bootiful

In love ♥ Ikke bare fantastiske å se på, men også gode å gå i til tross for at de har en nokså høy hel (det synes nå ihvertfall jeg, haha). 

pizza night

To stemningsfulle bilder fra i går på pizzarestauranten. Og Astfrid med bursdagsbrillene som nå har gått fra bursdagsbarn til bursdagsbarn! Liker den lille tradisjonen i den lille gjengen vår ♥ I tillegg til det så får bursdagsbarnet et helt unikt polaroidbilde, så til slutt, etter at Tuva har blitt 18 i desember, så skal vi samle bildene og ta et felles bilde. Det er de små gledene som gjelder.

røde lepperSlik så jeg ut i kveld da vi var på italiensk restaurant og feiret Astfrid som er 18 år i dag. Det var så koselig! Pizza slår virkelig aldri feil. Gratulerer så mye med dagen igjen og igjen ♥ 

Jeg brukte rød leppestift en del før, og jeg elsker det, men jeg har helt glemt det bort de siste månedene. Men nå vil jeg bruke det mer, så jeg tenker faktisk å prøve meg igjen allerede i morgen. Hvis jeg får tid nok på morgenkvisten, da, for jeg brukte nemlig en stund på det i stad  for å unngå å se ut som MirandaSings på Youtube, haha. Det ser så fresht ut, og man må jo bare smile hele tiden :D Natti natt!

sol, storby, blått vann & lette klærSavner litt av dette fra Barcelona nå når kulden kom så plutselig. Den fine havna og strandpromenaden - vil sånn tilbake!

silhouetteahoyI dag var vi ute med båten, og det var så fin og stille sjø, så det var skikkelig deilig. Jeg synes det blir så slitsomt når det er masse bølger, så det var deilig å slippe å sitte der og nærmest holde meg fast. Vi kjørte litt rundt omkring uten noe spesielt mål, og vi hadde med oss brus og snop. Lyset var veldig dust, og sjøen gikk nesten i ett med himmelen. Men sola var der faktisk nesten hele tiden, selv om det ikke ser slik ut på bildene. Hjemme igjen var det deilig å krølle seg opp i sofaen foran tv'n etter å ha mekket lørdags-taco'n. Etter en hard uke var det veldig deilig med en dag som denne. I morgen derimot, må jeg være fornuftig og flink og gjøre litt lekser. Regner med det blir litt kos likevel mellom øktene, da, det er jo tross alt søndag.

the golden hour

autumnyJeg hadde det litt morsomt med redigeringen denne gangen, hehe. Dette er noen bilder av hva jeg hadde på meg for to dager siden, og som lillesøsteren min tok. Jeg fikk så lyst å begynne fullt på høstlooken, jeg, så da ble det ullsokker, skjerf, boots og skinnjakke! Haha, det ble faktisk skikkelig varmt utover dagen, men sånn er det når man våkner opp til et iskaldt rom. Jeg er alltid så frossen om morgenen, så da er det ikke noe mer som frister enn å hoppe i så mye klær som mulig (annet enn å krølle meg under dyna igjen, da, men det er jo dessverre ikke et alternativ).  

Jeg har ikke fått satt meg ned og gjort dette før nå, for det er plutselig så mange andre ting jeg må gjøre. Jeg savner litt sommerferien, jeg, der man kunne bestemme dagene sine etter hva man følte for. Men det er greit å komme i gang med skole og jobb også, da, for det er mange ting å glede seg til fremover. Russetiden for eksempel, som jeg trodde jeg ikke skulle gjøre så mye ut av, men nå har vi flere ting på gang likevel, så det blir gøy. I kveld skal vi faktisk samles på tapas, og planlegge litt. Så nå begynner jeg faktisk å glede meg til mai allerede!

kaldere tider

Hallo! Siden forrige innlegg har jeg gått to uker på skolen, feiret Mathilde sin 18-årsdag og jeg har fått jobb - så mye har skjedd på en gang. Nå er den rolige starten på skolen over, og vi er i full gang med lekser og ventende prøver. Bursdagen til Mathilde var skikkelig koselig, for det er så sjeldent at hele vennegjengen har tid til å samles. Vi spiste masse (og da mener jeg masse, tro meg) god mat, for i timene før selskapet sto vi på kjøkkenet og lagde vegansk tapas. Jeg, som ikke akkurat er en mester på den fronten, lærte masse - som å kutte opp løk, haha. Det sier vel litt. Til helgen er det tid for min søsters ordentlige konfirmasjon, så da blir det nok et selskap.

For å nevne litt om dagens, så våknet jeg til et iskaldt rom, så det første jeg gjorde var å kle på meg lag på lag med gode høstklær. Det viste seg å være en dag med strålende sol, men likevel går jeg rundt og er frossen hele tiden. Det må være et høsttegn. Men jeg må innrømme at jeg ikke hadde noe i mot å surre det grå skjerfet mitt rundt hodet noen ganger, og hoppe inn i høstjakken min som må ha ull i seg. 

Noen andre som merker noen høsttegn?

Follow my blog with Bloglovin 

Les mer i arkivet » Desember 2014 » November 2014 » Oktober 2014
hits