25 cm lettere


Det er en stund siden nå, men endelig har jeg fått klippet av meg håret som til slutt bare var i veien og var skikkelig plagsomt. 25 cm ble det! Når jeg ser på bildet, ser jeg hvor sykt slitt det var, så det eneste jeg angrer på nå var at jeg ikke klippet det tidligere. For et overfladisk innlegg (det er jo bare hår!!), men ah, er så deilig og det føles så lettere. Ser mye friskere ut også! 

(Jeg skulle ønske jeg hadde tid til å leke med det nye kameraet mitt, blogge, inspireres og å bare gjøre det jeg ville hele tiden, men slik er dessverre ikke livet.)

more

Hyttetur fra høstferien. Sykkeltur til butikken - to på en litt sliten, rød sykkel -, gåtur og grilling på stranda, trasking til utedoen i mørket med ullsokker stappet oppi slippers og å våkne opp til en ganske OK utsikt. 

fall coat & coloursMin fine, fine kåpe er fra sheinside.com, skjerfet og genseren er fra Ginatricot og buksa er fra Monki. Jeg elsker genseren fra Ginatricot  - den er  basic, kan brukes til alt, er utrolig myk og utringningen er høy noe jeg synes er utrolig fint! Jeg har også en i burgunder, og jeg vil helt klart kjøpe flere og haha.

Hva synes dere? 

hyttekosNå er høstferien over, og joda, det er egentlig veldig trist, men det skal nevnes at jeg har hatt en utrolig fin uke med alt som hører høstferien til. Jeg har hatt flere dager der jeg har skrudd av vekkealarmen og sovet ut (noe det er evigheter siden jeg sist har gjort), jeg har spist masse mat og snop uten dårlig samvittighet, invistert i nytt kamera som jeg elsker SÅ HØYT, tjent litt penger, sett flere filmer og vært på jentekveld der vi lå i soveposene våre og snakket til kl 5 på morgenen.

Jeg har også vært på hyttetur sammen med Ellen, og det er altså der bildene over er fra. Vi var på hytta til Ellen, med den utsikten over Oslofjorden som dere ser. Vi hadde det kjempekoselig med masse hyttekos ♥ Om kvelden fyrte vi i peisen, grillet både pølser og marshmallows i peisen, skjærte opp frukt og smeltet sjokolade, fylte flere boller med masse annet digg og pakket oss godt inn i tepper. På dagen gikk vi også tur og grillet pølser på stranda, og vi syklet også på en litt gammel og sliten (men herlig) sykkel til butikken. (Flere bilder postes senere)

Håper alle har hatt en fin høstferie!

Les mer i arkivet » Desember 2014 » November 2014 » Oktober 2014
hits