lasse

Hva synes dere om bildene?

early morning

Okey, kanskje ikke så tidlig,da. Vi koser oss med høstferie i gresset - litt kaldt, men sola og de fine fargene gjør opp for det.

Hva synes dere om bildene?

kozelig fredag

Mathildes bursdag. taco, godteri, snacks, baking av brownies og oreocupcakes. pakker. filmer. prating til kl 7 om morgenen. taco, brownies og cupcakes igjen til frokost. ♥♥ en herlig kveld med en gjeng kjempe koselige jenter! var en super kveld.

fall heels

BIANCO

hva synes dere?

åh, jeg elsker de! det eneste er at de er litt trange og stive enda, men de skal visst tøyes ut etterhvert. perfekt i høst!

hvilke høst-sko planlegger dere å bruke?

dagen gjennom mobilkameraet
Uff, jeg har vært altfor lat med speilrefleksen i det siste, og tok det ikke med på familiebesøk i dag engang. Derfor ble det knipset litt med det utrolig flotte mobilkameraet mitt! Alltid koselig å besøke Annie og marsvinene hennes ♥ De har også nylig overtatt en herlig snø-boxer, Lucky. Skikkelig sikle-hund, men også kjempe kosete. Håper alle har hatt en fin lørdag! 

dagens antrekk // 1509genser fra vero moda, bukse fra h&m, sko fra bianco

Nye sko og ny genser! Genseren er litt juksete, for "skjorta" henger fast i genseren, haha. Men jeg synes jeg ser veldig smart og sofistikert ut. Og skoene! Endelig! Disse har jeg sett på siden.. alltid, og da jeg fant dem til halv pris, måtte jeg slå til. 

Hva synes dere?

Morning has broken

Sett på denne nydelige sangen for en herlig morgen

Fra og med nå, elsker jeg mandager. Vi starter ikke på skolen før kl 10, og det gir meg to ekstra timer om morgenen til å gjøre akkurat det jeg vil. I dag våknet jeg tidlig, brukte litt tid på badet, tok med kameraet på tur med Gucci i sola, og spiste reste-taco. Perfekt morgen! Håper alle får en fin dag, for nå må jeg straks gå til gymmen med fotball og kondisjonstrening (....)

Hva synes dere om bildene?

Just ordered


Nelly har jo nå "det største salget noen sinne", og i dag bestilte jeg endelig det jeg har sett på en stund! Et par vanlige svarte pumps og en skolebag fra converse. Gleder meg til det kommer! Har dere bestilt noe fra salget? 

Les mer i arkivet » Desember 2014 » November 2014 » Oktober 2014
hits