søsken og jeg til Geiranger med buss som skulle ta 7 timer. Jeg elsker lange bussturer - og sammen med Mathilde fløy jo tiden som bare det! I Geiranger bodde vi hos bestemoren deres, i et utrolig fint og gammelt hus. Med den utsikten - det var som å se på et postkort hver gang jeg tittet ut av et vindu!


Jeg var der kun til tirsdag, da jeg måtte dra hjem litt tidligere, men de tre hele dagene der var kjempeavslappende, men også innholdsrike. Den første dagen gjorde vi ikke stort annet enn at vi tuslet ned i butikken og plukket med oss masse yummystuff, spiste en is, forsøkte å gå en liten tur (men plutselig ble det regnstorm) og tuslet hjem igjen. Deretter lå vi bare i senga og spiste og koste oss. De to andre dagene gikk vi i fjellet (1 mil!!) der vi gikk til et utsiktspunkt og der vi også gikk bak en foss. Det er også verdt å nevne at vi møtte på 3 LAMAER! Først trodde vi det var alpakkaer, men jammen viste det seg å være lamaer. 
JEG HAR SETT LAMAER ♥ hvor kult er ikke det!! hælledussen, se den hvite da

Vi tok også en times ferje i Geirangerfjorden, og den gikk til et sted som heter Hellesylt. Et fint, men skikkelig forlatt sted spør du oss haha - var ikke så mye å gjøre der for å si det sånn. Men vakkert var det! Ellers spilte vi yatzy, spiste, hørte på musikk, spiste litt mer og spilte candy crush. Det har vært noen finfine dager ♥


ps: hva synes dere om bildene? vært i Geiranger før?

OSLOVEI dag var Ellen og jeg i Oslo og koste oss i sola med shopping, tusling, is-spising på Aker brygge, fajitas-spising på Hard Rock Café og enda litt mer shopping og titting i butikker i Karl Johan. Nydelig dag!♥

Les mer i arkivet » Desember 2014 » November 2014 » Oktober 2014
hits