mitt 2012

Dette var en fantastisk tur! Vi dro en helg i mars, og på de få dagene fikk jeg oppleve masse. Jeg fikk reisen av pappa som konfirmasjonsgave, og jeg kunne ikke fått en bedre gave av han. Vi besøkte Eiffeltårnet, Louvre, Triumph-buen, vi shoppet litt, vi var ute og spiste og masse annet. Dette var min første gang i Paris, og jeg ble helt forelsket. Spesielt i Eiffeltårnet - det var såå fantastisk! Jeg har sykt lyst til å dra tilbake flere ganger.

Første helgen i sommerferien dro Tuva og jeg med toget helt alene til Bergen der vi bodde hos Emil, broren min. Åh, for en sykt koselig tur!! Vi var jo så gira for å dra alene, og vi vandret rundt i byen for oss selv og fant til og med akvariet! (med litt hjelp av gps på mobilen min) Vi shoppet, tok Fløyen-banen, dro på kino, var på akvariet og koste oss på cafè. Perfekt tur, det var såå gøy!


ROVINJ MED LIVE!!! Tilbudet Live kom til meg med på en vanlig skoledag var helt sykt. Hun spurte om jeg ville være med henne og familien hennes til Rovinj i Kroatia! Turen var helt fantastisk - Rovinj er en nydelig by. Vi var masse på stranda og vi spiste masse KUL is :-D Kommer aldri til å glemme denne sydenturen, vi koste oss kjempe masse. Jeg fikk også oppleve å kjøre bil til syden, noe som var skikkelig kult! Tusen takk for denne turen ♥


Etter Rovinj fulgte enda en sydentur, denne gangen med egen familie. Det var en deilig og avslappende uke ved bassenget og mye god mat. Jeg var litt crazy og kjøpte meg både hippie-briller og cowboy-hatt. Fikk også endelig tak i favoritt-parfymen Viva la Juicy ♥ Vi var på båttur, og jeg fikk en elskbar brunfarge (som utrolig nok fortsatt sitter litt igjen!).


Berlin med Europaklassen. Dette var med skolen, og med det nye tilbudet Europaklasse. Jeg er glad for at jeg søkte SSP med dette tilbudet! Vi storkoste oss, opplevde mye av byen og lærte ganske mye. Vi besøkte en tysk skole, noe som var spesielt og morsomt! Vi hadde det sykt koselig med cafè-besøk, shopping, middager på restauranter og kjente serverdigeter. Fantastisk tur! Gleder meg kjempemye til Dublin i Mars!

 

Mitt 2012 har vært ganske så bra! Som dere ser, så har jeg vært så heldig å fått reist utrolig mye dette året. Jeg er så takknemlig for det! Dette har også gjort at jeg har blitt veldig interessert i reising; besøke nye kulturer og mennesker, lære om dem og bruke språk som kommunikasjon. De andre bildene viser også mange andre ting jeg har holdt på med dette året, som:

Jeg tok mopedlappen og kjørte rundt på scooter. Dette var noe jeg ikke trodde jeg kom til å gjøre, men fant ut at det er sykt praktisk og morsomt! Gleder meg sånn til å ta frem babyen min til våren ♥
Jeg kjøpte 50 mm objektiv. Dette er et av mine bedre kjøp! Angrer ikke et sekund. Etter at jeg kjøpte dette objektivet, har bildene mine blitt betraktelig bedre.
Jeg har spist mye innbakt kylling og stekt ris. Haha, jeg ble jo helt hektet. Hm, nå er det faktisk en stund siden jeg har spist det ...
Jeg var med Camilla, Marthe og Sofia på musikkvideo-innspilling! Vi hadde det veldig gøy, og Camilla var veldig flink som filmet. 
Jeg var på dansecamp i Sogndal med Espiritu, og lærte og danset mye. Der møtte vi også to gutter fra bandet YoungBlood som vi fikk ta bilde med haha.
Jeg begynte å øvelseskjøre bil.
Jeg var på Colosseum med Mathilde og så Breaking Dawn part 2... snufs
Jeg var på Tusenfryd med Mathilde og Tuva.
Jeg var på Fredspriskonserten med Europaklassen.
Jeg feiret en koselig jul ♥

Hva er det beste som har skjedd med dere i 2012?  

 

let go

Image and video hosting by TinyPic

Åh dette er noe jeg bare har sett på film, men da jeg var på julebord med Espiritu, hadde Emily med seg lanterner som vi sendte opp. Det er så magisk! Har dere gjort dette før?

a nova vida

 A nova vida. Nytt liv. Nydelig musikk av Carter Burwell. Soundtrack fra Twilight. Perfekt.

christmas night

Nå har jeg kommet hjem fra Hafjell etter å ha vært i bakken i dag og. Dessverre var været veldig dårlig, så dagen var ikke like fantastisk som i går, men var jo gøy! Her har dere noen få bilder fra julen min i Trondheim:Hva synes dere om bildene? 

Var ikke så veldig mange, men det var veldig deilig å ikke stresse så fært med å knipse overalt!

I Hafjell

Stikker bare innom via mobilappen for å fortelle at jeg nå er i Hafjell, og har vært i bakken og stått slalom i dag! Nå er jeg på hotell, og skal snart ned og bade i bassenget. Ganske herlig! :-) Håper alle har hatt en kjempekoselig jul med familie og MASSE god mat! Jeg har vært i trondheim hos familie, og har ikke hatt ETT øyeblikk der jeg har vært sulten haha. Kos dere videre!

yesterday

I går hadde jeg siste skoledag, da vi i inngangen først ble møtt med lærere som hadde kledd seg ut i nissekostymer med godteposer til oss, så spiste vi frokost i klasserommet og så til slutt så vi på juleshow der folk sang og dansa. Var veldig julestemning på skolen! Etter det ble Live og Mathilde med meg hjem, og vi slappet av og så på serier.. og heldigvis gikk ikke verden under! :-) På kvelden fikk vi besøk av onkel, tante og kusine Annie - koselig ♥ Er så glad for at julestemningen begynner å komme! 

Annie og Gucci ♥


Lil'sis og meg ♥
Nå må jeg pakke kofferten snart, for i morgen tidlig kjører jeg til Trondheim der jeg skal feire jul med familien der oppe. Blir så koseliiig! Ha en herlig jul alle sammen♥

focus

Image and video hosting by TinyPic

Hva synes dere om bildet? Åh, lys i trærne er det fineste

sharpness
Ellen ♥Noen flere bilder fra i går. Slike bilder elsker jeg å redigere skikkelig skarpe og med mye kontrast og farger - synes det blir så fint! Jeg tror folk mener litt forskjellig, så 
hva mener du? Liker du redigeringen? 

blue and purple bokehJeg tok disse på fredssenteret - det var et rom med små skjermer med bilde av alle som har vunnet Nobels fredspris gjennom tidene. Var så nydelige blå og lilla lys rundt omkring der, så jeg så jo sjansen til å ta litt bokeh-bilder med en gang haha!

Hva synes dere om bildene? Nydelige farger, sant? :-)

Pull of the Eye

Image and video hosting by TinyPic

Dette bildet er litt creepy, men jeg synes det ble litt kult. legg merke til at bildet går i takt med musikken, hahaha

Hva synes dere?
haha, er mulig jeg fjerner dette etterhvert

I dag
var klassen på fredssenteret i Oslo og fikk omvisning.


fikk vi høre om vinnerene av Nobels fredspris gjennom årene.


Ellen og Mathilde


Ellen og meg


dro Ellen, Mathilde og jeg på kafé og bestilte kakao og jobbet med norsk fremføring.


kjøpte vi inn litt julegaver i den fint pyntede gata Karl Johan.

Hva synes dere om bildene?

bamsebjørnen

Plutselig hadde det gått noen dager siden sist! I går var jeg på 'nissefest' hos Ellen med noen andre søte jenter, noe som var veldig koselig. Vi spiste grøt og sjokolade og så på film. Kanskje jeg poster noen bilder senere. Uansett, så fant jeg disse bildene av Linus som jeg ikke har postet før! Dette er noen måneder siden, da han hadde så fin og lang pels; ordentlig bamsebjørn ♥

Hva synes dere om bildene?

LussekatterMathilde og jeg var så tradisjonelle i dag at vi bakte lussekatter. De er jo så søte og så yummy! Det er så synd det nesten aldri er tid til å bake, for det er jo så koselig. Har dere bakt lussekatter i dag?

Fredspriskonserten med Europaklassen


Ellen, Silje Marie, Helene, Charlotte og megUææ, her kommer det spennende jeg skulle fortelle! I går var jeg nemlig på fredspriskonserten i Oslo sprektrum med Europaklassen! Vi var helt sykt heldige og fikk billetter dit, så da var det å rote rundt i skapet etter kjole. Konserten var en fantastisk opplevelse - stemningen var så bra! Og dere, Sarah Jessica Parker og Gerard Butler var jo verter! CARRIE FRA SEX AND THE CITY, OG GERRY FRA PS, I  LOVE YOU ♥♥ De er så herlige begge to. Artister som opptro var blant annet NE-YO (!!), Karpe Diem og Maria Mena, Laleh, Jennifer Hudson, Seal og Susanne Sundfør. Fantastiske alle sammen. 

Så eller var dere på konserten?

antrekk fra danseforestillingeneDenne kjolen hadde jeg på meg da jeg introduserte elevene mine på søndag, og som jeg ellers gikk rundt i. Den er fra h&m! Enkel og svart, men passer jo til alle anledninger. Purrrfekt! Her får dere også forresten se litt hvordan sminken og håret vårt var.

Hva synes dere?

I kveld skal jeg forresten noe veldig spesielt sammen med Europa-klassen, gleder meg til å fortelle dere om det senere! uææh, blir så kult!

Solnedgang

Hva synes dere om bildene?

Disse bildene måtte jeg bare ta. Når jeg ser en nydelig sol som skinner gjennom trærne, jeg bare løpe og hente kameraet! Men nå må jeg tilbake til virkeligheten og den harde hverdagen, for i morgen er det mattetentamen, og den må dessverre øves til. 

akkurat nåHei dere! Akkurat nå sitter jeg ganske utslitt i joggebuksa i sofaen, hjemme etter en herlig og gøy dag! I dag har det nemlig vært danseforestillinger! Jeg danser altså i en instruktørgruppe som heter Espiritu, men vi er også intruktører for hver vår gruppe med elever. Vi har alle vist hva vi har jobbet med dette halvåret, og det har vært fantastisk og gøy! Mine fire 8.klasse-elever var veldig veldig flinke - er så stolt! Det gikk også veldig bra når jeg dansa - åh, det er så gøy. Dere merker kanskje at jeg er ganske gira fortsatt, og det er jeg altså. Spørs om jeg klarer å sove, ettersom jeg er ganske død i kroppen. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å blogge noe i kveld, men da jeg så at det hadde vært ganske mange her inne i dag, må jeg jo bare stikke innom. Tusen takk til alle som tar seg en tur innom bloggen min, betyr kjempe mye! Håper alle har hatt en fin 2. søndag i advent, og GOD NATT ♥ Bildet over er forresten av håret mitt etter jeg tok ut fletten vi hadde - blir så nydelige krøller.

imponert av dere som faktisk leste den lille gira teksten min, med NULL utropstegn btw 

pixlrLekte meg litt her i stad. Sykt overredigert, men synes det ble litt stilig! Hvilket liker dere best? Jeg synes kanskje de to nederste! 

Streets of Philadelphia


Nå for tiden er det litt stress på skolen, og til helga er det danseforestillinger, så mye tid har jeg ikke. Jeg har gjort ferdig èn tentamen, og mangler to. Blir digg å bli ferdig med matte - da kan jeg slappe av! Ellers prøver jeg å minne meg selv på at jeg må nyte tiden nå - den er jo så herlig. 

Er det mye stress på skolen for dere og?

crystalHva synes dere om bildene?

gamle videoblogger

Aaaaaw, se hva jeg fant! Jeg kom over to videoer jeg lagde til en gammel blogg for 1 år siden! Åh, de er så idylliske synes jeg. Ikke de beste redigeringsferdigheter i Moviemaker, da haha. Den ene er fra den årlige turen vår til Hafjell der vi står slalom, og den andre er fra en hytte ved sjøen vi var på i forrige sommer. 

 Hva synes dere om videoene? Søte? :-D

DIY - hårbøyleDa jeg var på senteret og skulle se etter kostymer til elevene mine, fant jeg dessverre ikke det jeg lette etter (jeg fant noe i kostymeskapet vårt, da, heldigvis). Men da jeg var på panduro, fikk jeg en liten idé! Jeg kjøpte vanlige, svarte hårbøyler og en pakke sølve piperenser. Deretter surret jeg rett og slett piperensene stramt rundt hårbøylene.. og Voilà! Haha, DIY og DIY.. jeg synes det ble veldig kult! Ihvertfall til et danseshow - du går kanskje ikke i dette til vanlig, haha. De passer jo så fint til juleshowet og, så jeg gleder meg til å se de på! 

Hva synes dere om bøylene?

AdventPinnekjøtt, kålerabistappe, poteter og julebrus - perfekt adventsmiddag! I dag har jeg dansa, også dro jeg opp til Anja med Tuva og sang bursdagssang og ga gave. Anja er 16 år i dag!♥ Gratulerer til henne! Håper alle har hatt en fin dag! 

it's cold outsideTatt av Mathilde, redigert av meg

Hva synes dere om bildet?

jeg synes det ble skikkelig fint! mathilde er flink! gir meg en kjempefin vinterfølelse.

nytt fra elf


Her en dag bestilte jeg litt sminke fra ELF! Jeg merker at kvaliteten på produktene er litt blandet, men så koster de ikke mer enn fra 10-70 kr, da. 


BeautyBook, Natural look.
I denne "boka" er det øyenskygger med instruksjon til hvordan du kan legge skygge til dag og til kveld! Det følger også med en primer som skal få skyggen til å sitte bedre, en brun eyeliner og en liten kost. Har ikke prøvd den veldig mye enda, men så langt synes jeg den er ganske bra. Denne kostet ca. 70 kr (?) , den var faktisk det dyreste jeg bestilte.


Børstene var egentlig ikke i tipptopp kvalitet, men de funker. Blushen og solpudderet var ganske bra - speilet har løsna, da, haha!


Jeg elsker fargen på disse! 

Har dere bestilt sminke fra ELF før?

pastelshorts og cardigan fra bikbok, genser fra h&m

Gårsdagens! Nå skal jeg ut og kjøpe kostymer til elevene mine - forestillingene er jo neste helg !!!  ha en nydelig 1. desember alle sammen, nyt dagen! tiden går jo sykelig fort, så plutselig er det jul!

Hva synes dere om antrekket? 

Les mer i arkivet » Desember 2014 » November 2014 » Oktober 2014
hits