lille julaften

I dag har jeg har oppfylt lille julaftens krav, og egentlig også generelt julens: pepperkakebaking! Det var så koselig å endelig gjøre det, skikkelig lenge siden sist. Ekstra gøy med melis på tube (ikke veldig positivt overrasket). I morgen er den store dagen her allerede (sykt), så det blir veldig koselig. Håper alle får en fin kveld med julestemningen ihvertfall sånn halvveis på plass ♥ 

alt som hører julen til

... er allerede på plassJeg skal feire en liten julaften med pappa i morgen allerede, så i dag har vi derfor lekt lille julaften her i huset. Dagen startet med julefrokost på skolen, deretter hjem kl 10, for så å ligge i senga noen timer og nyte tanken på juleferie, på senteret med lillesøster for å gjøre ferdig de siste julegavene, deretter var det taco og julebrus, pynting av juletre, plassere noen pakker under juletre, pynting av pepperkakehus, gløgg og mer julebrus. Haha, er det i det hele tatt mulig å stappe inn så mye jul på en dag.

GOD JUL! ♥

ett årDisse bildene ble tatt for ett år siden. Jeg kommer ikke helt over det for øyeblikket. Desember har aldri gått så fort som det har gjort i år - det er en uke igjen til julaften, og jeg husker 1. desember som om den var i går. Det har vært så mye dans og skole at jeg egentlig ikke føler jeg har utnyttet den bra nok. Men nå har det heldigvis roet seg på den fronten, så nå er det bare å holde ut 1 og 1/2 skoledag igjen. 

 1 skoledag
1 halv skoledag + kino med skolen
tulledag med godtepose fra nissen + julefrokost 

Les mer i arkivet » Desember 2014 » November 2014 » Oktober 2014
hits