stemning i heimenLys og varme. Knitring i peisen. Nybakt, rykende varm pizza. Stearinlys overalt. Julestjerna i vinduet. Snøkulene på pianoet. Kalenderen på veggen. Dagen før desember.

Klar til å telle ned.

let it snow

I dag tok jeg med meg kameraet på skolen, så Mathilde og jeg knipset litt påvei hjem. Det er så fint når det er litt kaldt ute, og sola skinner. Det eneste som mangler nå er snøø! Åh, i morgen er det jo 1. desember, noe som forresten er helt sykt, og enda ligger det kun noen flekker snø i hagen. Ingen ordentlig jul uten masse snø! Krysser fingre ♥

Hva synes dere om bildene?

hurry

Haha, dette innlegget ble veldig likt det forrige, men jaja. Slik ser jeg ut i dag. Prøver å gå med håret utslått, men det ender alltid i hestehale i mattetimen. Er sånn i veien! Uansett, nå skal jeg strrraks løpe ut døra og til toget, for nu er det dansing. Ha en finfin onsdag alle :-)

Hva synes dere om bildene?

Sweet NovemberI dag har jeg egentlig altfor mye å gjøre (lekser, øve til franskprøve, elevtrening..), men likevel tar jeg meg tiden til å blogge litt! Jeg må jo nesten det når jeg hadde nesten 100 lesere i går! Wow, har aldri vært i nærheten engang, så det var utrolig gøy. Var så heldig å bli ukens blogg HER, noe som hjalp litt kanskje! Sykt gøy! 

Jeg så forresten en nydelig film i helga som het Sweet November - anbefales! Den er en sånn film der du sitter igjen med en blanding av en trist, forvirret og fin følelse. Dere kan se traileren HER!

A Thousand Years
Endelig. I år har jeg tro'a på julestemingen! ♥

2211


Nå er jeg på biblioteket og gjør (skal gjøre) matte og spiser nachos med Mathilde. Fin og sunn torsdag ♥ Føles ut som fredag i dag, for i morgen skal jeg til Oslo med Europaklassen i stedet for skole, og vi skal spise lunsj og på kino etterpå. Blir en bra dag!

Hva gjør dere i dag?

slenger meg på trendenCottage cheese.

nam/ikke nam?

Hm, jeg må innrømme det ser sykt stilig og sunt ut og alt det der, men jeg har ikke heelt klart å vende meg til smaken enda. Gir ikke opp, da - var jo ikke ekkelt! Synes det er et kjempebra mellommåltid, så jeg får prøve meg frem med annet tilbehør senere. Har lest at kanel og banan/eple er godt! 

playful

sukk, jeg blir så glad av disse bildene ♥ lille linus er den herligste

mer fra Berlin
hele Europa-gjengen ♥
// bilde lånt av Ellen //
Dette er fra da vi besøkte en tysk skole! Vi satt for det meste å snakket med dem på engelsk om oss selv og forskjellene på Norge og Tyskland. Vi ble delt inn i grupper, og Ellen og jeg snakket da spesielt med en gruppe jenter. Veldig koselige! Vi ga hverandre nummerene våre og la hverandre til på facebook, så det er kjempe koselig å fortsatt kunne ha litt kontakt :-) 
// bilde lånt av Ellen // 

Ellen ♥


Sykt turister med berlinerboller i Berlin da!
Dette er på toppen av en domkirke vi var i - utrolig fin utsikt!


Marlene, Helene og meg
Sykt happy for kakao fra Starbucks!


Ellen, meg, Silje Marie og Helene. Koselig på kinarestaurant ♥


Triste på flyet hjem - ville ikke dra!

Var en utrolig fin tur med mange opplevelser. Gleder meg kjempemasse til de andre turene vi skal på!

Hva synes dere om bildene? Vært i Berlin?

the first and the last day of forever

Elsker denne sangen, den er så nydelig! Den passet perfekt i filmen.Det begynner å bli veldig lenge siden nå, men jeg husker da jeg begynte å lese Twilight, den første boka i Twilight Sagaen. Jeg ble helt fortryllet fra side 1, og slukte de neste bøkene. Og da filmene etterhvert kom, ble jeg helt hekta. FIlmene er så magiske! Det er noe med vampyrer som er så herlig, spennende, nydelig og fantastisk. I går var Mathilde og jeg i Oslo på Colosseum og så Breaking Dawn part 2; slutten på sagaen. Og filmen? Jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Perfekt slutt. Haha, jeg skal ikke spoile nå, men slutten er totalt uventet for dere som har lest boka. Det var umulig å holde tilbake tårene, så vi satt der og hylgråt. Men filmen var fantastisk, den hadde alt ♥

Noen andre "Twihards" der ute? Har dere sett Breaking Dawn part 2 enda?

 

feelgood

She will be loved - Maroon 5

Streets of Philadelphia - Bruce Springsteen 


Houdini - Foster the People


Silver moon - Donkeyboy


We'll be coming back - Calvin Harris ft. Example


One love - Justin BieberHaha, helt syykt hvor mye forskjellig musikk jeg hører på! Her har vi alt fra Bruce Springsteen til Justin Bieber! Jeg har aldri svart noe annet enn "alt mulig" når jeg får spørsmålet om hva slags musikk jeg liker. Jeg kommer i godt humør av det meste, jeg! Disse sangene er de jeg hører mest på for tiden.

Hører vi på noe av det samme?  

1511

Herligste bildet av Linus ♥ Hva synes dere?

Hettegensertorsdag i dag, faktisk. Startet som en liten tull i gjengen, men joda! I dag hadde jeg matteprøve, og utrolig nok syntes jeg den gikk ganske bra. Nå er det møte med dansegruppa!

shine bright like a diamond


Hva synes dere om bildet og sangen?

Fullstendig klar over at jeg ser helt dopa ut her, men jeg synes bildet ble litt kult i sort-hvitt med støv, hehe

bright

Herlig å ta bilder i solstrålene, og det var lillesøster Ine som var så flink og tok disse i dag! Hva synes dere?

I dag må jeg også dele en fin, nylig oppdaget sang av Bruce Springsteen (plutselig har jeg begynt å høre på han, aner ikke hvordan det skjedde):

 

nydelig ♥

 

lazy dayLikte dere bildene? Klart dere gjør, umulig å ikke like bilder med søte, sovende kattepuser på ♥♥♥

Disse bildene beskriver dagen min perfekt. Sånn som Lasse gjør over her, har jeg gjort i hele dag. Ligget og dratt meg i senga - totalt ignorert alt jeg bør få gjort. Har heldigvis blitt litt bedre i dag, så håper på å komme tilbake til verden igjen i morgen. 

street life


Berlinmuren!

Bilder fra Berlin. Hva synes dere? Jeg elsker gate-bilder i svart-hvitt - blir så kult synes jeg!

I dag våknet jeg med sår hals, tett nese og verking i hele kroppen. Derfor ble jeg hjemme fra skolen, noe som var litt deilig siden det er så kaldt ute! Lagde meg havregrøt, varm saft og pakket meg inn i et varmt teppe på sofaen. Av og til trenger man disse dagene for å komme seg tilbake på beina igjen. Jeg skal bare holde meg inne resten av dagen, og senere i kveld blir det taco. Håper jeg smaker noe, hvis ikke er det jo litt trist, da.

I <3 Berlin


meg og Ellen - endelig fått starbucks'en vår
Matilde og Ingvild ♥
Silje Marie ♥


Helene ♥

Noen bilder fra de første dagene i Berlin, der jeg var med Europaklassen. Det var en fantastisk tur - mye mer enn forventet! Gjengen er så herlig! Vi koste oss med starbucks, shopping, litt historie og trasking rundt i byen, cafèer og restauranter, herlige hotellfrokoster og koselige kvelder på hotellrommet. Gleder meg til neste tur!

Hva synes dere om bildene? Har dere vært i Berlin?

Og som vanlig når jeg kommer hjem fra reiser, har jeg flere hundre bilder jeg vil vise. Derfor poster jeg flere bilder senere ♥

Innkjøp fra Berlin


Foundation fra Bobbi Brown // Concealer fra MAC
Bluse fra Urban Outfitters


Sko fra Primark


Klokke fra Primark // Armbånd fra Pimkie (klesbutikk som ligner litt på bikbok) // Hårspenne fra Six


Primark

De fine innkjøpene mine fra Berlin! Da vi så folk gå med store Primark-poser, måtte vi bare finne ut hvor butikken var. Og jeg må bare si; sykeste klesbutikken jeg noen gang har vært i, haha! Sykt mye folk, sykt mye klær, sykt stor butikk. Men jeg klarte å dra med meg noe derfra, da. 

Hva synes dere om kjøpene?

JOLEBROSomg, årets første jolebros!

Ellen og jeg har nå sittet i flere timer og fikset bilder fra Berlin (som forresten var en suuper tur! kommer innlegg etterhvert). nå er det snart tacooo ♥

Les mer i arkivet » Desember 2014 » November 2014 » Oktober 2014
hits