bootiful

In love ♥ Ikke bare fantastiske å se på, men også gode å gå i til tross for at de har en nokså høy hel (det synes nå ihvertfall jeg, haha). 

back to school buysSelv om det hvert år er ganske kjipt å starte på skolen igjen, så elsker jeg alltid å kjøpe litt nye ting til skolestart. Jeg vet det ikke bare er jeg som alltid er veldig inspirert på starten av hvert skoleår og har denne gangen planer om å holde orden i sakene. Derfor hjelper det litt med noe nytt i skolesekken og i penalet! I år kjøpte jeg meg til og med ny sekk, og denne fant jeg på carlings. Jeg sto der i laang tid å prøvde å bestemme meg for enten svart eller denne med mønster. Jeg endte opp med å være litt vågal og gå for den litt mer unike. Da jeg skulle finne notatbøker, hadde jeg egentlig tenkt å kjøpe de mest vanlige og kjedelige, men da jeg så de brune og grå, tenkte jeg at de ville passe perfekt til sekken, haha. Derfor måtte jeg også ha de gule blyantene med rødt viskelær på toppen. Fra før av har jeg også et brunt skinnpenal, så jeg synes at alt dette går skikkelig bra sammen. Litt oldschool stil på det, og det liker jeg. Ellers kunne jeg ikke gå forbi den lille "yes you can"-notatboka uten å ta den med meg. Denne tenker jeg å bruke til planlegging av diverse lekser og prøver. Jeg ser for meg at jeg kommer til å trenge et motiverende "yes you can" fra notatboken min noen ganger i løpet av dette året.

New skirtI dag går jeg med bare legger og mitt nye skjørt som jeg kjøpte på Monki! Da jeg så det, måtte jeg bare prøve det - tror det var kjærlighet ved første blikk altså ♥ Også er det utrolig deilig å kjenne den fortsatt sommerlige brisen mot leggene - tror jeg skal utnytte sommerværet fremover å gå mer i skjørt og shorts! 

Hva synes dere om skjørtet?

Bildene er tatt med iphonen i dag forresten.

Ordered
Etter flere dager med grubling og nøling, har jeg endelig bestilt disse godbitene! De er alle fra sheinside.com. Jeg har sett på skjørtet en god stund, og jeg elsker at den er så annerledes enn vanlige shortser. Shortsen og toppen som hører sammen bestilte jeg mest fordi den var på salg oog fordi den blir digg å traske rundt i hjemme. Jeg fant også 3 HERLIGE ytterjakker som jeg gleder meg masse til å få. Jeg vil også bare nevne at pelsen på parkasen ikke er ekte - jeg sendte nemlig mail til dem og spurte for sikkerhets skyld.

Likte dere klærne? Hvilke likte dere best?

sorte korte fine

Endelig kom de i posten! Jeg visste jeg ville ha korte converse denne gangen, men jeg var veldig usikker på farge. Det sto mellom sorte, røde eller blå - men det ble heldigvis sorte, for jeg elsker de allerede. Ingenting er som et par splitter nye converse, så nå er det bare å nyte fargen før de etterhvert blir grå haha!

Har dere converse? Hvilken farge?

bonjour mon cher amiDa jeg så denne tskjorta på ginatricot til 100,-, kunne jeg egentlig ikke gå videre uten å ta den med meg haha. Elsker alt som er franskt, og med stripene, blå- og rødfargen, var jo denne perfekt. Hva synes dere?

put a ring on itHårring fra Cubus, ca 60,-

Hva synes dere om hårring? Jeg synes de er utrolig fine, og har veldig lyst til å kjøpe en i gull og egentlig. I morgen skal jeg feire bursdagen min med jentene mine, og da blir det ring i hestehalen tror jeg!

new in


mønstret jeans fra H&M | grå jeans fra H&M | haremsbukse fra LINDEX


H&M


to nydelige fra DINSKO

Resultatene fra gårsdagen! Jeg var på jakt etter nye vintersko slash vårsko, og fant de perfekte. Jeg har faktisk sett på noen lignende en stund, så det var jo bare purrfekt! Bukser og sko er noe av det værste å være på jakt etter spør du meg, men jeg slapp billig unna og fant den perfekte grå jeansen på H&M. Jeg slo også til med en mønstrete variant, en jeg gleder meg masse til å bruke. Haremsbuksa blir fin å danse i, selv om jeg egentlig tror det er en pysjbukse. Og blazeren var det virkelig på tide at jeg kjøpte - den kommer til å bli brukt mye, tror jeg.

Hva synes dere om kjøpene?

nytt fra elf


Her en dag bestilte jeg litt sminke fra ELF! Jeg merker at kvaliteten på produktene er litt blandet, men så koster de ikke mer enn fra 10-70 kr, da. 


BeautyBook, Natural look.
I denne "boka" er det øyenskygger med instruksjon til hvordan du kan legge skygge til dag og til kveld! Det følger også med en primer som skal få skyggen til å sitte bedre, en brun eyeliner og en liten kost. Har ikke prøvd den veldig mye enda, men så langt synes jeg den er ganske bra. Denne kostet ca. 70 kr (?) , den var faktisk det dyreste jeg bestilte.


Børstene var egentlig ikke i tipptopp kvalitet, men de funker. Blushen og solpudderet var ganske bra - speilet har løsna, da, haha!


Jeg elsker fargen på disse! 

Har dere bestilt sminke fra ELF før?

Innkjøp fra Berlin


Foundation fra Bobbi Brown // Concealer fra MAC
Bluse fra Urban Outfitters


Sko fra Primark


Klokke fra Primark // Armbånd fra Pimkie (klesbutikk som ligner litt på bikbok) // Hårspenne fra Six


Primark

De fine innkjøpene mine fra Berlin! Da vi så folk gå med store Primark-poser, måtte vi bare finne ut hvor butikken var. Og jeg må bare si; sykeste klesbutikken jeg noen gang har vært i, haha! Sykt mye folk, sykt mye klær, sykt stor butikk. Men jeg klarte å dra med meg noe derfra, da. 

Hva synes dere om kjøpene?

3 nye innkjøp + HADEHerlig, fin genser fra bikbok, kjempesøtt hårbånd fra cubus og hårdonut fra h&m! Elsker alle tre - passer så fint til høsten. Hva synes dere om innkjøpene og bildene?

Og forresten! I kveld drar jeg til Berlin med Europa-klassen! uæh, gleder meg fært nå! Der skal vi være til fredag, så blir ikke noe blogging fram til da. Håper jeg har mange fine bilder å vise dere når jeg kommer hjem :-) Snakkes!

noe nytt

Image and video hosting by TinyPic

bareMinerals Matte foundation! jeg gikk tom for min Original, så jeg tenkte jeg skulle prøve Matte denne gangen. Jeg virkelig elsker disse pudderene! Jeg har aldri vært fan av flytende foundation, for jeg føler det blir så maskete og så unaturlig. Dette pudderet føles veldig lett på huden, dekker bra og er lett å påføre tidlig om morgenen. ♥♥♥

Bruker dere også pudderet?

vintersko


heihei alle der ute! nå har jeg endelig satt meg ned i sofaen etter noen timer (1.. ihvertfall) med naturfagslesing, og jeg har kikket litt rundt på diverse sko-nettsider og valgt meg ut 6 favoritter. jeg trenger nemlig nye vintersko! jeg har egentlig alltid slitt litt med å finne gode vintersko som er varme, tåler snø/vann, ikke er alt for dyre og samtidig ser fine ut. jeg liker egentlig alle ovenfor! men de absolutt favorittene er kanskje nr 4,5 og 6. spesielt nr 5, haha! de har fôr og ser stilige ut synes jeg. hvilke likte dere best?

fall heels

BIANCO

hva synes dere?

åh, jeg elsker de! det eneste er at de er litt trange og stive enda, men de skal visst tøyes ut etterhvert. perfekt i høst!

hvilke høst-sko planlegger dere å bruke?

Just ordered


Nelly har jo nå "det største salget noen sinne", og i dag bestilte jeg endelig det jeg har sett på en stund! Et par vanlige svarte pumps og en skolebag fra converse. Gleder meg til det kommer! Har dere bestilt noe fra salget? 

Litt nytt


/  gina tricot  /

/  High waist jeans bikbok  /  Genser med blonder bikbok  /  Kjeder gina tricot  / 

/  Kopp nille  /  Diverse skolesaker norli  /

Litt nytt fra shopping med lillesøster i går.
Jeg elsker genseren fra gina, tror den blir veldig fin til høsten! På bikbok kunne du kjøpe en jeans,og få med en valgfri vare til 200 kr. Buksa var satt ned fra 500 til 200, så tilsammen for buksa og den utrolig søte blonde-genseren betalte jeg bare 200 kr! Kupp! De to kjedene fra gina kosta 10 kr per. Salg ♥ 
Falt pladask for den søte, rosa koppen fra nille hvor det står "I am not a paper cup", haha. Og til slutt noen skolesaker. I morgen starter nemlig skolen på ordentlig - vi får bøker, og fagene starter. Nå er jeg forberedt!

Hva synes dere om innkjøpene?

GirlishObjektiv: Sigma 70mm f/2.8 macro

Viva la Juicy from Juicy Couture ♥ Har hatt lyst på den lenge, men har aldri tatt med råd til det. Men på Mallorca kosta denne rundt 250 kr ca tror jeg, haha.. billigere var det ihvertfall. Elsker hele greia - parfymen er ikke for sterk, men frisk og søt, og jeg elsker det jentete utseende på flaska. Anbefales! 

Noen andre som bruker denne?

Les mer i arkivet » Desember 2014 » November 2014 » Oktober 2014
hits