3 nye innkjøp + HADEHerlig, fin genser fra bikbok, kjempesøtt hårbånd fra cubus og hårdonut fra h&m! Elsker alle tre - passer så fint til høsten. Hva synes dere om innkjøpene og bildene?

Og forresten! I kveld drar jeg til Berlin med Europa-klassen! uæh, gleder meg fært nå! Der skal vi være til fredag, så blir ikke noe blogging fram til da. Håper jeg har mange fine bilder å vise dere når jeg kommer hjem :-) Snakkes!

noe nytt

Image and video hosting by TinyPic

bareMinerals Matte foundation! jeg gikk tom for min Original, så jeg tenkte jeg skulle prøve Matte denne gangen. Jeg virkelig elsker disse pudderene! Jeg har aldri vært fan av flytende foundation, for jeg føler det blir så maskete og så unaturlig. Dette pudderet føles veldig lett på huden, dekker bra og er lett å påføre tidlig om morgenen. ♥♥♥

Bruker dere også pudderet?

YoungBloodHei dere! Er bare innom for å fortelle dere om bildet over her, haha! Har dere hørt om YoungBlood? Nei, det hadde ikke vi heller egentlig. Etter hva jeg forsto, er de et ganske kjent boyband i Sverige som var med på mgp. Anyways, to av guttene var på dansecampen, og Monica og jeg måtte jo bare ta bilde med dem. Rart at det går an å bli så starstrucked selvom vi ikke aner hvem de er. Herregud, jeg ser jo helt starstrucked ut og, da, men ble litt overraska når de plutselig slo armene rundt oss haha! 

Hørt om YoungBlood?

almost overHva synes dere om bildet og redigeringen? trekantene er kanskje litt mye brukt i det siste av de fleste, men det blir jo veldig fint!

Som de fleste helt sikkert har fått med seg, har det snødd i dag! ihvertfall her hos meg. du kan være helt sikker på det når du ser 10945730 statuser om snø på face, haha. Har det snødd hos dere enda?

dansecamp i Sogndal

Hei alle!

Nå har jeg endelig ordnet med litt bilder fra helgen min i Sogndal på dansecamp! Espiritu (danselaget vårt - vi er 8 jenter fra 15-17 år) dro tidlig inn til Oslo S og tok buss i 7 timer. Jeg har mest bilder fra reisen - ellers var det egentlig ikke så mye tid! Da vi kom frem på fredag, dro vi koffertene våres fra bussplassen til en videregående skole der vi skulle sove. Etter madrassene var blåst opp, gikk vi ut og spiste pizza. Deretter var vi og så på andre grupper danse - det var veldig mange flinke!På lørdagen var det å stå opp tidlig, spise frokost og på med danseklærne. Da startet workshop'ene, og vi startet først med 4 timer Hiphop. Jeg liker hiphop egentlig, kan være veldig morsomt!  Etter det var det pause, og så 4 timer med en dansestil som kalles Dancehall - ligner litt på afrikansk dans tror jeg? Sykt gøy! På søndag hadde vi noen timer med Commercial/Girly.


På ferga! ♥ fv; Monica, meg, Isabelle, Karoline, Emily, Eenya og Ina
/ bilde lånt av Monica
Isabelle, meg, Eenya, Ina og Karoline
/ Monica
Eenya, Isabelle og meg
/ Monica


Fine Sogndal ♥

Det var en kjempefin, lærerik, utfordrende og slitsom helg! 

Hva synes dere om bildene? Vært på dansecamp før?

favourite nailpolishElsker denne neglelakken fra h&m! vet ikke hva fargen heter, men det er en slags metallisk farge - litt rusten. Jeg synes neglelakkene fra h&m er ganske bra egentlig - de sitter på ganske lenge, og de koster jo bare 40 kr.
Hvilken farge på neglelakk er deres favoritt?

tidsinnstilt innlegg

sidecut

bilder fra weheartit

Sidecut. Fint/ikke fint? Jeg vet ikke helt, jeg! Jeg har lenge synes det er litt kult, og jeg kunne faktisk tenke meg å skaffe meg det selv. Kun en liten en, da, og ikke barbert helt ned. Gah, jeg er så pysete! Forrige gang jeg skulle "gjøre noe nytt", endte jeg opp med å klippe bob (eller mer en bollesveis kanskje), og det angrer jeg fortsatt på. 

Hva synes dere om sidecut? Fint/ikke fint? Vil dere ha det?

tidsinntilt innlegg

au revoir

Da er alt pakket og klart! God helg alle sammen, håper dere får en fin en :-) gleder meg til å danse! 

rainy

haha, såklart noen bilder i pøsregnet! det verste er jo at det ikke synes, så joda.. ser bare ut som jeg prøver meg på en (veldig) mislykket pose. nå holder jeg på å pakke kofferten, for i morgen drar jeg på dansecamp i sogndal sammen med Espiritu (dansegruppa mi)! gleder meg sykt, det blir nok en opplevelse. hva gjør dere i kveld?

dagens antrekk // 1810skjørt fra bikbok, skjorte fra gina tricot, boots fra bianco

Jeg har fått skikkelig dilla på skjørtet! er så comfy, men også stilig! litt pyntet, men også veldig hverdagslig! pøsende regn på bildene her, ja, haha

hva synes dere om antrekket?

pressureDette er meg som prøver å opprettholde en god blogg! Mange mener jo at en god blogg må oppdatere 2-3 ganger daglig, men dette har jeg gitt opp for lenge siden. Målet er 1 innlegg! I det siste har statistikken min blitt betydelig høyere, jeg har blitt vurdert og linket, og dere er jo så kjempeflinke til å kommentere! Dette gjør meg utrolig glad! Så joda, jeg føler et lite press, men jeg kommer nok inn i en rutine etterhvert.

I dag har jeg øvd siste gangen til naturfagsprøven i morgen, og jeg har vært på 3 timer dans - derfor måtte jeg bla litt i bildemappene mine, og jeg fant dette av Lasse. Haha, nok kattebilder for en stund kanskje! Synes dere bildet var fint, da? 

Forresten! Tro det eller ei (jeg tror det så vidt), men jeg har faktisk vunnet en konkurranse! Vinneren ble trukket tilfeldig, men tro meg - dette skjer aldri meg! Kjempefine premier, kan vise dere når de kommer i posten. Tjoho! ingen utropstegn i dette innlegget i det hele tatt, nei

vintersko


heihei alle der ute! nå har jeg endelig satt meg ned i sofaen etter noen timer (1.. ihvertfall) med naturfagslesing, og jeg har kikket litt rundt på diverse sko-nettsider og valgt meg ut 6 favoritter. jeg trenger nemlig nye vintersko! jeg har egentlig alltid slitt litt med å finne gode vintersko som er varme, tåler snø/vann, ikke er alt for dyre og samtidig ser fine ut. jeg liker egentlig alle ovenfor! men de absolutt favorittene er kanskje nr 4,5 og 6. spesielt nr 5, haha! de har fôr og ser stilige ut synes jeg. hvilke likte dere best?

dagens antrekk // 1610

skjørt fra bikbok, genser og skjerf fra JC, jakke fra h&m, sko fra converse

Hva synes dere?

blue monday

Dette er egentlig ikke en blåmandag, men jeg redigerte bildene litt blå i dag, haha. Hva synes dere om bildene? Det regner, det er kaldt og det er grått, og jeg må til stor fortvilelse snart pakke bort scootern. Heldigvis kan jeg scootre til dans i dag! 

lightHva synes dere om bildet og redigeringen? 

I dag har jeg vært opptatt med dansing i hele 5 timer, og jeg har også øvekjørt litt. Nå er jeg helt greit sliten, men jeg må nok gjennom gym-leksene før jeg kan pakke meg under dyna med friends. Håper alle dere andre har hatt en fin og avslappende søndag!

typisk høstdagI dag hadde jeg faktisk på alarm kl 10, og jeg aner ikke hva som skjedde, men jeg våknet kl 1. Det er litt kjipt, man får jo ikke så mye av dagen når man våkner så tidlig! Men det var en rolig morgen, og det er jo deilig, det. Etterhvert gikk jeg bort til Live, som hadde lagd kakao med krem. Sunn kakao med krem til og med! Det var ihvertfall veldig godt! Etterpå gikk vi ut en tur, og jeg tok med kameraet - ikke at vi var fotogene eller noe haha. Mye fint å ta bilde av når naturen har fått så mange fine farger, da. Koselig å sitte i lekestativet på gamleskolen!

Hva synes dere om bildene?

take me back to the 50's

Er det noe jeg har blitt litt hekta på, så er det 50-tallet. Jeg vet ikke helt hvor min lille 'obsession' for dette årstallet har kommet fra, men jeg bare elsker det! Nå har jeg tenkt å bare plumpe ut med alt som minner meg om 50-tallet, selvom jeg vet at mye av dette kanskje ikke er helt riktig, haha. Det er noe med stemningen, livet, klesstilen, sminken og oppførselen i 50-tallet som interesserer meg! 

Okey, hvor skal jeg starte. Har dere sett 'Back to the Future'-filmene? (ikke? isåfall; se dem!) I den første filmen drar Marty tilbake til 50-tallet, og roter til forholdet mellom moren og faren og blablabla. Uansett - den verdenen! Der ungdommene satt på den lokale 'diner'-en med en milkshake eller cola i de klassiske røde sofaene. Og ballet deres, 'under the sea prom'! Ahh, jeg elsker det! Der alle jentene hadde en date som hentet dem i den lille bobla si, der de kledde seg i fine kjoler og danset swing eller boogie-boogie (sikker på det tuva..) og hoppet og løftet hverandre til alle kanter til et band som spilte ordentlig danse-musikk.
Har dere sett Vampire Diaries? Der hadde de 50's-dance, og jeg ble jo helt fortryllet. Jeg synes det er veldig synd at ballet har forandret seg sånn - i dag står man i et mørkt rom der man så vidt kan se hverandre og hopper rundt til noe jeg mener nesten ikke kan kalles musikk. Det hadde vært kult å prøve å leve på 50-tallet!

Mener dere det samme som meg? Liker dere også 50-tallet, eller kanskje et annet tall?

Fra en liten shoot for litt siden der jeg prøvde meg på en 50s-look, haha. Røde lepper, hvite blonder og krøller! 

Likte dere bildene?

jeg har blitt vurdert!

hei dere! jeg er bare innom mellom 'friends'-episodene for å fortelle dere at jeg har blitt vurdert på en blogg! dere kan lese det HER! Dette er første gangen noen virkelig har gitt meg ordentlige tilbakemeldinger - og i tillegg var det så utrolig mye fint! - så jeg er litt ekstra gira. åh, dette gjør virkelig dagen min. tusen tusen takk Iselin (<-link) ♥


veldig suveren kvalitet her, ja, men sånn føler jeg meg nå!!

dagens antrekk // ½

genser fra gina tricot -

Jeg elsker denne overdelen! Halsen og skinndetaljene er litt originale, noe som gjør den så fin synes jeg. I dag har jeg også på meg gull-armbåndet mitt som tilhørte mormor. Det er jo dumt at et så fint smykke skal gjemmes bort i smykkeskinet. Elsker de små charms'ene ♥ Hvis dere ikke ser det, så er det et hjerte, en svane, en fisk, en marihøne og et skjell. 

Hva synes dere om antrekket? ½ av det ihvertfall :-) 

 

at the libraryDet er torsdag, og jeg sitter på biblioteket med mathilde og tuva. Dette har vært en tradisjon i over tre år nå (wow, sykt) - det er noe med biblioteket som er så avslappende. Her gjør vi lekser, prater (litt for høyt kanskje haha, men vi har kun fått tilsnakk en gang, altså) og gjerne spiser noe (boller). Kjempe koselig! 

Er dere ofte på biblioteket? Det er kanskje ikke så mange som henger der, haha

15:45slik ser jeg ut i dag! genseren min er helt fantastisk - dere tror det er en skjorte under en genser, sant? niks, de henger sammen! perfekt. nå er det matteprøve-øving og deretter 3 timer dans!

Hva skal dere videre i dag?

niende oktober

Hva synes dere om bildene? 

I dag er det niende oktober, det er veldig kaldt (jeg ser allerede ut som en eskimo ute, godt pakket inn i parkasen), jeg går i high waist og neglene mine er mintgrønne.

litt farge i svart-hvitt bilderRedigert i Photoscape.

Hva synes dere? Jeg liker det!

focus

Image and video hosting by TinyPic

Hva synes dere om bildet?

tusenfryd

I går var tuva, mathilde og jeg på en etterlengtet tur på tusenfryd! Hadde det kjempe gjøy, og jeg turte endelig å ta speed monster. Jeg elsker følelsen man får i en berg- og dalbane, og spesielt i thunder coaster - den var gøy. 


Hyggelig fremmed som tok bilde av oss her. 
Dette er meg - gira etter speed monsteeeer!

Hva synes dere om bildene?

bergen by


litt tidlig om morgenen dette her, haha ♥

22. juni, den første helga i sommerferien 2012, satt Tuva'ene på Burger King på Oslo S og ventet på toget som skulle kjøre i 6-7 timer til Bergen by. Åh, husker vi gledet oss helt sykt! Det var vel første gangen vi skulle dra med tog alene, og vi skulle besøke broren min og kjæresten hans som bodde i Bergen (nå bor de nemlig i Oslo!). Det var en utrolig fin tur, og vi fikk virkelig opplevd mye av byen på to dager synes jeg. Vi vandret rundt i de fine, trange gatene ved de koselige husene, vi var på akvariumet, vi tok Fløyen, tok masse bilder, gikk i butikker og satt på koselig kafè. 

Noen av bildene har jeg postet før, men det er også noen nye. For en herlig tur, Bergen er en flott by. 

Til dere som har vært i Bergen - hva synes dere om byen?
Likte dere bildene? :-)


 

 

femte oktober 12:50Nå er det snart helg, og ikke høstferie, men morgenene er fortsatt lange, late og avslappende ♥ I dag skal jeg ut på veien igjen en tur, får se om jeg husker hvordan man kjører kassa. Uvant, scooteren tar så mye mindre plass! 

Hva skal dere i dag?

HaustJeg elsker høsten, spesielt når det kommer til fotografi. Fargene er jo nydelige! Liker at de er så varme. Elsker også at det har begynt å bli litt kjølig, men at sola fortsatt skinner. Eller, jeg håper den gjør det snart ihvertfall. 

Hva synes dere om bildene?

JEG RUL(L)ERHaha, dette er nå tredje gangen jeg bruker den vitsen... min humor. 

FØRSTE ØVEKJØRING! kjørte gjennom hele byen i dag, så... watch your back

Les mer i arkivet » Desember 2014 » November 2014 » Oktober 2014
hits